Poradíte ohledně kadeřnice?

5425
15.3.17 21:26

Poradíte ohledně kadeřnice?

Pro začátek; mám hnědé, rovné, husté vlasy pod zadek, uvažuji o návštěvě kadeřnice, ale chybí mi zkušenosti. Naposledy jsem byla jako náctiletá a od té doby se asi dost změnilo.
Přemýšlím o změně barvy, líbila by se mi taková popelavá, hnědo-popelavá, a samozřejmě ustřihnout, aspoň do půlky zad. Jenže často čtu o tom, jak barvy ničí vlasy, vč těch kadeřnických. Co myslíte, jít-či nejít do barvení? A vy co se vyznáte, jsou nějaké značky barev co vlasy neničí a zároveň vydrží? Dík za tip a zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.17 21:30

@Borůvka1990 Chodím ke kadeřnici na barvu už dlouho a vlasy zničené nemám. Používá značku Framesi. Zrovna zítra jdu a už se těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37132
15.3.17 21:34

Jedno barveni profesionalni barvou vlasy opravdu neznici, se znackou je to tezky ono zalezi s cim je ta kadernice zvykla delat. Pokud uz do toho pujdes tak bych chodila pravidelne na dobarvovani a ne se o to pak pokouset doma, navic kdyz se pravidelne zastrihuji konecky tak se ani ponicit nestihaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
15.3.17 21:40

Chodim obcas na meliry. Nejakou dobu oranzove/cervene, ted vetsinou blond. Takze podle me dost agresivni. A vlasy mam dobre. Naopak jim vic vadi, kdyz nezvladam a dlouho je necham bez zastrihnuti. To pak uplne citim, jak se konce lamou jen na ne sahnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.3.17 21:47

Ja si zrovna dnes nechala udelat barvu jakou popisujes a je nadherna. Akorat to je preliv a ne barva ale vypada to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.3.17 21:47

Já odbarvuju na blond, vlasy celkem dost často žehlím a fenuju, a přesto je nijak zásadně zničeny nemám. Klíč je v tom zastřihávání. Rostou celkem rychle. Nebála bych se toho, najdi si dobry salon, to je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.3.17 21:49

Tak tohle jsem nečekala, díky holky! Teď už váhat nebudu. Už se těším na tu úlevu :dance:

@Anonymní píše:
@Borůvka1990 Chodím ke kadeřnici na barvu už dlouho a vlasy zničené nemám. Používá značku Framesi. Zrovna zítra jdu a už se těším :mrgreen:

Užij si to!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.3.17 21:50
@zudina píše:
Ja si zrovna dnes nechala udelat barvu jakou popisujes a je nadherna. Akorat to je preliv a ne barva ale vypada to super

A dala by jsi prosím fotku? Stačí vlasů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.3.17 21:51
@Azeretereza píše:
Já odbarvuju na blond, vlasy celkem dost často žehlím a fenuju, a přesto je nijak zásadně zničeny nemám. Klíč je v tom zastřihávání. Rostou celkem rychle. Nebála bych se toho, najdi si dobry salon, to je základ.

S dobrým salonem to bude oříšek, od kamarádek mám pár tipů, ale ony si nenechávají barvit :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.3.17 21:54

@Borůvka1990 já si vlasy barvím sama doma už několik let a zničené je nemám. Občas i žehlím. Upřímně ale? Já si je teď už dobarvovat musím, mám je šedivý, když bych nemusela (předpokládám v tvým případě), tak bych se na to vyprdla, co bych za to teď dala. Mít přirozenou barvu vlasů. I když chápu, že je to ta touha po změně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.3.17 21:56

Nevím, jak je to s tím ničením, ale jsem ve stejné situaci - stejné vlasy a chci změnu. Budu tomu chtít dát nějaký střih, nějak sestříhat asi i u obličeje (ale ne ofinu) a líbí se mi něco ve stylu jemného ombré právě v nějakých popelavé-plavých barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.3.17 21:56

Zajděte k někomu, kdo dělá s loreal či wellou a prokazatelně jezdí na školení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.3.17 21:57

Tak jestli si nejsi uplne jista tak zvol ten preliv, docilis stejnyho efektu, je setrnejsi k vlasum, a kdyby se ti vysledek nelibil tak za mesic mas svoji barvu zpatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.3.17 22:00
@Pomka píše:
@Borůvka1990 já si vlasy barvím sama doma už několik let a zničené je nemám. Občas i žehlím. Upřímně ale? Já si je teď už dobarvovat musím, mám je šedivý, když bych nemusela (předpokládám v tvým případě), tak bych se na to vyprdla, co bych za to teď dala. Mít přirozenou barvu vlasů. I když chápu, že je to ta touha po změně :-)

Já bych si ale nezvládla vlasy obarvit, mám jich moc a moc dlouhý, tak šikovná nejsem. Jak píšeš, není nad to mít přirozenou barvu, ale já jí mám už cca 10 let a už mě nudí. Kdysi jsem měla černou, u ní jsem pak čekala x let, než to odroste, teď bych chtěla tu popelavě hnědou, aby to nebyl takový nářez, když to začne odrůstat.
A do šedin jít nechceš? Mě se to líbí :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
15.3.17 22:01

@Borůvka1990 Když už chceš vlasy ostříhat, zkus je prodat, anebo aspoň někam darovat, kde by je třeba využili pro onkologické pacientky…
Občasná chemie vlasům nevadí, proč se chceš barvit? Zdravé vlastní vlasy jsou pro každou ženu poklad. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková