Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kinisa
12.5.13 16:01

prosba

Dobrý den, mohla bych poprosit o mail na paní Královou. Patřím mezi „šťstlivce“, kteří si koupili let balonem u společnosti kuptonej. Na uvedeném čísle je stále obsazovací tón a na uvedený mail nikdo nereaguje. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
clloe
12.5.13 16:11

peníze vráceny

Zdravím. Tak se mi podařilo z Nebeslevu vydyndat po skoro třech měsících peníze zpět. :potlesk: Šlo to ale jen přes pana Doubravu. Každodenní telefonování, vyhrožování a mailování zafungovalo. Je potřeba je nenechat vydechnout a otravovat a otravovat… Držím pěsti ať i vy ostaní máte štěstí… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kinisa
12.5.13 16:50

díky

Děkuji za odpověď. Doufám, že také peníze dostnu zpět, i když to bude asi boj.

• Citovat
  • Upravit
walllouse
12.5.13 17:23

pan Doubrava

Mohla bych poprosit na kontakt na pana Doubravu? už 3 měsíce z nebeslev doluji 3000 za neuskutečněný let balonem a pořád se vymlouvají na neschopnou fakturantku a že mi peníze ihned pošlou zpět. pořád to stejný dokola a nic se neděje :zed:

• Citovat
  • Upravit
clloe
12.5.13 19:21

Doubrava Petr 722 955 888 a email DoubravaPetr@seznam.cz

Volejte denně, nedejte mu pokoj…mně se to vyplatilo. Hodně štěstí. :)

• Citovat
  • Upravit
2613
12.5.13 20:11

No tak my jsem taky ti „stastlivci“ :?, mame dokonce 2vouchry na let balonek. Chjo :?. Manzel vice jak tyden denodenne bombardoval jak Nebeslev tak KupToNej a prislibili, ze do 26.5. (coz tehda bylo do 30ti dnu) mame kacky na uctu z ktereho prisly. Tak uvidime. Teda spis tusim, ze neic neuvidime. Ale manzel je rozhodnuty, pokud to 26. na uctu nebude, jit na policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kinisa
25.5.13 17:43

Tak se mi dnes ozvali z Kup to nej! Ani se neomluvili, že jsem měsíc čekala na odpověď a nabídli mi místa a data možných letu. Přesto, že jsem uváděla lokalitu na úplně jiné straně republiky, přešli to s úplným nezájmem. Myslíte, že bych pro tento fakt, že se nepotáhnu přes celou republiku kvůli jednomu letu, mohla chtít vrátit peníze? Inzerovali 15 lokalit a mě dali na výběr 3 místa všechny blízko sebe, ale úplně jinde v republice než jsem požadovala.

• Citovat
  • Upravit
Terezaaaaaaaaa
25.5.13 21:37

Let balonem

Komunikace s nimi je naprostá tragédie. Já od ledna řešila termín letu…asi 3 měsíce, pak mi teda z nebeslev nabídli, že mi peníze vrátí, když poskytovatel - Kuptoonej, je neschopný mi dát termíny..no jo, jenže vrátili jen 2é3 zaplacené částky, takže z nich teď ještě dostávám zbytek a už mě to nebaví, ale nedá se nic dělat, ty peníze jim nenechám.
Rozhodně žádej vrácení peněz, že nebudeš jezdit přes půl republiky, že nabízeli ty a ty lokality a že chceš tu, kterou máš blízko a ne jezdit přes půl republiky…stejně by se ten let nekonal, já jim nevěřím!!!

• Citovat
  • Upravit
clloe
25.5.13 22:08

Tak si představte…psala jsem tu, že už jsem z nebeslevu vydyndala peníze… Je to skoro měsíc. A v pátek mi z nebeslevu přišel mail, že to předávaj ekonomickému oddělení a že mi peníze budou vráceny :-D
Předtím jsem to řešila přes pana Doubravu a zřejmě tam maj dost velkej bordel, když ani nevědí, že už mi peníze vrátili… No počkám si, jestli to přijde podruhý :-D

• Citovat
  • Upravit
Terezaaaaaaaaa
26.5.13 00:23

Na mě i zkoušeli, že mi poslali zbytek peněz s přeplatkem, ať jim to vrátím..ale neposlali nic…ale 3× mi napsali, ať vrátím přeplatek…
když jsem žádali podklady kolik a kam poslali, tak zase ticho po pěšině…

• Citovat
  • Upravit
kinisa
27.5.13 13:56

Odepsala jsem na kuptonej, ať mi nabídnou lokalitu blíže k mému bydlišti, jinak že chci vrátit peníze a dostala jsem odpověď, ať jim napíšu čísla kuponu. Co mě taky pěkně nadzvedlo, že se ani nikdo nepodepsal. Když jste jednali s Nebeslev, tak po vás čísla také chtěli? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Theresa Kramer
27.5.13 14:05

Jojo, čísla kupónů chtěli, ale tak to bych brala jako standard. :) Nepodepisuje se od nich nikdo. :) Prostě mazec. Já dnes zase dostala odpověď od kuptonej, že mi nemůžou pomoct…tak holt musím začít volat Nebeslev a pana Doubravu, nedá se nic dělat. Hlavně už mě to nebaví…pořád jen komunikace dokola…ale tak zase proč jim nechávat naše vydělaný peníze, si je doma netisknu.

• Citovat
  • Upravit
2613
27.5.13 14:39

Tak nam meli do vcera vratit penize, samozrejme nic, manzel uz ma v pocitaci napsany trestni oznameni, tohle jim nedarujem :cert:.
Jinak takova zajimavustka kdybyste to nevedeli…Kup to nej a Nebeslev maji stejneho majitele…to jsou podvodnici jak stehno :cert:. Jinak let balonem si od nich koupilo par mych pratel a nikdo…opravdu nikdo neletel a kazdy ma s nima tahanice. Takze opravdu neni pochyb o tom ze to jsou podvodnici a nejen neumetelove :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinisa
27.5.13 15:16
@Theresa Kramer píše:
Jojo, čísla kupónů chtěli, ale tak to bych brala jako standard. :) Nepodepisuje se od nich nikdo. :)

Takže nemohou nějak zneužít čísla těch kupónů? Ta arogance je vážně neuvěřitelná.

• Citovat
  • Upravit
Theresa Kramer
27.5.13 16:00

Toho bych se nebála, spíš oni si prověří, že jste jen další, kdo si je od nich opravdu koupil a zaplatil jim…
Když jsem jim psala o vrácení peněz, tak jsem udávala své č. účtu, abych věděla, zda to přišlo, původně totiž kupony platit přítel ze svého…a oni nakonec tu část peněz poslali na jeho účet, takže oni moc dobře ví, komu všemu peníze dluží…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák