Posedlá Stmíváním a Edwardem, je to normální?

Anonymní
28.5.12 14:22

Posedlá Stmíváním a Edwardem, je to normální!!!!

Knížky čtu pořád dokola, pouštím si písně z filmů, všechny díly jsem nesčetněkrát viděla.....už se mi o tom i zdá, o tom, že jsem upírka atd :think: ..je tohle normální??? Není mi patnáct, je mi přes třicet, mám partnera, dítě.......a tohle mě uchvátilo, nikdy jsem neměla takovou posedlost, ani v pubertě, asi potřebuji zpět do práce :roll: Je tohle na psychologa????? Je mi líto, že tohle se v normálním světě nemůže stát, toužím po takové láááááásce :oops: po Edwardových očích a polibcích, až mě z toho bolí u srdíčka, je fakt, že jsem odjakživa hroooozný romantik…fakt tuk tuk na hlavu..Proto omlouvám se za anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5970
28.5.12 14:27
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
28.5.12 14:28

Ahoj, to jsme na tom stejně,taky na to pořád koukám ,čtu knížky,hledám si fotky atd atd…mám uplně stejný pocity o kterých píšeš takže je ani nebudu vypisovat…Pokaždý ě ten film tak strašně vtahuje do děje a taááákšíleně to prožívám a pořád nedokážu pochoppit že někdo mohl vymyslet a udělat něco tak nádherného…a taky si připadám jako šílenec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
28.5.12 14:30

Já se takhle zbláznila do Adama Lamberta - dokonce jsem plakala, že je gay, a že ho stejně nikdy v životě nepotkám. Pouštěla jsem si videa s ním a představovala si, že na nich mluví buď se mnou nebo o mě. Každá blondýna v jeho videoklipu jsem vždycky byla „jakože“ já! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No trubka… :zed: :mrgreen:

Já - vdaná, 26let - jinak normální :lol:

Přešlo mě to.. buď v klidu - tebe to taky přejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
28.5.12 14:30

a když jsme to viděla poprvé budilo mě to ze snů…některý byly až moc živý a bylo mi pak hrozně smutno když jsem si uvědomila že to byl jenom sen…takže si myslim pokud si ještě nemysliš že jsi upír tak to na psychouše neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
28.5.12 14:31

Z môjho pohľadu to normálne nie je, ale určite sa nájde veľa dievčat, čo Ti to odkejvajú so slovami, že to je úúúplne normálne myslieť si v tridsiatke, že si upír a snívať o niekom, koho nikdy neuvidíš :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.5.12 14:35

Jo, mě se Stmívání též líbilo, prvně jsem četla, filmy mě tak neberou, ale to napětí mezi Belou a Edwardem, když vedle sebe sedí při promítání nějakého toho edukativního filmu ve škole, jak to mezi nimi jiskří, to je opravdu velmi silný „zážitek“ a celkově ta jeho oddanost a láska, asi bychom každá chtěla, aby nás chlap tak bezvýhradně miloval, obdivoval, šedou myšku pozvedl nad krásky, o tomhle sní snad každá ženská.

Ale každá mince má dvě strany, když si to představím v reálu, tak by to nefungovalo ;) By se člověk zvencnul, být Belou.

Myslím, že generace našich maminek měla Angeliku (vzpomínáš na Růžičkovou ve Slunce, seno…, jak kouká na Angeliku na tu scénu, jak se chce vyspat s tím mladým fešným, ona si utírá uslzené oči a pak se koukne na toho svýho muže, kterej tam chrápe ožralej spocenej na gauči? :mrgreen: ), tak my zase máme Stmívání.
Je to ventil, člověk musí občas ideálům doplnit palivo, aby z něj nebylo jen zvířátko ukájející své pudy, ale přeci jen se musíme držet v realitě a vidět tam i to, co není zdůrazněno, že Edward je vlastně pěkně divnej týpek, poněkud moc autoritativní, když na to přijde, se sklony k melancholii, sebevraždám atd. Mě to nezní jako ten nejideálnější partner :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
28.5.12 14:36

:lol: Plně chápu!!!!Já tedy si o sobě nemyslím,že jsem romantička,ale tenhle příběh mě dostává :pankac: Knížky jsem vysloveně zhltla a líbí se mi i filmy,ted s dcerou čekáme n aposlední díl a frčíme do kina :potlesk: :palec: Doufám,že už nebudu kojit :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.5.12 14:40

:lol: To přejde…

• Citovat
  • Upravit
322
28.5.12 14:41

Po přečtení těch knížek jsem byla taky hotová a chtěla taky takovou lásku jako je Edward. :D Po shlédnutí filmu se mi Edward zhnusil, protože ten herec se mi fakt nelíbí, ale za to jsem žrala Vlčáka, zvlášť po druhém díle, jak měl krátké vlásky.. :* Nicméně to trvalo tak týden, ale to je tím, že já u ničeho nevydržím.. :mrgreen: Jinak jestli to je na léčení nevím, spíš si myslím, že tě to přejde.. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.12 14:42
@ddinna píše: :lol: Plně chápu!!!!Já tedy si o sobě nemyslím,že jsem romantička,ale tenhle příběh mě dostává :pankac: Knížky jsem vysloveně zhltla a líbí se mi i filmy,ted s dcerou čekáme n aposlední díl a frčíme do kina :potlesk: :palec: Doufám,že už nebudu kojit :jazyk: :mrgreen:

holky moc děkuju :kytka: vím, že nejsem blázen :mrgreen: upír také ne :lol: jen jsem se chtěla podělit o své pocity a jsem ráda, že je nás víc :*

• Citovat
  • Upravit
322
28.5.12 14:43

@Gladys :mrgreen: pěkně napsáno! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.5.12 14:43

Chápu tě. Mám teď taky období, ve kterém se vracím ke svému idolu z puberty. Jsou dny, kdy jsem schopna si na youtube pouštět klipy a záznamy koncertů pořád dokola a u toho „slintám“.
Přemýšlela jsem o tom proč, já psycholog amatér. Zřejmě na mě leze krize středního věku a tohle je můj únik a návrat do mládí (jak psaly holky v jakési diskusi - opouštím manžela a děti, je mi zase -náct a jdu pařit).
A taky je to pro mě signál, že se mám dobře, jsem spokojená a nemusím řešit zásadní problémy (toto je můj největší „problém“). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
28.5.12 14:44

Stmívání nesnáším. Tvoje posedlost je relativně běžná záležitost, která může v různých podobách potkat lidi různého věku. Řekla bych, že tě to časem přejde. Moje sestra má třeba takové období, kdy se jí něco hrozně líbí a pak zas to přebije něco jiného. :lol: Např. období Avril Lavigne nebo období Stmívání taky, teď má období Majka Spirita a slovenského hiphopu vůbec. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4476
28.5.12 14:58

Tak ja myslim, ze snad kazdou zenskou nekdy oslovil nejaky film o velke lasce a je vcelku jedno, jestli ji je 13 nebo 50 :lol:
Me se kuprikladu dodneska moc libi film Dracula a tu vzajemnou pritazlivost Draculi a Miny {Winony Ryder} jsem vzdycky prozivala a prozivam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová