Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
suzanne83
5.11.12 15:44

No staci si procist diskuze u kazde z tech jejich nabidek (nektere jsou i rok zpatky)a soudny clovek, ktery tyto diskuze cetl, by si voucher snad nikdy nekoupil :-) Meli tam nekolik dotazu ohledne toho, kdo let bude provadet, aby zakaznici vubec vedeli, o jakou jde firmu a zda ma vubec licenci. No a co na to Nebeslev? zacali vykladat o tom, jak konkurence zavidi, ze v zajmu „ochrany“ nemohou nic prozrazovat a ze kdo nechce, tak nema kupovat. Uprimne receno fakt nechapu, kdo si voucher zakoupil i potom, to musel byt uz jen blazen :D

• Citovat
  • Upravit
Martin Dostál
5.11.12 18:21

Tak mi dneska přišli peníze na účet. 3/4 roku jsem jim dal bezúročnou půjčku a po 10 telefonátech a vyhrožování mám peníze zpět. Divím se Králové, že tam ještě pracuje. Tuhle práci bych fakt nechtěl, nechat se buzerovat od lidí a okrádat je.

Přeji všem hodně štěstí. Malá rada: Buďte na ně drzý!! Nic jiného nepomůže a nic jiného si nezaslouží!!!

• Citovat
  • Upravit
Dellys
6.11.12 09:14

Tak dneska se mi taky vrátily peníze…po měsíci…každý den psali jen, že peníze jsou vráceny, ať je očekávám atd…nikdy nic nepřišlo, až jsem napsala, že po poradě s ČOI vím, že na vrácení mají 30 KALENDÁŘNÍCH a ne pracovních dní a pokud do dvou dnů nepřijdou, vše postoupím ČOI, kterou jejich podvodné chování zajímá. Obratem mail, že peníze jsou odeslány a dnes opravdu přišly…tak jsem si oddechla a už nikdy!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
5
6.11.12 19:02

Dobrý den.
Tak jsem asi také naletěla. Koupili jsem loni k vánocům dva kupony a dosud nám firma nenabídla volný termín. Pokaždé mi paní v telefonu oznámí, ať s eozvu koncem příštího měsíce…Jednou to dokonce vypadalo, že opravdu hledá… Neuvažoval někdo o hromadné žalobě, pokud z nich své peníze nedostaneme? Do příštího září se mi opradu čekat nechce. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martin Dostál
6.11.12 20:57

Lesnice: Radím Vám, chtějte hned vrátit peníze. Stejně s nimi nikam nepoletíte (tak jako asi zatím nikdo) a je zbytečné vrácení prodlužovat.

• Citovat
  • Upravit
5
6.11.12 21:54

Děkuji. Hned zítra se pokusím udělat, co se dá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.12 15:16

Zdravím

Nedá mi to, musím sem napsat také můj zážitek :) V létě jsme měli zarezervovanej jeden let, ale ten neproběhl kvůli počasí. Potom nám Králová nabídla náhradní let 14.10., ten proběhl bez problémů, měli jsme krásné počasí, takže se termín nemohl ani zrušit.
Ani jsme nečekali, že bychom byly „pokřtěny“ šampáněm, jak bylo uvedeno při koupi poukazu, ale nezapomněli na to a pěkně nás postříkali :D
S paní Královou byla dohoda v pohodě, zarezervovala termín, den před termínem se ozval pilot ten nám upřesnil info a všechno probíhalo na jedničku, tak nechápu z této diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.11.12 13:37

Tak se taky hlásím do klubu nachytaných :,( Od května jsem měla zarezervovaný termín letu balónem (voucher kupovaný k loňským vánocům) na 15.11. Když se nic nedělo, tak jsem včera volala na zákaznickou linku o nějaké info. Odpověď se mi nezdála ( výmluva a nabídka, že mi zavolají další termín). Tak jsem sedla k počítači a našla tuhle diskusi :( :( :(. Okamžitě jsem volala zpět a žádala poslání peněz. Prý musím poslat žádost e-mailem. Stalo se ihned. Odpověď- do třiceti dnů vyřídíme. Myslíte, že musím čekat s tím otravováním těch 30dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.11.12 14:42

Asi nám nezbyde než čekat tech 30 dní. Pak už jsem připravena učinit patřičné kroky…Ten kladný příspěvek před, se mi zdá dost podezřelý. Buď měl někdo vyjímečně štěstí, ale spíš si myslím, že je to nějaký chytrák od nich …On to ví nejlíp sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivettkkaa
9.11.12 19:59

Tak Vás zdravím, zažádala jsem si o vráceni peněz emailem pani Králové, bylo mi odpovězeno do 30 pracovních dnů, v tomto období jsem ještě zavolala panu Doubravovi, řekl mi, že to hned zařídi a penizky se mi vrátili do 20 dnů bez nátlaku.

• Citovat
  • Upravit
5
9.11.12 21:03

Dobrý večer.
Zkoušela jsem volat p. Doubravovi, ale je neustále nedostupný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horovka
9.11.12 22:41

Takže konečně! Peníze jsou na účtu zpátky :-)

Po neustálých urgencích jsem konečně obdržela penízky za neuskutečněný let balónem. Myslím, že firma si to na nás vymyslela dost chytře, ale předpokládala jsem, že už si jednatelé užívají někde v zahraničí, a z peněz nic neuvidím… Takže jejich taktiku nechápu. Když už od nás získali cirka přes 50 miliónů, proč s tím někam nezmizeli? Nebo už penízky někde chytře investovali, teď už jim vynášejí a ze zisků vracejí těm, kteří se ozvou (upozorňuji, že důležité je telefonem, na e-maily posílají jen strohé odpovědi :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1
12.11.12 13:58

Dobrý den,
také jsem zakoupila poukaz z Nebeslevu na let, sice jsme měli soukromý let, ale nakonec jsme ho využili jako skupinový. Nedávno mě paní Králová kontaktovala a nabídla mi tři termíny. Čekala jsem jestli termín zruší nebo ne, takže překvapili. My si svůj poukaz už využili a jsme fakt rádi, že jsme do využití poukazu investovali nějaký čas, fakt to stálo za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horovka
12.11.12 15:46

Maped a Natyšak

Pozor, Maped a Natyšak jsou stejné osoby se shodnou IP adresou!!! Zřejmě někdo od soudruha Doubravy. Kladné hodnocení je dosti průhledné, což jste poznal asi každý sám… Pane Doubravo, zpronevěřené penízky ještě nikomu štěstí nepřinesly…Měl byste se :oops: Však si jednou na mě vzpomenete - OPRAVDU - KRADENÉ PENÍZKY SE VŽDYCKY ČLOVĚKU VYMSTÍ :cert: :evil: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5
12.11.12 16:14

To je výstižné…Opravdu chabý pokus o důvěru…kladné hodnocení. Zvlášt teď v listopadu to musí být polétáníčko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák