Žádost o ruku ženou

Anonymní
9.5.13 20:03

žádost o ruku ženou

Dobrý večer mám takovou prosbu jak by jste vy požádali muze o ruku vím že svatbu chce o ruku me jednou požádal jenze já to zvorala a tak si myslím že to je ted na me čekáme miminko nyní jsem v 15 týdnu a chtela bych aby jsme do porodu byly svoji máte prosim nejaky napad jak to udelat prosím jen o pozitivní názory a ne o ty co by me jen odsoudili ze to má delat chlap predem dekuji a omlouvám se za anonymitu ale je to pro me citlive tema

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
9.5.13 20:06

Sorry ale musím se zasmát :lol: já bych se hanbou propadla a vím že to slyšet nechceš tak mi to promiň :hug:
Ale co kdyby si mu naznačila co se svatbou dřív než klekneš na kolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 20:08

@pannacotta nemyslela jsem primo jak to delaji chlapy to ne to bych se fakt hanbou propadla ale jak mu dat proste na jevo ze o tu svatbu stojím jinak jsem ráda za tvuj nazor

• Citovat
  • Upravit
14637
9.5.13 20:10

Mně můj kdysi poradil tohle:
http://blog.bytequeeugosto.com.br/…marriage.jpg  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
9.5.13 20:11

No pokud víš že on by si tě vzal, tak bych to svedla na dítě, že bys ráda teda do toho praštila, aby jste byli rodina. A taky kdyby se ti něco stalo.. a vzala bych si ho ještě před porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.5.13 20:12

Ja bych to asi zkusila, pokud to ten chlap uz udelal a ja bych to zvorala a vedela bych, ze on chce, ale treba se boji.. Ale nedelala bych zadnou komedii a frašku. Vytahla bych ho na misto, ktere ma rad a tam bych mu rekla neco ve smyslu, ze me mrzi, ze jsem to tenkrat zvorala a ze bych byla rada kdyby byl muj manzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
9.5.13 20:13

Tak pokud on zadal a ty odmitla - chudak maly teda ;) No, ted bych se ho zeptala ve stylu:" Milacku, myslis ze by jsi si mohl vzit (vybrane datum) ten slusivy oblek? Vyborne se mi hodi k bilym satum."…nevim, jakym stylem jsi ho odmitla a tak bych to ted z moji strany pojala roztomile vtipne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.5.13 20:17

Normálně bych se zeptala, co je na tom? Což třeba:„Chceš teda se mnou mít tu svatbu nebo ne? Jestli jo, naval prsten, jestli ne, vypadni.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.5.13 20:23

Jábych udělala slavnostní večeři, romantickej večer prostě a řekla mu, to že jsi to tehdy pokazila ale že s ním chceš být a chceš si ho vzít, pokud on chce pořád tebe…
Nápad s těmi prstýnky je moc hezkej!
Mimochodem v nevěstě na útěku Julia dokonce i poklekla :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.5.13 20:23
@Gina108 píše:
Normálně bych se zeptala, co je na tom? Což třeba:„Chceš teda se mnou mít tu svatbu nebo ne? Jestli jo, naval prsten, jestli ne, vypadni.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hlavně se s tím neštvát.. :lol: :lol:
Né, já bych mu to taky normálně řekla..:-) Třeba my jsme to měli s manželem takový zajímavý… V podstatě jsme se na svatbě shodli, žádné žádání u nás ani neproběhlo :) Mluvili jsme o tom, že bysme chtěli děti, ale že svatba před tím je určitě lepší, aby se narodili do „úplné rodiny“:) Normálně, až na to bude vhodná chvíle a ta správná atmoška:-), bych se ho zeptala, jestli ta nabídka stále platí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
9.5.13 20:27
@pannacotta píše:
Sorry ale musím se zasmát :lol: já bych se hanbou propadla a vím že to slyšet nechceš tak mi to promiň :hug:
Ale co kdyby si mu naznačila co se svatbou dřív než klekneš na kolena :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.5.13 20:29

Vlastně to s tím pokleknutím na kolena není tak úplně špatný nápad. :think: Ale aby ti bylo rozumět… :cert: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
9.5.13 20:48

Ahoj, mám historku z mého okolí, známá koupila lahev jeho oblíbeného vína a nechala na ni vypískovat nápis „vezmeš si mě?“ udělala dobrou večeři…a byla ruka v rukávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.5.13 20:48

U nás žádná žádost neproběhla a termín svatby máme 24.5.2014 na druhé narozeniny malé. Prostě jsme se o tom bavili a stanovili datum. Prsten prý dostanu rok předem ať je to do roka a do dne tak snad tento měsíc :). Takže já bych si s ním o tom na rovinu promluvila, nic trapného na tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.5.13 20:51
@Litta píše:
Vlastně to s tím pokleknutím na kolena není tak úplně špatný nápad. :think: Ale aby ti bylo rozumět… :cert: :lol: 8)
:mrgreen: :mrgreen: on by nejspíš řekl ano, i kdyby nebylo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria