Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše: Ženský vy potřebujete naložit práce v domácnosti a makat, až se z vás bude kouřit…pak by vás přešly roupy a řešení podobných ptákovin…
Přesně, já když mi někdo polichotí tak fajn, ale nemám potřebu řešit, že minulý měsíc 3×, dnes je 15. a ještě nic ![]()
Vadí mi, když mě otravují vyloženě namachrovaná nebo uslintaná paka, ale když mě zastaví na ulici chlap a řekne mi, že mi to sluší, potěší mě to, nic chlíváckého v tom nevidím. ![]()
@Anonymní píše:
Neni to zivotni problem, jen tak na zamysleni ???? V puberte jsem nebyla nejak hezka, nikomu jsem se nelibila, spis me urazeli. Pritom zpetne si rikam ze takova hruza to nebyla, vypadam normalne, ted asi lepe. Na stredni jsem si zvysovala sebevedomi ruznymi ulety a pak si nasla dlouhodoby vztah, ktery mam dodnes. Me nezadane kamaradky kontaktuji kluci/chlapi, lichoti jim, coz trosku zavidim. Ja jsem dal - mam pekny vztah a dite, ale chybi mi pocit, ze se nekomu libim, ze jsem krasna atd. Nebo na socialnich sitich holkam pisou jak jsou hezke, coz mne skoro nikdy nepsali. Nektere pani jsou treba ted nic moc, ale sebevedomi maji z puberty, kdy je kazdy chvalil. Jedna kamoska ma i praci, ktera se k lichotkam nabizi, ja mam praci obycejnou, bez chlapu. Potrebujete take k sebevedomi lichotky? Pripadam si vzhledove nedocenena.
Nepotřebuju. Jako když si všimne, že mám nové šaty a pochválí mě, tak jsem ráda. Ale netoužím po lichotkách na Fcb u vyšpulených fotek na dovolené a tak. Já tam sotva kdy něco dám a většinou je to k pobavení. Mít ráda se musíš hlavně ty sama.
@Anonymní píše:
Neni to zivotni problem, jen tak na zamysleni ???? V puberte jsem nebyla nejak hezka, nikomu jsem se nelibila, spis me urazeli. Pritom zpetne si rikam ze takova hruza to nebyla, vypadam normalne, ted asi lepe. Na stredni jsem si zvysovala sebevedomi ruznymi ulety a pak si nasla dlouhodoby vztah, ktery mam dodnes. Me nezadane kamaradky kontaktuji kluci/chlapi, lichoti jim, coz trosku zavidim. Ja jsem dal - mam pekny vztah a dite, ale chybi mi pocit, ze se nekomu libim, ze jsem krasna atd. Nebo na socialnich sitich holkam pisou jak jsou hezke, coz mne skoro nikdy nepsali. Nektere pani jsou treba ted nic moc, ale sebevedomi maji z puberty, kdy je kazdy chvalil. Jedna kamoska ma i praci, ktera se k lichotkam nabizi, ja mam praci obycejnou, bez chlapu. Potrebujete take k sebevedomi lichotky? Pripadam si vzhledove nedocenena.
Tak určitě je příjemné slyšet lichotku doma či jinde.Na sociálních sítích bych to neřešila tam se lajkuje kde jaká hovadina.Ja fb zrušila a jsem ráda.Nevim jak vypadáš ale třeba bych zapracovala na svém vzhledu pokud se nemalujes tak začni,kup si něco pěkného na sebe,…i takové věci zvednou člověku sebevědomí.
Jestli se chlapům líbíš poznáš už během hovoru nebo na nějaké akci z kradmých pohledů, oni to málokdy řeknou nahlas. Pak to taky dost dobře poznáš ze zhnusených pohledů závistivých žen.
Na nějaký like na FB bych nedala, tam to dávají ze slušnosti, jak se mi zdá, protože když vidím, jaké fotky dostávají like, tak
.
Lehce nadprůměrný vzhled si myslím, že nikdo nijak halasně neocení, pokud nejsi fotomodelka, kde se to vysloveně řeší. Pokud jsi jako mládě byla spíše podprůměrná, tak si nějak nemyslím, že nyní jsi hvězda. Buď ráda, že už nejsi škaredá a že na rozdíl od možná krásnějších bab máš něco odžité a zázemí. Spousta krasavic to mít nebude.
@pe-terka píše:
tak spontánní uznání či pochvala potěší každou ženu! Ale zrovna fcb s vyfiltrovanýma upravenýma fotkama? Často koukám, jak se tam ženy přikrášlují a jak je fotka vzdálena realitě
Presne, pak clovek kouka, s kym to mluvi, vzdyt na tech fotkach… ![]()
@warita píše:HUH, to nekdo dela?
Tak chlapi o cisla zadaji, spis koukam, ze je nekdo dava ![]()
Po pravde, jako mlada jsem lichotky ocenila, ted me spis obtezuji. Malokdo je umi podat tak, ze jsou prijemne. V tomhle byl genialni muj kolega, ktery je umel podat tak, ze byly dokonce i vtipne…uz je v jine praci a moc mi chybi ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak chlapi o cisla zadaji, spis koukam, ze je nekdo dava
po mne teda na ulici nikdo zadne cislo nechtel. Tak vseobecne nikdo nikdy po mne nechtel cislo. (to, ze si clovek s nekym vymeni cislo nakonec vyplyne ze situace. Ze se treba dohodneme, ze bychom mohli nekdy nekam vyrazit… a pak se to hodi). Mam si delat starosti?
@warita píše:
po mne teda na ulici nikdo zadne cislo nechtel. Tak vseobecne nikdo nikdy po mne nechtel cislo. (to, ze si clovek s nekym vymeni cislo nakonec vyplyne ze situace. Ze se treba dohodneme, ze bychom mohli nekdy nekam vyrazit… a pak se to hodi). Mam si delat starosti?
bud v klidu, po mě taky ctitélé číslo nežádají
V ulicích se vysktuju výhradně ověšená dětmi a nákupem, a když ne, tak v doprovodu muže
Asi nepůsobím moc lákavě ![]()
@Anonymní píše:
Me to rika partner..a to se mi staci.
Ženský vy potřebujete naložit práce v domácnosti a makat, až se z vás bude kouřit…pak by vás přešly roupy a řešení podobných ptákovin…