Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
požádál váš některou muž o ruku na Vánoce?
Jak a čekali ste to? Já mám takovej pocit jako že by se to mohlo udát, ale nevím možná jsi to jen namlouvám
![]()
@Jogurtina Tak jistý punc originality by to mělo, ale nebylo by ti líto, že přijdete o jeden významný den v roce, protože takto spojíte dva do jednoho? Blbě se na Vánoce shánějí kytky, blbě se vymýšlí večer jen ve dvou… a pod stromečkem se souloží jen dokud nejsou děti…
Né, nechte si to na jindy. Vánoce jsou svátky rozdávání dárků a né oznamování takto důležitých věcí.
@Premek_Orac píše:
@Jogurtina Tak jistý punc originality by to mělo, ale nebylo by ti líto, že přijdete o jeden významný den v roce, protože takto spojíte dva do jednoho? Blbě se na Vánoce shánějí kytky, blbě se vymýšlí večer jen ve dvou… a pod stromečkem se souloží jen dokud nejsou děti…
Zjova, tys nekdy soulozil pod stromeckem?
No to mi prijde divny…
jiny datum by neslo? Ikdyz je to jen zasnoubeni ne svatba, cert to vem
@warita že to nechceš vědět?
Nebudeš pak o Vánocích myslet na nic jiného ![]()
Ne jen svatbu jsme měli v prosinci
a je to super, vždy dárek a za pár dní další ![]()
@warita píše:
Zjova, tys nekdy soulozil pod stromeckem?
proč ne
teda než jsou děti
![]()
Mě mažel požádal na štědrý den, ale až po rozbalení dárků
Tak trochu jsem čekala prstýnek pod stromečkem a když nebyl, tak jsem si říkala, že asi nic. No a chvilku na to už vytahoval krabičku z kapsy, že pro mě má ještě jeden dárek
Tehdy s náma byli moji rodiče a ti to věděli předem, tak jsme to pak ještě oslavili
Pro mě je to romantika, ale mám kámošku, které to zkazilo celé vánoce
ale ona si dotyčného vzít nechtěla…
Moji neter pozadal tehdy jeste pritel loni na Stedry den o ruku. Svatba byla v rijnu a mimco uz na ceste ![]()
@monrom Já právě mám takové tušení, ale zase nemám žádný dukaz
tak snad nebudu smutna když se nic nepřihodí
@kikinous no práve my to slavíme ještě s jeho rodinou tak nevím ![]()
@kikinous a čekala si prstýnek protože si to tušila?
nebo ste se třeba o tom i bavili?