Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
24.8.12 12:16
@JanaaaJanaaa píše:
@vamp81 určitě žádejte vrácení peněz, řekněte, že např. známým u nich byl několikrát termín rušen (nám byl u nich rušen i na zorbing a vznášedlo) a že žádáte OKAMŽITÉ vrácení peněz. Opravdu nekompromisně na ně!

a žádala jste u kuptonej nebo u nebeslev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.8.12 12:20

Žádala jsem u Nebeslev, tak jak píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.8.12 12:22

@emmiil ok napíšu teda na nebeslev žádost o vrácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zaneta.zaneta
24.8.12 12:25

Let balonem pro dva

Dobrý den, také jsme měli letětv neděli nad Karlštejnem a paní mi včera napsala že je pilot v nemocnici s podezřením na slepé střevo. Tak jsme začala hledat a našla jsem tuto diskuzi a koukám že nejsem sama a asi jsme naletěli. Doufám že aspon peníze dostaneme zpět.

• Citovat
  • Upravit
12
24.8.12 19:38

urgujte

Pozor, 30 dní na vrácení je pracovních a ani tento termín nedodrží… musíte znovu urgovat, také jsem mírný člověk, tady ale je potřeba hodně přitvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.8.12 19:40

kontakt

P. Doubrava - kompetentní osoba 722 955 888… zkuste, držím Vám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avaya
1.9.12 06:53

Let balonem

Dobrý den všem, také chci přispět svojí troškou do mlýna ohledně letu balonem. První termín byl 4.8. a ikdyž bylo krásné počasí, bylo nám údajným pilotem řečeno, že nemůžeme vědět jaké počasí je větších výškách, nějaké větrné proudy apod..Po dohodě s pí. Královou přes mail máme dohodnutý termín na dnešek. Víme, že dnes nepoletíme, je mlhavo, prší. Ale pokusila jsem se spojit s pilotem, neozval se, nereaguje na sms, telefony nebere. Již jsem požádala pí. Královou o vrácení peněz, počkám 30 dní a uvidím, pokud nebude částka vrácena, opravdu je potřeba přitvrdit. Tak nám všem „postiženým“ přeji hodně štěstí…

• Citovat
  • Upravit
404
1.9.12 07:06

Já mám podobnou zkušenost u slevového portálu PEPA :poblion:…Přišla jsem cca o 4000Kč, tak bacha a nic nekupovat. Bylo to za IPL depilaci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťaaas
12.9.12 15:43

Let balonem

Výmluvy, výmluvy a zase jen výmluvy. Hrůza. Nakonec jsme si koupili let u jiné společnosti a letěli. Při kupování jsme zjistili jak to s Kup to nej vlastně je. Prý jim to nemá kdo létat, protože s nimi nikdo nechce mít nic společného.

• Citovat
  • Upravit
Detektiv Štika
12.9.12 23:05

A hele, můj příspěvek o tom, jak si myslím, že Nebeslev nejdřív nabíral kšefty a pak teprve sháněl, kdo by to odlétal, zmizel, byl zcenzurován. Že by trefa do černého? A to má Nebeslev tak dlouhé prsty?

• Citovat
  • Upravit
suzanne83
13.9.12 12:35

Detektiv Štika: no fakt, je fuč!! nebo ho nemuzu najit. ze by fungovala cenzura i tady? to se mi nejak nezda..

• Citovat
  • Upravit
MarryP
13.9.12 18:09

Martaaas: S kým jste letěli?

• Citovat
  • Upravit
Detektiv Štika
14.9.12 15:12

Suzanne83: Protože jsem si dával pozor, aby bylo jasně zřetelné, že jde o můj soukromý názor, byl ten příspěvek právně nezávadný a skutečně netuším, kam a hlavně proč zmizel. Jako neregistrovaný jsem ho smazat ani změnit nemohl, takže buď hack nebo adminstrátor. A netrpím paranoiou, že někdo hackl server jen proto, aby smazal můj příspěvek, takže se to zdá být evidentní, jen ten důvod chybí.

• Citovat
  • Upravit
karelst
14.9.12 19:54

Pro vseobecnou informaci. Zacatkem zari jsem mel opet letet pote kdy prvni let z duvodu nemoci pilota byl zrusen. Tak se stalo ocekavane. Opet jsme neleteli. Duvod? Rozvazani spoluprace s dodavatelem zazitku, pry nesolidnost. Ale nebojme se, maji zajistenou novou spolecnost, ale trosku to asi potrva. Z teto diskuze a mojich zkusenosti s uskutecnenim letu si myslim, ze to je bouda jako hrom. Nejsmutnejsi na tom je, ze to v tomto state projde.

• Citovat
  • Upravit
24
17.9.12 09:38

Let balónem - podvod?

Se zděšením teď čtu tyto diskuze - také jsem si koupila 4 vouchery na let balonem za necelých 8000,– Kč (jeden voucher stál 1999,–Kč, ujištťovali mne, že je to reálně možná cena, akorát nemohou sdělit provozovatele balónu kvůli konkurenci. Později, kdy již byla akce uzavřena, tak jsem se ptala znovu na provozovatele balonu, ale opět mi bylo sděleno, že se jej dozvím, až budu objednávat zážitek a zadám kód voucheru, dříve ne, už tehdy mi to přišlo divné - odepisovala paní Králová) a teď se úplně bojím, že jsem naprosto vyhodila peníze. Je tady opravdu někdo, kdo se společností Kuptonej.cz s koupeným voucherem přes www.nebeslev.cz letěl? Pokud by to byla pravda, že se jedná o podvod, myslím, že ČOI by to rozhodně zajímalo…prodali přes 1000 voucherů, ne-li více (dvakrát inzerovali na www.nebeslev.cz - a během jedné slevové akce nakoupilo skoro 850 zákazníků, nekoukala jsem, jak dopadla druhá akce). Tzn. že by to byl podvod za více jak 2mil. Kč, což rozhodně není málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák