Požádání o ruku na Vánoce

27
14.12.16 16:21

požádání o ruku na Vánoce

Ahoj :) požádál váš některou muž o ruku na Vánoce? :) Jak a čekali ste to? Já mám takovej pocit jako že by se to mohlo udát, ale nevím možná jsi to jen namlouvám :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10279
14.12.16 16:29

@Jogurtina Tak jistý punc originality by to mělo, ale nebylo by ti líto, že přijdete o jeden významný den v roce, protože takto spojíte dva do jednoho? Blbě se na Vánoce shánějí kytky, blbě se vymýšlí večer jen ve dvou… a pod stromečkem se souloží jen dokud nejsou děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.16 16:31

Né, nechte si to na jindy. Vánoce jsou svátky rozdávání dárků a né oznamování takto důležitých věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.12.16 16:32
@Premek_Orac píše:
@Jogurtina Tak jistý punc originality by to mělo, ale nebylo by ti líto, že přijdete o jeden významný den v roce, protože takto spojíte dva do jednoho? Blbě se na Vánoce shánějí kytky, blbě se vymýšlí večer jen ve dvou… a pod stromečkem se souloží jen dokud nejsou děti…

Zjova, tys nekdy soulozil pod stromeckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
14.12.16 16:34

No to mi prijde divny… :D jiny datum by neslo? Ikdyz je to jen zasnoubeni ne svatba, cert to vem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
14.12.16 16:36

@warita že to nechceš vědět? :-) Nebudeš pak o Vánocích myslet na nic jiného :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59411
14.12.16 16:42

Ne jen svatbu jsme měli v prosinci :lol: a je to super, vždy dárek a za pár dní další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59411
14.12.16 16:43
@warita píše:
Zjova, tys nekdy soulozil pod stromeckem?

proč ne :mrgreen: :mrgreen: teda než jsou děti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.16 16:45

My mame dneska vyroci svatby, 20 let :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
27

A tušili ste to dopředu? :) nebo to bylo překvpápko? @Ellusa @Ellusa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230

Mě mažel požádal na štědrý den, ale až po rozbalení dárků :) Tak trochu jsem čekala prstýnek pod stromečkem a když nebyl, tak jsem si říkala, že asi nic. No a chvilku na to už vytahoval krabičku z kapsy, že pro mě má ještě jeden dárek :srdce: Tehdy s náma byli moji rodiče a ti to věděli předem, tak jsme to pak ještě oslavili :lol: Pro mě je to romantika, ale mám kámošku, které to zkazilo celé vánoce :nevim: ale ona si dotyčného vzít nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.12.16 16:46

Moji neter pozadal tehdy jeste pritel loni na Stedry den o ruku. Svatba byla v rijnu a mimco uz na ceste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.12.16 16:46

@monrom Já právě mám takové tušení, ale zase nemám žádný dukaz :) tak snad nebudu smutna když se nic nepřihodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.12.16 16:48

@kikinous no práve my to slavíme ještě s jeho rodinou tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.12.16 16:49

@kikinous a čekala si prstýnek protože si to tušila? :) nebo ste se třeba o tom i bavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí