Povislá prsa, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.6.22 13:40
@Anonymní píše:
To jako vážně? Když je chytnu do ruky, jsou takový jak to říct.. proste je tam cítit ta přebytečná kůže. A ještě je jedno větší (delší) než druhé.

jako vážně. mě by se naopak nelíbilo, kdybys o sobě pochybovala, přesměrovala se a nevěřila si.
Naopak, kdyby jsi večer pri západu slunce sebevědomě přišla k bazénu nahoře bez a zeptala se mi, jestli Ti nechci namasírovat záda, věř mi, že rozteč bradavek by bylo to poslední, co by mne zajímalo.
Záleží co z člověka vyzařuje. Ne na mírách.
Je to jako s luxusním spodním prádlem.
Podle.mne si ho ženy kupují hlavně pro to, aby se samy cítili dobře a sebevědomě. Ale v ten okamžik už je pak pro chlapa jedno, co na sobě vlastně maji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:41
@Pan Svobodomyslny píše:
jako vážně. mě by se naopak nelíbilo, kdybys o sobě pochybovala, přesměrovala se a nevěřila si.
Naopak, kdyby jsi večer pri západu slunce sebevědomě přišla k bazénu nahoře bez a zeptala se mi, jestli Ti nechci namasírovat záda, věř mi, že rozteč bradavek by bylo to poslední, co by mne zajímalo.
Záleží co z člověka vyzařuje. Ne na mírách.
Je to jako s luxusním spodním prádlem.
Podle.mne si ho ženy kupují hlavně pro to, aby se samy cítili dobře a sebevědomě. Ale v ten okamžik už je pak pro chlapa jedno, co na sobě vlastně maji :).

Díky. Potěšilo:)

• Citovat
  • Upravit
32873
12.6.22 13:55
@Anonymní píše:
To jako vážně? Když je chytnu do ruky, jsou takový jak to říct.. proste je tam cítit ta přebytečná kůže. A ještě je jedno větší (delší) než druhé.

Jak dlouho nekojis? Já mám pocit, že se mi to časem trochu upravilo. Po druhém dítěti. Teď je to 4 měsíce co jsem dokončila třetí a zatím stejný. Ale to už se asi moc nesrovna, max malinko. Bude mi 40, pod kudlu nejdu. A určitá asymetrie je taky normální. Holt bez podprsenky chodím jen doma v létě no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.6.22 14:06

Záleží asi taky na velikosti.. Je rozdíl, pokud máte povisla prsa velikosti 1 a nebo máte prsa velká a visí vám až do pasu.. Každopádně bych se hlavně ohlizela na to, jak se cítím já sama. Pokud jsem se svými prsy v pohodě, je to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 14:44

Prikladam foto mých prsou

• Citovat
  • Upravit
32873
12.6.22 14:50

V pohodě. Mám horší ( subjektivně viděno, ale ani tak se nehroutim) Hlavně že jsou zdravá. Předevčírem mi udělal radost krásný výsledek preventivního sona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 15:01
@andelka83 píše:
V pohodě. Mám horší ( subjektivně viděno, ale ani tak se nehroutim) Hlavně že jsou zdravá. Předevčírem mi udělal radost krásný výsledek preventivního sona.

To je pravda. Hlavně ze jsme zdrave :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.22 15:17

Tak máte spolu dítě a sex asi taky, tak s tím asi problém nemá.
Jinak obecně jsou chlapi co jsou spíš „dolňáci“, tak ti asi vzhled prsou tak řešit nebudou. Mám jednoho doma a prsa fakt neřeší. Žádný silikony by nechtěl. A to mám tedy prsa menší a tvar taky nic moc.
Tvoje vypadají v pohodě, myslím že trochu vylepšit by šly i cvičením.

• Citovat
  • Upravit
32873
12.6.22 15:18
@Anonymní píše:
To je pravda. Hlavně ze jsme zdrave :)

Přesně. A víš co.. zajdi si někdy na nuda pláž, a přestaneš se řešit a stydět. Někdo by nejradši chodil zahalený i k bazénu a kvůli nedokonalosti ani nechce chodit s dětmi na koupaliště. Tam takové věci nikdo neřeší. Je to velmi osvobozující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
12.6.22 15:21

A já si teda hodlám udělat k narozeninám radost novými podprsenkami. Poslední 3 roky jsem nosila kojící, nebo s větším objemem, a ty už mi nesedí. A co jsem měla před těhotenstvím taky ne. Takže se bude smysluplně utrácet, abych se cítila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 15:31
@andelka83 píše:
V pohodě. Mám horší ( subjektivně viděno, ale ani tak se nehroutim) Hlavně že jsou zdravá. Předevčírem mi udělal radost krásný výsledek preventivního sona.

Pravda, a k tomu dodám, že sestřenka nemá kvuli rakovině prsa žádná, ještě ji není ani třicet a našla si přítele i bez prsou a teď čekaj miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
255
12.6.22 15:35
@Anonymní píše:
Prikladam foto mých prsou

Máš uplně normální a pěkná prsa, já mám také subjektivně horší, ale také to neřeším, žádný muž si ještě nestěžoval a já jsem ráda, že pokud už nejsou nejkrásnější, není jich aspoň hodně (mám dvojky) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 15:37
@foxtauri píše:
Máš uplně normální a pěkná prsa, já mám také subjektivně horší, ale také to neřeším, žádný muž si ještě nestěžoval a já jsem ráda, že pokud už nejsou nejkrásnější, není jich aspoň hodně (mám dvojky) :lol:

Díky za povzbuzení. Taky mě trápí ze jeden dvorec je výrazně větší atd. Ale nejsme dokonale. Všem dekuju za milá slova

• Citovat
  • Upravit
255
12.6.22 15:39
@Anonymní píše:
Díky za povzbuzení. Taky mě trápí ze jeden dvorec je výrazně větší atd. Ale nejsme dokonale. Všem dekuju za milá slova

A víš co je na tom nejsrandovnější? Že tyhle nedokonalosti - disproporce, apod. vnímáš asi jen ty, jak tu svoji „nedokonalost“ zkoumáš podrobně. Já jsem si nic takového nevšimla a vsadím se, že chlap, před kterým se svlékneš je neuvidí už vůbec :mrgreen: určitě bych se za taková prsa nestyděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 15:43
@foxtauri píše:
A víš co je na tom nejsrandovnější? Že tyhle nedokonalosti - disproporce, apod. vnímáš asi jen ty, jak tu svoji „nedokonalost“ zkoumáš podrobně. Já jsem si nic takového nevšimla a vsadím se, že chlap, před kterým se svlékneš je neuvidí už vůbec :mrgreen: určitě bych se za taková prsa nestyděla :hug:

Dekuju :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová