Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
29.11.12 00:15

Podporujte slevové portály - skvost v podnikání !!??

:mrgreen: No obecně slevový portály jsou v podstatě ždímačky na Vaše peníze. Půjčí si od Vás, jak vidíte, naprosto bez úroku na rok-či dva, když moc křičíte, tak Vám je vrátí. Sumy, které opečovávají nejsou malé -jen v případě romantického letu balónem pro 2 vybrali cca 6,5 mil. Kč, v případě letu balonem pro jednotlivce cca 4,5 mil. Kč. Statisticky 1/3 lidí zapomene či nevybere zážitek - tzn.3,6 mil. Kč zůstane Nebeslevu za nic, další 1/3 vrátí peníze a poslední 1/3 odlétají
s novým balónem, který jste jim koupili. Je pravda, že asi největší problém bylo sehnat pro tento balón pilota či provozovatele /jaro-balony, kupodivu ze stejného města/viz facebook jaro-balony/. Nebeslev pak s velkou slávou - se svým vlastním balonem sveze zbývající třetinu lidí. Půjde ale pouze o ty co si koupili jednotlivé letenky.
Ti, co mají romantický let pro dva, si budou muset zajít chuť, protože i kdyby Nebeslev koupil další menší balón a sehnal dalšího chytráka mezi balonáři, trvalo by to dalších 24 let, než by uspokojili posledního klienta nebo by museli koupit dalších 24 balónů, aby během 1 roku odlétali svůj závazek.
Zrovna teď probíhá další akce na let balonem na Slevohnusu- tak pojdme těm chudákům zase pomoci doplnit kasu :pocitac: Přitom letenky balonem dnes už najdete levnější přímo u balonářů!!! Tak hurá na Slevohnusy - kup to!!! je to levný!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JoP
4.12.12 16:33

let balonem

Zdravím,

Patřím také do skupiny zájemců o let balonem. Bohužel jsem svůj let nestačil uskutečnit - neustále změny termínu atd. a tak jsem požádal p. Královou o vrácení peněz. Z toho co zde čtu jsem trochu na rozpaku, můj mail se žádostí o vrácení peněz jsem odeslal 16.11.2012 a peníze jsem měl na účtu připsané 3.12.2012. Můj mail byl naprosto stručný, krátký, jasný.

Přeji všem osttaním stejný výsledek. :D

• Citovat
  • Upravit
4
10.12.12 17:44

let balonem

Takže peníze v zákonné lhůtě (30 dní) nevrátili. Mám vztek a chci se bránit. Můžete se mi vy, kteří jste už podali oznámení na policii, ozvat na ***@seznam.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.12.12 17:31

let balonem

Tak peníze mám. Ale na „kuptonej“ už ani nekliknu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet12
12.12.12 19:46

Pimona: Prosím poraďte mi jak jste to z nich dostala? Mám stejný problém do 30ti dnů nic, pak slibovala za dalších 5 dní. Dnes mi dala číslo na pana Doubravu. A ten zatím nekomunikuje… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
4
13.12.12 14:56

let balonem

Byla jsem rozhodnutá to dát na policii a asi to bylo z mého jednání znát. Fakt bych si to nenechala líbit. I tak mě mrzí, že jsem jim ty prachy jen tak půjčila na rok. Holt mám zase zkušenost. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet12
18.12.12 11:52

Tak konečně jsou peníze na mém účtě…rozhodně to nevzdávejte.

• Citovat
  • Upravit
MistrYpsilon
7.1.13 09:55

facebook ?

Bylo by možný založit si skupinu na facebooku, abychom se mohli domlluvit na hromadné žalobě? či lepší komunikaci?

