Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To jako vážně? Když je chytnu do ruky, jsou takový jak to říct.. proste je tam cítit ta přebytečná kůže. A ještě je jedno větší (delší) než druhé.
jako vážně. mě by se naopak nelíbilo, kdybys o sobě pochybovala, přesměrovala se a nevěřila si.
Naopak, kdyby jsi večer pri západu slunce sebevědomě přišla k bazénu nahoře bez a zeptala se mi, jestli Ti nechci namasírovat záda, věř mi, že rozteč bradavek by bylo to poslední, co by mne zajímalo.
Záleží co z člověka vyzařuje. Ne na mírách.
Je to jako s luxusním spodním prádlem.
Podle.mne si ho ženy kupují hlavně pro to, aby se samy cítili dobře a sebevědomě. Ale v ten okamžik už je pak pro chlapa jedno, co na sobě vlastně maji
.
@Pan Svobodomyslny píše:
jako vážně. mě by se naopak nelíbilo, kdybys o sobě pochybovala, přesměrovala se a nevěřila si.
Naopak, kdyby jsi večer pri západu slunce sebevědomě přišla k bazénu nahoře bez a zeptala se mi, jestli Ti nechci namasírovat záda, věř mi, že rozteč bradavek by bylo to poslední, co by mne zajímalo.
Záleží co z člověka vyzařuje. Ne na mírách.
Je to jako s luxusním spodním prádlem.
Podle.mne si ho ženy kupují hlavně pro to, aby se samy cítili dobře a sebevědomě. Ale v ten okamžik už je pak pro chlapa jedno, co na sobě vlastně maji.
Díky. Potěšilo:)
@Anonymní píše:
To jako vážně? Když je chytnu do ruky, jsou takový jak to říct.. proste je tam cítit ta přebytečná kůže. A ještě je jedno větší (delší) než druhé.
Jak dlouho nekojis? Já mám pocit, že se mi to časem trochu upravilo. Po druhém dítěti. Teď je to 4 měsíce co jsem dokončila třetí a zatím stejný. Ale to už se asi moc nesrovna, max malinko. Bude mi 40, pod kudlu nejdu. A určitá asymetrie je taky normální. Holt bez podprsenky chodím jen doma v létě no.
Záleží asi taky na velikosti.. Je rozdíl, pokud máte povisla prsa velikosti 1 a nebo máte prsa velká a visí vám až do pasu.. Každopádně bych se hlavně ohlizela na to, jak se cítím já sama. Pokud jsem se svými prsy v pohodě, je to ok ![]()
V pohodě. Mám horší ( subjektivně viděno, ale ani tak se nehroutim) Hlavně že jsou zdravá. Předevčírem mi udělal radost krásný výsledek preventivního sona.
@andelka83 píše:
V pohodě. Mám horší ( subjektivně viděno, ale ani tak se nehroutim) Hlavně že jsou zdravá. Předevčírem mi udělal radost krásný výsledek preventivního sona.
To je pravda. Hlavně ze jsme zdrave ![]()
Tak máte spolu dítě a sex asi taky, tak s tím asi problém nemá.
Jinak obecně jsou chlapi co jsou spíš „dolňáci“, tak ti asi vzhled prsou tak řešit nebudou. Mám jednoho doma a prsa fakt neřeší. Žádný silikony by nechtěl. A to mám tedy prsa menší a tvar taky nic moc.
Tvoje vypadají v pohodě, myslím že trochu vylepšit by šly i cvičením.
@Anonymní píše:
To je pravda. Hlavně ze jsme zdrave
Přesně. A víš co.. zajdi si někdy na nuda pláž, a přestaneš se řešit a stydět. Někdo by nejradši chodil zahalený i k bazénu a kvůli nedokonalosti ani nechce chodit s dětmi na koupaliště. Tam takové věci nikdo neřeší. Je to velmi osvobozující.
A já si teda hodlám udělat k narozeninám radost novými podprsenkami. Poslední 3 roky jsem nosila kojící, nebo s větším objemem, a ty už mi nesedí. A co jsem měla před těhotenstvím taky ne. Takže se bude smysluplně utrácet, abych se cítila dobře.
@andelka83 píše:
Pravda, a k tomu dodám, že sestřenka nemá kvuli rakovině prsa žádná, ještě ji není ani třicet a našla si přítele i bez prsou a teď čekaj miminko ![]()
@Anonymní píše:
Prikladam foto mých prsou
Máš uplně normální a pěkná prsa, já mám také subjektivně horší, ale také to neřeším, žádný muž si ještě nestěžoval a já jsem ráda, že pokud už nejsou nejkrásnější, není jich aspoň hodně (mám dvojky) ![]()
@foxtauri píše:
Máš uplně normální a pěkná prsa, já mám také subjektivně horší, ale také to neřeším, žádný muž si ještě nestěžoval a já jsem ráda, že pokud už nejsou nejkrásnější, není jich aspoň hodně (mám dvojky)
Díky za povzbuzení. Taky mě trápí ze jeden dvorec je výrazně větší atd. Ale nejsme dokonale. Všem dekuju za milá slova
@Anonymní píše:
Díky za povzbuzení. Taky mě trápí ze jeden dvorec je výrazně větší atd. Ale nejsme dokonale. Všem dekuju za milá slova
A víš co je na tom nejsrandovnější? Že tyhle nedokonalosti - disproporce, apod. vnímáš asi jen ty, jak tu svoji „nedokonalost“ zkoumáš podrobně. Já jsem si nic takového nevšimla a vsadím se, že chlap, před kterým se svlékneš je neuvidí už vůbec
určitě bych se za taková prsa nestyděla ![]()
@foxtauri píše:
A víš co je na tom nejsrandovnější? Že tyhle nedokonalosti - disproporce, apod. vnímáš asi jen ty, jak tu svoji „nedokonalost“ zkoumáš podrobně. Já jsem si nic takového nevšimla a vsadím se, že chlap, před kterým se svlékneš je neuvidí už vůbecurčitě bych se za taková prsa nestyděla
Dekuju
![]()