Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, prosím poraďte nějaká cvičení (videa na YT) na posilování v domácím prostředí. Mám orbitrek, ale potřebuju ještě zařadit nějaké posilování. Co se vám osvědčilo?
Děkuji.
Cvičení s váhou. Kliky, shyby, plánky, cviky s kettleball, jízda na trenažéru a běh venku nebo cyklistika.
Zbytek domácích cvičení jsou nesmysly.
Teď jsem cvičila tohle, jsou to 3 díly a každý se cvičí 10 dní, celkem je to tedy cvičení měsíc. Jeden den jdu běhat a další den cvičím tohle a tak to střídám. Je fajn vidět, jak poprvé to dá zabrat, ale po desáté už je to v pohodě
Ale asi záleží, jakou máš výchozí kondici, já jsem měla celkem dobrou a vždy jsem dost cvičila.
https://www.youtube.com/watch?…
@roba18 já teď cvičím posilovací cviky podle Pamely Reif na YT. A docela dobrý
. Má i na insta nějaké týdenní plány, jak to kombinovat.
Pokud nevadí angličtina, tak perfektní jsou videa od Bodyfit by Amy. Má řadu různých videí s vlastní váhou, činkami, kettlebellem a různou obtížností. Z českých můžu doporučit Fitfab Strong.
@Takyjedna píše:
@roba18 já teď cvičím posilovací cviky podle Pamely Reif na YT. A docela dobrý. Má i na insta nějaké týdenní plány, jak to kombinovat.
Pamela je dobra, a ty tydenni plany jsou jako dost efektivni ![]()
@_.Emilyyy Fakt? Tak to je super, já jsem jí objevila před dvěma týdny a od tý doby každej den jedu. Ono to není dlouhé, tak to mě namotivovalo. Zatím dobrý, pořád jsem tlustá, ale alespoň už nemám břicho typ přetejkající pneu, ale je to aspoň takový vajíčko- pravidelný, celkem hezký tvar. Akorát mě naštvala, jela jsem jeden taneční workout na hudbu z 80. let a pak si přečtu, že si na to prý můžeme přizvat i rodiče (jakože hudba jejich mládí
) Pak jedu rychlejší Popsugar babes a někdy nějaké vietnamské fitness - a ty bejvaj brutální
)
@_.Emilyyy já nemám insta
Vyplatí se kvůli těm plánům si udělat účet? Zas nemusím mít účet všude ![]()
@Takyjedna píše:
@_.Emilyyy Fakt? Tak to je super, já jsem jí objevila před dvěma týdny a od tý doby každej den jedu. Ono to není dlouhé, tak to mě namotivovalo. Zatím dobrý, pořád jsem tlustá, ale alespoň už nemám břicho typ přetejkající pneu, ale je to aspoň takový vajíčko- pravidelný, celkem hezký tvar. Akorát mě naštvala, jela jsem jeden taneční workout na hudbu z 80. let a pak si přečtu, že si na to prý můžeme přizvat i rodiče (jakože hudba jejich mládí) Pak jedu rychlejší Popsugar babes a někdy nějaké vietnamské fitness - a ty bejvaj brutální
)
Ja driv cvicila podle planu 45 min slow, nebo 45 min sweaty
.
Ale tamecni workouty ty me nikdy nelakaly ![]()
@roba18 píše:
@_.Emilyyy já nemám instaVyplatí se kvůli těm plánům si udělat účet? Zas nemusím mít účet všude
Tak da se cvicit i jinak nez podle Pamely. Mela jsem hodne i rada cviceni podle aplikace Jillian Michaels
.
Ale i Pamala ma svoji aplikaci, kde ma ty plany- Pam Fitness&Food
Za mě též jak psaly holky Pamela Reif, ještě je dobrá Heather Robertson, taky dobrá mlátička
, neřídila bych se vůbec nějakýma plánama, cvič každý den něco jinýho, na co máš zrovna čas a chut a bude to dobré. ![]()
@roba18 píše:
@_.Emilyyy já nemám instaVyplatí se kvůli těm plánům si udělat účet? Zas nemusím mít účet všude
Zkus Joe Wickse (youtube - The Body Coach TV). Má i aplikaci Body Coach - ale ta se platí, nicméně na youtube toho má tolik, že na několik týdnů máš vystaráno a pak si případně zaplatíš appku ![]()
@roba18 já jsem si poslední tři roky oblíbila holky z FitFab www.fitfabstrong.cz
Mají různá videa, různě dlouhá, různe obtížnosti.