Poslední dobou manžel furt řve. Nechápu, proč!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5956
15.1.18 23:17

Drzim pesti. Je to zacarovany kruh. Ale pokud chces neco zmenit, tak to promysli a neco udelej. Pokud v tom budes stagnovat, bude to horsi a horsi. Pokud muzu nejak pomoct, byt i jen moralne, napis sz. Mam to celkem cerstve za sebou. Myslim rozvod atd. A i po rozvodu to neni vzdy v klidu.. opatruj se a zkus se malinko zklidnit. Objimam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 23:17
@Anonymní píše:
On se choval normálně 2dny, co mě pustili z nemocnice.To i vařil, říkal ať odpočívám. No a třetí den už byl,,svůj " a vyčetl mi i to, že musel vařit. Pritom se sám nabídl. Ja měla mit 2tydny po operaci klid a on mi dopřál 2dny a ještě mi to vyčetl.

Tak to je opravdu smutné, už bych pro něj nehla ani prstem aby měl důvod řvát a rozčilovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
15.1.18 23:20

Slusny sobec.. stacilo by se mozna zeptat v hospode, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149644
15.1.18 23:22
@Anonymní píše:
On se choval normálně 2dny, co mě pustili z nemocnice.To i vařil, říkal ať odpočívám. No a třetí den už byl,,svůj " a vyčetl mi i to, že musel vařit. Pritom se sám nabídl. Ja měla mit 2tydny po operaci klid a on mi dopřál 2dny a ještě mi to vyčetl.

To je opravdu partner k pohledání. Hlavně že se tu dozvíš, jak za to může málo sexu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 23:23

@Korculalala Věř mi že sem vyzkoušela snad úplně vše. Mely jsme pár krizi, všechny jsme ustaly, jelikož sem právě tu svou hrdost potlačovala a snažila sem se chápat jeho, ikdyz on na mě kolikrát vůbec nemyslel.Po jedné krizi a rok po ní jsem plánované otěhotněla, bylo to mimoděložní. Ja to obrecela, přítel měl jen hloupé poznámky, že to moc prožívám a že to tak mělo být a bla bla.Ja byla tak vytočena, že měl zakaz jít za mnou do nemocnice. Nepodporil mě. Pritom u mojí mámy brečel, tě já ho chudinou nechci videt.,kámošovi psal že se zabije. Pritom mě nepodrzel, já oporu cítila ve všech, jen ne v něm. Samozrejme už další dítě s ním nechci, což se mu nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
571
15.1.18 23:31

Tak to mě moc mrzí. Držím pěsti ať rozchod probíhá bez problémů a pokud možno v klidu :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 23:32
@alvapinka píše:
Slusny sobec.. stacilo by se mozna zeptat v hospode, ne??

K soudu by nikdo asi svedcit nešel. Ma dva kámoše se kterýma chodí. Ale ti by to popřeli určitě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.18 23:33

Díky, pomohlo mi se z toho aspoň vypsat :hug:.

• Citovat
  • Upravit
36556
15.1.18 23:46
@Korculalala píše:
Sázím na sex
Nedávno tady jela diskuze o chlapech a sexu, 90% žen které psaly příspěvky tvrdily, že když nemají chuť na sex, je pro ně ponižující mu dopřát orál nebo cokoliv a pošlou chlapa aby si to udělal sám a nebo prostě vydržel, že vidí smysl života a milování v něčem jiném než v pravidelném uspokojování manžela…

Když nemá ženská chuť na sex, tak ji má chlap vzrušit, ne? 8o

Já fakt nejsem prostitutka, aby se mi někdo dělal do pusy proto, aby „byl doma klid“. To vede jen k tomu, že se ženské začne sex protivit a hledat cesty jak se mu vyhnout.

Nevěřím tomu, že chlap, který umí ženskou udělat, má doma málo sexu. :nevim: Chlap, co chce masturbovat o její poševní stěny, si to může udělat sám rukou, to je fakt. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149644
15.1.18 23:59
@Bábrdl píše:
Když nemá ženská chuť na sex, tak ji má chlap vzrušit, ne? 8o

Já fakt nejsem prostitutka, aby se mi někdo dělal do pusy proto, aby „byl doma klid“. To vede jen k tomu, že se ženské začne sex protivit a hledat cesty jak se mu vyhnout.

Nevěřím tomu, že chlap, který umí ženskou udělat, má doma málo sexu. :nevim: Chlap, co chce masturbovat o její poševní stěny, si to může udělat sám rukou, to je fakt. :jazyk:

To je přístup jak ze středověku tohle. Chlap řve, tak mu nastavím aby byl klid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.18 03:51

Já teda nevím, ale když můj chlap nemá sex je úplně na ránu. Při poslední krizi jsme si domluvili pravidlo, sex, den pauza, orální sex, den pauza, anální sex, den pauza… A tohle se opakuje. Protoze byl taky takový výbušný, podrážděný a když jsme hledali co se děje, byl to ten sex. Kdybychom meli sex dvakrát do měsíce, nejspíš už jsme rozvedení :think:. Nebo často je to nějaká prkotina, je to hrozně moc o komunikaci. A pro @Anna766 raději mu nastavím já než nějaká jiná. Anonym2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.18 07:02
@Anonymní píše:
Já teda nevím, ale když můj chlap nemá sex je úplně na ránu. Při poslední krizi jsme si domluvili pravidlo, sex, den pauza, orální sex, den pauza, anální sex, den pauza… A tohle se opakuje. Protoze byl taky takový výbušný, podrážděný a když jsme hledali co se děje, byl to ten sex. Kdybychom meli sex dvakrát do měsíce, nejspíš už jsme rozvedení :think:. Nebo často je to nějaká prkotina, je to hrozně moc o komunikaci. A pro @Anna766 raději mu nastavím já než nějaká jiná. Anonym2

Jenže u nás to o sexu nebude.Je hnusnej už druhý den co bylo sex. Navic já vůbec chuť nemám, když je hnusný na mě. A nedokáže se chovat slušně ani když sem po operaci. Psychicky mě nepodrzi, když ceka syna operace.At si klidně táhne za jinou.Ja se chci s ním v klidu domluvit ohledně rozchodu a péče o syna. Stejne když tak přemýšlím asi mě podvedl. Jelikoz furt řeší, abych se vyhollila, přitom vždy říkal, ať se neholim :roll:.Tak je mi to divne.Anal též nechtěl a teď sem tam s tím otravuje, ale to by se musel jinak chovat, abych se ještě k tomu nutila :zed:.Už mi není 17let, abych se snažila chlapovi zavděčit a sama dělala rohožku. Nic proti 17ti letym, aby se toho někdo nechytil.Ale já tou dobou dělala expriteli pomyslelni. Nechci jen dávat, chci od chlapa i dostávat. Asi chci moc, když vidím toho mého doma :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
5956
16.1.18 07:16
@Anonymní píše:
Jenže u nás to o sexu nebude.Je hnusnej už druhý den co bylo sex. Navic já vůbec chuť nemám, když je hnusný na mě. A nedokáže se chovat slušně ani když sem po operaci. Psychicky mě nepodrzi, když ceka syna operace.At si klidně táhne za jinou.Ja se chci s ním v klidu domluvit ohledně rozchodu a péče o syna. Stejne když tak přemýšlím asi mě podvedl. Jelikoz furt řeší, abych se vyhollila, přitom vždy říkal, ať se neholim :roll:.Tak je mi to divne.Anal též nechtěl a teď sem tam s tím otravuje, ale to by se musel jinak chovat, abych se ještě k tomu nutila :zed:.Už mi není 17let, abych se snažila chlapovi zavděčit a sama dělala rohožku. Nic proti 17ti letym, aby se toho někdo nechytil.Ale já tou dobou dělala expriteli pomyslelni. Nechci jen dávat, chci od chlapa i dostávat. Asi chci moc, když vidím toho mého doma :nevim:.

Odejdi. Stejne jsi rozhodnuta. Mas kam jit? Udelas to nejlepsi pro vsechny. Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.1.18 07:44

@alvapinka nemate prosim odkaz, kde jste to cetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
16.1.18 07:48

Nečtu celé…ale ve zkratce měla jsem něco podobného…chlap už se dávno tahal s jinýma a doma si na nás vylíval jen flustraci z toho. Jsme šťastně rozvedená, syna ve své péči---booože taky se na mě vytahoval se střídavkou a bla, bla. Teď si kluka bere s bídou jednou za měsíc na 24h. Žena zvládne všechn, takže směla do toho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí