Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No tak to byl teda kretén. Mně nejvíc rozhodilo, to první na poporodním, s malým mi dovezli papír o předčasném úmrtí kojenců, který jsem si musela přečíst a podepsat. To mě tak rozhodilo, že jsem malýho furt kontrolovala, jestli dýchá a je v pohodě. Tudle věc mohli nechat na později
@Kytkaa jo sama… No kdyby tam nekdo byl tak by si toto urcite nedovolil
Kytkaa a jak ty si na tom, už se to chystá na porod???
koukám, že už to máš za pár
@Evča K. Fakt jo? Jezis to jsou blbci!! To me rikala detska doktorka az kdyz jsem odchazela s malou z porodnice… Ja sem z toho zacla mit strach az doma… Sem byla hotova uplne furt sem rikala at je uz pryc ten rok kdy se to muze stat.. A ten nastane zitra:-) kalendarne uz teda mesic je ale mala je o mesic driv narozena… Desila sem se toho hrozne
@Evča K. Hlavne ze mi to taky nedali takhle po porodu ja sem si to tam docela s malou pak uzivala byla hrozne hodna… A ja sem byla ve spitale predtim jeste mesic takze uz to pak bylo lepsi konecne
Tak to sis s malou teda užila
Ale dneska ti to určitě vynahrazuje. Já zas skoro 14 dní přenášela, zkoušeli jsme ho vypudit kde čím a nic. Až jsem pak spadla z křesla ( jak jsem dosedala tak podjelo), tak ráno praskla voda a jeli jsme ![]()
@Evča K. No tak jeste ze tak… Uzila v dobrem slova smyslu:-) mala byla uplne v poradku:-)
@Evča K. Jen byla dorbek:-)) jinak nepotrebovala nic… Ja sem lezela kvuli placente dole a mela sem mit planovaneho cisare ale nakonec sem dostala kontrakce mozna poslicci ale radsi me smikli aby se to nerozjelo… aele uz to bylo nervama sem tam uz nemohla v tom apitale sem uz byla na prasky uplne.
@Evča K. Dekuju:-). A mela si zkusesnot s nejakyma doktorama tam?
Nevíte jak je to v bohunicich, kdyz jdu na cisare..muže tam byt tatínek semnou ikdyz bych byla v celkove narkoze a kolik se plati?
Při sekci jsme nic za přítomnost manžela neplatili, ale při spinálu. PA říkala, že při celkové by být nemohl.
Hojky ja si na bohunice nemuzu stezovat, porodni asistentka Sarka byla super, sice jsme nestihli epid. takze jsem si o to vic zarvala. Na novorozeneckym taky v pohode ale to moc nedokazu posoudit protoze me ani mrnouskovi nic nechybelo a byli jsme zdravi takze byt to na me po porodu bych sla dom. Jen teda asi jedna mala nespokojenort a to ze se jim moc nepovedlo siti po porodu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.