Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, to jsme na tom stejně,taky na to pořád koukám ,čtu knížky,hledám si fotky atd atd…mám uplně stejný pocity o kterých píšeš takže je ani nebudu vypisovat…Pokaždý ě ten film tak strašně vtahuje do děje a taááákšíleně to prožívám a pořád nedokážu pochoppit že někdo mohl vymyslet a udělat něco tak nádherného…a taky si připadám jako šílenec ![]()
Já se takhle zbláznila do Adama Lamberta - dokonce jsem plakala, že je gay, a že ho stejně nikdy v životě nepotkám. Pouštěla jsem si videa s ním a představovala si, že na nich mluví buď se mnou nebo o mě. Každá blondýna v jeho videoklipu jsem vždycky byla „jakože“ já!
No trubka…
![]()
Já - vdaná, 26let - jinak normální ![]()
Přešlo mě to.. buď v klidu - tebe to taky přejde ![]()
a když jsme to viděla poprvé budilo mě to ze snů…některý byly až moc živý a bylo mi pak hrozně smutno když jsem si uvědomila že to byl jenom sen…takže si myslim pokud si ještě nemysliš že jsi upír tak to na psychouše neni ![]()
Z môjho pohľadu to normálne nie je, ale určite sa nájde veľa dievčat, čo Ti to odkejvajú so slovami, že to je úúúplne normálne myslieť si v tridsiatke, že si upír a snívať o niekom, koho nikdy neuvidíš
![]()
Jo, mě se Stmívání též líbilo, prvně jsem četla, filmy mě tak neberou, ale to napětí mezi Belou a Edwardem, když vedle sebe sedí při promítání nějakého toho edukativního filmu ve škole, jak to mezi nimi jiskří, to je opravdu velmi silný „zážitek“ a celkově ta jeho oddanost a láska, asi bychom každá chtěla, aby nás chlap tak bezvýhradně miloval, obdivoval, šedou myšku pozvedl nad krásky, o tomhle sní snad každá ženská.
Ale každá mince má dvě strany, když si to představím v reálu, tak by to nefungovalo
By se člověk zvencnul, být Belou.
Myslím, že generace našich maminek měla Angeliku (vzpomínáš na Růžičkovou ve Slunce, seno…, jak kouká na Angeliku na tu scénu, jak se chce vyspat s tím mladým fešným, ona si utírá uslzené oči a pak se koukne na toho svýho muže, kterej tam chrápe ožralej spocenej na gauči?
), tak my zase máme Stmívání.
Je to ventil, člověk musí občas ideálům doplnit palivo, aby z něj nebylo jen zvířátko ukájející své pudy, ale přeci jen se musíme držet v realitě a vidět tam i to, co není zdůrazněno, že Edward je vlastně pěkně divnej týpek, poněkud moc autoritativní, když na to přijde, se sklony k melancholii, sebevraždám atd. Mě to nezní jako ten nejideálnější partner ![]()
Plně chápu!!!!Já tedy si o sobě nemyslím,že jsem romantička,ale tenhle příběh mě dostává
Knížky jsem vysloveně zhltla a líbí se mi i filmy,ted s dcerou čekáme n aposlední díl a frčíme do kina
Doufám,že už nebudu kojit
![]()
Po přečtení těch knížek jsem byla taky hotová a chtěla taky takovou lásku jako je Edward.
Po shlédnutí filmu se mi Edward zhnusil, protože ten herec se mi fakt nelíbí, ale za to jsem žrala Vlčáka, zvlášť po druhém díle, jak měl krátké vlásky..
Nicméně to trvalo tak týden, ale to je tím, že já u ničeho nevydržím..
Jinak jestli to je na léčení nevím, spíš si myslím, že tě to přejde..
![]()
@ddinna píše:Plně chápu!!!!Já tedy si o sobě nemyslím,že jsem romantička,ale tenhle příběh mě dostává
Knížky jsem vysloveně zhltla a líbí se mi i filmy,ted s dcerou čekáme n aposlední díl a frčíme do kina
![]()
Doufám,že už nebudu kojit
![]()
holky moc děkuju
vím, že nejsem blázen
upír také ne
jen jsem se chtěla podělit o své pocity a jsem ráda, že je nás víc ![]()
Chápu tě. Mám teď taky období, ve kterém se vracím ke svému idolu z puberty. Jsou dny, kdy jsem schopna si na youtube pouštět klipy a záznamy koncertů pořád dokola a u toho „slintám“.
Přemýšlela jsem o tom proč, já psycholog amatér. Zřejmě na mě leze krize středního věku a tohle je můj únik a návrat do mládí (jak psaly holky v jakési diskusi - opouštím manžela a děti, je mi zase -náct a jdu pařit).
A taky je to pro mě signál, že se mám dobře, jsem spokojená a nemusím řešit zásadní problémy (toto je můj největší „problém“). ![]()
Stmívání nesnáším. Tvoje posedlost je relativně běžná záležitost, která může v různých podobách potkat lidi různého věku. Řekla bych, že tě to časem přejde. Moje sestra má třeba takové období, kdy se jí něco hrozně líbí a pak zas to přebije něco jiného.
Např. období Avril Lavigne nebo období Stmívání taky, teď má období Majka Spirita a slovenského hiphopu vůbec. ![]()
Tak ja myslim, ze snad kazdou zenskou nekdy oslovil nejaky film o velke lasce a je vcelku jedno, jestli ji je 13 nebo 50 ![]()
Me se kuprikladu dodneska moc libi film Dracula a tu vzajemnou pritazlivost Draculi a Miny {Winony Ryder} jsem vzdycky prozivala a prozivam ![]()
Knížky čtu pořád dokola, pouštím si písně z filmů, všechny díly jsem nesčetněkrát viděla.....už se mi o tom i zdá, o tom, že jsem upírka atd
..je tohle normální??? Není mi patnáct, je mi přes třicet, mám partnera, dítě.......a tohle mě uchvátilo, nikdy jsem neměla takovou posedlost, ani v pubertě, asi potřebuji zpět do práce
Je tohle na psychologa????? Je mi líto, že tohle se v normálním světě nemůže stát, toužím po takové láááááásce
po Edwardových očích a polibcích, až mě z toho bolí u srdíčka, je fakt, že jsem odjakživa hroooozný romantik…fakt tuk tuk na hlavu..Proto omlouvám se za anonym