• Citovat
  • Upravit
1
8.1.13 09:27

Dobrý den, už několik měsíců se snažím, aby mi Nebeslev vrátilo peníze. Výmluvy p. Králové už mě unavují! Kup to nej nemá vůbec zájem situaci nějak řešit. Chtěla bych se připojit k žalobě, můžete mi prosím poradit na koho se obrátit? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theresa Kramer
18.1.13 14:48

Let balonem - Kup to nej

Dobrý den, tak se přidávám do skupiny podvedených..ještě tedy nejsem 100% podvedená, ale vsadím se, že budu…máme dva vouchery na let balonem pro dva, kupoval je přítel…on na slevových portálech moc nenakupuje, nadchla ho cena a chtěl udělat radost. Vzhledem k platnosti voucheru do konce roku 2013 jsem loni nic neřešili a že vyčerpáme letos. Od pondělí 14.1.2013 komunikuji s paní Královou. Zjišťovala jsem se, kde je přesně start, abych se tam nějak dopravila..vůbec mi na mou otázku neodpovídala. Pak mě odkázala na nebeslev, od nich mi nidko dva dny nenapsal. Dnes jsme se konečně dostaly k tomu, že mi paní Králová napsala hromadu termínů na dvě vybrané lokality…tak nezbývá, než si nějaký termín vybrat a čekat a uvidíme, co bude… Ve středu mi byla komunikace s ní divná, tak jsem začala pátrat na netu a našla tuto diskuzi a je jich více, takže čekám, že to bude na dlouho, ale nebudu to vzdávat…

Poučeni ze slev jsme už z loňska, ale za to nemohl slevový portál, ale CK, která přes něj prodala poznávací zájezd a prodala moc míst, tak si mnula ruce, jak to je super, že vydělali a objednali na poznávačku starej bus, kde nešla klimoška, venku na slunci skoro 40, to byl mazec…jenže bohužel CK nebyla členem asociace a naše reklamace a stížnosti přímo na majitele CK nikam nevedly…

Všeobecně jsem s portály spokojená, nakupuji na těch mnou osvědčených. Ale čas od času se něco nepovede…ale fakt mě štve, jak těm podvodníklm tady kvete pšenka…moc dobře vědí, že jak je to pro zákazníka škoda do 5000, že se mu samotnému nevyplatí to řešit a pak má podvodník miliony…

Tak budu dávat vědět. :)

T. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
hradiste
10.3.13 15:35

let balonem

Pimona :Prosím poraďte mi jak jste to z nich dostali? Od firmy kuptonej vymáhám dlužnou částku za dva lety balonem už od října 2012. Střídavě tel. s pí. Královou a email s p. DOUBRAVOU. Asi jsem měkota při jednání. Pořád samé sliby sliby. :cert:ozvěte se prosím na email ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
clloe
6.5.13 13:12

pomoc

Dobrý den, mohl by sem nědo z těch, co se jim povedlo vydolovat z těch zlodějů pení ze, napsat vzor mailu? Také prosím o tel. č. na paní Královou a kdyby sem někdo mohl dát tu trestní sazbu…
moc díky

• Citovat
  • Upravit
12
6.5.13 17:32

nedej te se

Kontakt na pí Královou je 774 300 745, vzor mailu nemám, ale „otravovala“ jsem ji obden, vyžadovala přesné termíny, ne to jejich za týden apod. Vyžadovala jsem písemné reakce, když nepřišla, napsala jsem znovu, stále do stejné zprávy, až je to asi přestalo bavit a peníze vrátili. Držím Vám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.13 16:40

Nebeslev

Zdravím, pokud jste z Ostravy a máte problém s vrácením peněz od portálu Nebeslev, kontakutjte mne na e-mailu *@seznam.cz a podáme společně trestní oznámení a případně i žalobu na tento portál. Já se z nich už skoro 2 měsíce snažím dostat 3580 Kč za vouchery na dovolenou a pořád nic a už mám těch slibů plné zuby, tak pokud máte stejný problém, ozvěte se a nenecháme si to líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcela Kubovská
8.5.13 23:41

mersí

Dobrý večer, mohu poradit, rušila jsem let a marně čekala na peníze, po mnoha urgencí na paní Královou mi došla trpělivost a navštívila v sobotu 4.5.2013 policii, kde se mnou sepsali úřední záznam o podání vysvětlení. Na tento problém nelze podat trestní oznámení, jedná se o občansko právní spor, může se podat žaloba k soudu, jejíž podání stojí 10 000,– Kč. Policie může a nemusí zavolat paní Králové, záleží na jejím rozhodnutí. V pondělí jsem podlala zprávu o návštěvě policie paní Králové a v úterý byly peníze na účtě. Přeji hezké pořízení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák