Potlačení chuti

63
10.10.18 12:58

Prášky teda nevím, ale já když jsem hublasem tam sem nahradila jídlo rozpuštěným proteinem zasytil při nízkém počtu kalorií a neměla jsem chuť na nesmysly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
luccifera
10.10.18 13:03

Jediny spolehlivy recept je jist vyvazene, v dostatecnem mnozstvi a omezit sladke, pak prestane i chut na mlsani…

• Citovat
  • Upravit
4215
10.10.18 13:04

Já se připojím, mě by taky zajímalo, co funguje. Koupila jsem si obezin, ale zapomínám ho brát. Má se brát půl hodiny před jídlem, já si vzpomenu,když už si pomalu jídlo nandavám :nevim: Já bych potřebovala něco, co by utlumilo chuť na sladký. To mi přišlo, že ten obezin nezabírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.10.18 13:05

Já nemlsám, ze sladkého skoro nic nemůžu :) občas si dám jen bombon nebo gumové dobroty. Ale je to fakt málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.10.18 13:07

Chrom. A jez hodne vlakniny. Ja jsem desne zrava osoba :roll: , pokud nemam dost vlakniny a masa, jedla bych porad, i tak snim jak chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.10.18 13:12

JO a jeste Garcinia, ale funguje jen na nekoho. Na me treba dost, ale snazim se svoji zravosti rozumet a obcas mi dava vedet, ze neco zanedbavam.
Pokud ale jis malo, ale chces jist proste jeste min, tak ti stejne neporadim. Ono to stejne neni dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.10.18 13:27

Když jim správně a vyvážené, do 10 dni mě přejdou zrave chutě na prasarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.10.18 13:28

Mě jen vadí, že toho sním moc. Proto se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.10.18 13:53

Základem je dobrý vyvážený jídelníček, pak nebudete mít chutě. Jestli máte pocit, že jíte mnoho, zkuste si jídlo vážit a zapisovat např. do aplikace kaloricketabulky. Tím si ověříte, zda jíte plus minus optimálně, nebo opravdu hodně. Je také možné, že jíte špatnou skladbu jídelníčku a proto vás honí mlsné. Určitě bych neradila blbosti typu nahradit jídlo proteinem apod., tím sice přechodně zhubnete, ale koledujete si o JOJO efekt. Jídlo je závislé příjem výdej, takže to chce pořešit i fyzický výdej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.10.18 19:46
@Enderban píše:
Ahoj holky :) nemáte prosím nějaký tip na nějaké prášky co potlačí chuť k jídlu a hlad?
Prosím nedávejte sem negativní komentáře proti mě :) Chci jen názor lidí, kteří mají ňakou zkušenost :)

Bilkoviny. Kdyz se najim dostatecne bilkovin, nemam chute ani hlad. Vetsina tech, co potrebuji zhubnout, ji malo bilkovin a spoustu prasarnicek. A pritom bilkoviny hodne nasyti. Super je treba tvaroh na vecerni hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.10.18 08:29

Můžeš zkusit chrom s vlákninou. Mně třeba nejvíc pomůže sníst kousek tučného sýra, stačí opravdu malý kousek a mám po něm hodně dlouho pocit plnosti. A také cvičit vůli a místo obcházení ledničky vypadnout někam ven a věnovat se nějaké činnosti, při které člověk zapomene na čas a tedy i na jídlo. A také pít dostatek tekutin, hlad je také někdy převlečená žízeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.10.18 08:27

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie