Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše:
Jde o to, jestli by tě byla až taková škoda..pokud mně by teda partner bez nějakého rozumného důvodu odmítl, tak za ním ještě vyhodím boty…
Tak to bysme si rozuměli ![]()
@jdukolem píše:
to ale není! žádost o ruku - to je nůž na krk a vydíráníčko - osobně bych o tebe tolik nestála abych se ponížila k tomutoale každému co jeho jest a jak se cítí..
A tak pokial ako slecna tuzim po svadbe, a dotycnym to na svadbu nevyzera, tak je fer povedat ze ak si ma nevezme, tak pojdem hladat takeho, co si ma vezme.
Vzdy lepsie stanovit ultimatum, a nasledne sa zariadit podla odpovede, nez dozivotne cakat a dozivotne mat mindrak z toho, ze som si ho chcela vziat, ale on nechcel.
@ontar píše:
Také upřímně? Pokud máš takovýto názor na předmanželskou smlouvu, tak jsi ideální adeptka na emiminovskou budoucí plačku, která tady bude kvílet, co jí ten hnusnej partner jenom mohl udělat…
Nejsem, můj partner není žádná sketa. Nenechá mě ve štychu a je jedno jestli bude napořád partner nebo jednou manžel. Je se mnou proto, že chce a má mě rád (a já jeho samozřejmě taky, neskutečně si ho jako člověka vážím). Ultimáta do našeho vztahu nepatří, hrajeme spolu fér i když se to někdy jednomu nebo druhému nemusí líbit.
@Bábi Zlopočasná píše:
A tak pokial ako slecna tuzim po svadbe, a dotycnym to na svadbu nevyzera, tak je fer povedat ze ak si ma nevezme, tak pojdem hladat takeho, co si ma vezme.Vzdy lepsie stanovit ultimatum, a nasledne sa zariadit podla odpovede, nez dozivotne cakat a dozivotne mat mindrak z toho, ze som si ho chcela vziat, ale on nechcel.
Pokial slečna tuži po svatbe tak je fér to říct na začátku vztahu a vyjasnit si to. Pokud to neudělám tak se nemůžu divit když mi chlap po x letech řekne, že on nic takového neplánuje.
@Bábi Zlopočasná @terien
Tak jednak nejsem slečna, ale rozvedená paní a partner neřekl, že se nechce a nebude už ženit, tohle už pochopte. Sám ví, že i ženy žádají muže o ruku.
@terien píše:
Nejsem, můj partner není žádná sketa. Nenechá mě ve štychu a je jedno jestli bude napořád partner nebo jednou manžel. Je se mnou proto, že chce a má mě rád (a já jeho samozřejmě taky, neskutečně si ho jako člověka vážím). Ultimáta do našeho vztahu nepatří, hrajeme spolu fér i když se to někdy jednomu nebo druhému nemusí líbit.
Trochu víc naivní, ale gratuluju ti k tý naivite, hlavně že jseš šťastná. To je přesně ten alibismus, o kterém jsem psala. Nechce si mě vzit, tak začnu tvrdit, že svatbu nepotrebuju ![]()
Zakl.
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná @terien
Tak jednak nejsem slečna, ale rozvedená paní a partner neřekl, že se nechce a nebude už ženit, tohle už pochopte. Sám ví, že i ženy žádají muže o ruku.Trochu víc naivní, ale gratuluju ti k tý naivite, hlavně že jseš šťastná. To je přesně ten alibismus, o kterém jsem psala. Nechce si mě vzit, tak začnu tvrdit, že svatbu nepotrebuju
Zakl.
Naivní bych byla, kdybych tohle hlásala po 2 letech vztahu. My jsme spolu 10 let, jsme zasnoubení a vím jakého člověka mám vedle sebe.
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná @terien
Tak jednak nejsem slečna, ale rozvedená paní a partner neřekl, že se nechce a nebude už ženit,tohle už pochopte. Sám ví, že i ženy žádají muže o ruku.
Tak co tu teda řešíš? Jak ho dostat do chomoutu co nejdřív? Proč seš tak urputná?
@terien píše:
Naivní bych byla, kdybych tohle hlásala po 2 letech vztahu. My jsme spolu 10 let, jsme zasnoubení a vím jakého člověka mám vedle sebe.
Tak jo, vždyť ti to nikdo nebere. Já se rozvadela po 12 a taky jsem si myslela, jak je to fajn člověk.
Zakl
@terien píše:
Pokial slečna tuži po svatbe tak je fér to říct na začátku vztahu a vyjasnit si to. Pokud to neudělám tak se nemůžu divit když mi chlap po x letech řekne, že on nic takového neplánuje.
Jo, ale stale nevidim nic spatneho na tom, ked necham chlapa preto, ze on odmieta svadbu a ja ju potrebujem. Nepovazujem to za vydieranie
Ludia sa rozchadzaju pre omnoho trivialnejsie zalezitosti.
Ako ja viem, poviete mi, ze je to nefer voci tomu chlapovi, nechat ho, ked ma miluje, iba nechce svadbu. Ale je fer voci mne, ostavat s chlapom, nespokojne nevydata, len preto, ze ma on miluje?
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná @terien
Tak jednak nejsem slečna, ale rozvedená paní a partner neřekl, že se nechce a nebude už ženit, tohle už pochopte. Sám ví, že i ženy žádají muže o ruku.
Ja som ale reagovala na slecnu, co dala ultimatum, a teraz je 30 rokov spokojne vydata.
Chlap, ktory povie ano na ziadost o ruku od zeny, je podpapucnik beznadejny.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som ale reagovala na slecnu, co dala ultimatum, a teraz je 30 rokov spokojne vydata.Chlap, ktory povie ano na ziadost o ruku od zeny, je podpapucnik beznadejny.
Aha, já myslela, že ta slečna byla na mě. Taky radši budu požádána, ale když někdy někdo treba potřebuje nakopnou
@Anonymní píše:
Tak jo, vždyť ti to nikdo nebere. Já se rozvadela po 12 a taky jsem si myslela, jak je to fajn člověk.
Zakl
Já netvrdím že nám se to nemůže stát, že se nikdy nerozejdeme. Ale věřím tomu, že i kdyby k tomu došlo, tak mě nepodrazí. Vidím jak se chová ke mě, k rodičům ať už mým nebo svým, ke svým přátelům, jak se zachoval ke své bývalé partnerce,… Za ty roky už se známe, víme co od sebe čekat, vyšší level pro nás není.
@terien píše:
Já netvrdím že nám se to nemůže stát, že se nikdy nerozejdeme. Ale věřím tomu, že i kdyby k tomu došlo, tak mě nepodrazí. Vidím jak se chová ke mě, k rodičům ať už mým nebo svým, ke svým přátelům, jak se zachoval ke své bývalé partnerce,… Za ty roky už se známe, víme co od sebe čekat, vyšší level pro nás není.
To je pravda, to napoví mnohé ![]()
Zakl
@Anonymní píše:
Aha, já myslela, že ta slečna byla na mě. Taky radši budu požádána, ale když někdy někdo treba potřebuje nakopnou
aha a jaký to bude pocit - kdybych ho nenakopla, tak by to neudělal?
Ta slečna v 30 ti letém vztahu jsem asi já…ale jsem chlap…terien fandím a zároveň jí lituju…myslet si, že mě partner nikdy nepodrazí je naivita na hranici blbosti…právě z největších lásek je největší nenávist…