Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Drzim pesti. Je to zacarovany kruh. Ale pokud chces neco zmenit, tak to promysli a neco udelej. Pokud v tom budes stagnovat, bude to horsi a horsi. Pokud muzu nejak pomoct, byt i jen moralne, napis sz. Mam to celkem cerstve za sebou. Myslim rozvod atd. A i po rozvodu to neni vzdy v klidu.. opatruj se a zkus se malinko zklidnit. Objimam.
@Anonymní píše:
On se choval normálně 2dny, co mě pustili z nemocnice.To i vařil, říkal ať odpočívám. No a třetí den už byl,,svůj " a vyčetl mi i to, že musel vařit. Pritom se sám nabídl. Ja měla mit 2tydny po operaci klid a on mi dopřál 2dny a ještě mi to vyčetl.
Tak to je opravdu smutné, už bych pro něj nehla ani prstem aby měl důvod řvát a rozčilovat se.
@Anonymní píše:
On se choval normálně 2dny, co mě pustili z nemocnice.To i vařil, říkal ať odpočívám. No a třetí den už byl,,svůj " a vyčetl mi i to, že musel vařit. Pritom se sám nabídl. Ja měla mit 2tydny po operaci klid a on mi dopřál 2dny a ještě mi to vyčetl.
To je opravdu partner k pohledání. Hlavně že se tu dozvíš, jak za to může málo sexu ![]()
@Korculalala Věř mi že sem vyzkoušela snad úplně vše. Mely jsme pár krizi, všechny jsme ustaly, jelikož sem právě tu svou hrdost potlačovala a snažila sem se chápat jeho, ikdyz on na mě kolikrát vůbec nemyslel.Po jedné krizi a rok po ní jsem plánované otěhotněla, bylo to mimoděložní. Ja to obrecela, přítel měl jen hloupé poznámky, že to moc prožívám a že to tak mělo být a bla bla.Ja byla tak vytočena, že měl zakaz jít za mnou do nemocnice. Nepodporil mě. Pritom u mojí mámy brečel, tě já ho chudinou nechci videt.,kámošovi psal že se zabije. Pritom mě nepodrzel, já oporu cítila ve všech, jen ne v něm. Samozrejme už další dítě s ním nechci, což se mu nelíbí.
Tak to mě moc mrzí. Držím pěsti ať rozchod probíhá bez problémů a pokud možno v klidu
![]()
@alvapinka píše:
Slusny sobec.. stacilo by se mozna zeptat v hospode, ne??
K soudu by nikdo asi svedcit nešel. Ma dva kámoše se kterýma chodí. Ale ti by to popřeli určitě. ![]()
@Korculalala píše:
Sázím na sex
Nedávno tady jela diskuze o chlapech a sexu, 90% žen které psaly příspěvky tvrdily, že když nemají chuť na sex, je pro ně ponižující mu dopřát orál nebo cokoliv a pošlou chlapa aby si to udělal sám a nebo prostě vydržel, že vidí smysl života a milování v něčem jiném než v pravidelném uspokojování manžela…
Když nemá ženská chuť na sex, tak ji má chlap vzrušit, ne? ![]()
Já fakt nejsem prostitutka, aby se mi někdo dělal do pusy proto, aby „byl doma klid“. To vede jen k tomu, že se ženské začne sex protivit a hledat cesty jak se mu vyhnout.
Nevěřím tomu, že chlap, který umí ženskou udělat, má doma málo sexu.
Chlap, co chce masturbovat o její poševní stěny, si to může udělat sám rukou, to je fakt. ![]()
@Bábrdl píše:
Když nemá ženská chuť na sex, tak ji má chlap vzrušit, ne?![]()
Já fakt nejsem prostitutka, aby se mi někdo dělal do pusy proto, aby „byl doma klid“. To vede jen k tomu, že se ženské začne sex protivit a hledat cesty jak se mu vyhnout.
Nevěřím tomu, že chlap, který umí ženskou udělat, má doma málo sexu.Chlap, co chce masturbovat o její poševní stěny, si to může udělat sám rukou, to je fakt.
To je přístup jak ze středověku tohle. Chlap řve, tak mu nastavím aby byl klid ![]()
Já teda nevím, ale když můj chlap nemá sex je úplně na ránu. Při poslední krizi jsme si domluvili pravidlo, sex, den pauza, orální sex, den pauza, anální sex, den pauza… A tohle se opakuje. Protoze byl taky takový výbušný, podrážděný a když jsme hledali co se děje, byl to ten sex. Kdybychom meli sex dvakrát do měsíce, nejspíš už jsme rozvedení
. Nebo často je to nějaká prkotina, je to hrozně moc o komunikaci. A pro @Anna766 raději mu nastavím já než nějaká jiná. Anonym2
@Anonymní píše:
Já teda nevím, ale když můj chlap nemá sex je úplně na ránu. Při poslední krizi jsme si domluvili pravidlo, sex, den pauza, orální sex, den pauza, anální sex, den pauza… A tohle se opakuje. Protoze byl taky takový výbušný, podrážděný a když jsme hledali co se děje, byl to ten sex. Kdybychom meli sex dvakrát do měsíce, nejspíš už jsme rozvedení. Nebo často je to nějaká prkotina, je to hrozně moc o komunikaci. A pro @Anna766 raději mu nastavím já než nějaká jiná. Anonym2
Jenže u nás to o sexu nebude.Je hnusnej už druhý den co bylo sex. Navic já vůbec chuť nemám, když je hnusný na mě. A nedokáže se chovat slušně ani když sem po operaci. Psychicky mě nepodrzi, když ceka syna operace.At si klidně táhne za jinou.Ja se chci s ním v klidu domluvit ohledně rozchodu a péče o syna. Stejne když tak přemýšlím asi mě podvedl. Jelikoz furt řeší, abych se vyhollila, přitom vždy říkal, ať se neholim
.Tak je mi to divne.Anal též nechtěl a teď sem tam s tím otravuje, ale to by se musel jinak chovat, abych se ještě k tomu nutila
.Už mi není 17let, abych se snažila chlapovi zavděčit a sama dělala rohožku. Nic proti 17ti letym, aby se toho někdo nechytil.Ale já tou dobou dělala expriteli pomyslelni. Nechci jen dávat, chci od chlapa i dostávat. Asi chci moc, když vidím toho mého doma
.
@Anonymní píše:
Jenže u nás to o sexu nebude.Je hnusnej už druhý den co bylo sex. Navic já vůbec chuť nemám, když je hnusný na mě. A nedokáže se chovat slušně ani když sem po operaci. Psychicky mě nepodrzi, když ceka syna operace.At si klidně táhne za jinou.Ja se chci s ním v klidu domluvit ohledně rozchodu a péče o syna. Stejne když tak přemýšlím asi mě podvedl. Jelikoz furt řeší, abych se vyhollila, přitom vždy říkal, ať se neholim.Tak je mi to divne.Anal též nechtěl a teď sem tam s tím otravuje, ale to by se musel jinak chovat, abych se ještě k tomu nutila
.Už mi není 17let, abych se snažila chlapovi zavděčit a sama dělala rohožku. Nic proti 17ti letym, aby se toho někdo nechytil.Ale já tou dobou dělala expriteli pomyslelni. Nechci jen dávat, chci od chlapa i dostávat. Asi chci moc, když vidím toho mého doma
.
Odejdi. Stejne jsi rozhodnuta. Mas kam jit? Udelas to nejlepsi pro vsechny. Drzim pesti
Nečtu celé…ale ve zkratce měla jsem něco podobného…chlap už se dávno tahal s jinýma a doma si na nás vylíval jen flustraci z toho. Jsme šťastně rozvedená, syna ve své péči---booože taky se na mě vytahoval se střídavkou a bla, bla. Teď si kluka bere s bídou jednou za měsíc na 24h. Žena zvládne všechn, takže směla do toho. ![]()