Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karelst
24.8.12 09:05

cislo na pilota

Chtěl bych reagovat na vamp81, je mozne zverejnit cislo jenz Vam bylo dane? Nebeslev-Kuptonej uvadeji ze maji 5 balonu, tak by melo byt i pet cisel. Ja mam cislo na pilota Masina 608400553.Otazka pak je zda jsou vsichni piloti v nemocnici? Jinak skutecne zrejme nikdo jeste neletel.

• Citovat
  • Upravit
946
24.8.12 09:20
@karelst píše:
Chtěl bych reagovat na vamp81, je mozne zverejnit cislo jenz Vam bylo dane? Nebeslev-Kuptonej uvadeji ze maji 5 balonu, tak by melo byt i pet cisel. Ja mam cislo na pilota Masina 608400553.Otazka pak je zda jsou vsichni piloti v nemocnici? Jinak skutecne zrejme nikdo jeste neletel.

mám uplůně stejné číslo a už 3dny zkouším volat a nic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.8.12 09:25

Ted jsem volala i do nebeslev a tam mi paní řekla že je vše v pořádku že s kuptonej denně komunikují a že měl být pilot v nemocnici, ale at jí to napíšu do mailu, že mi to prověří :nevim: Tak uvidíme, jinak jako chci peníze zpět, protože takovýhle chování to je neskutečný co lidi dokážou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karelst
24.8.12 09:37

Poznamka: kdyz maj jednoho pilota v nemocnici co delaji Ti zbyvajici ctyri piloti?

• Citovat
  • Upravit
946
24.8.12 11:29

To je šílený, psala jsem na kuptonej i nebeslev tak uvidíme jak to dopadne :evil: pořád volám na číslo pilota a nic, asi ještě vezmu tel a zavolám rovnou do kuptonej at mi to nějak vysvětlí :nevim: Kdyby tady napsal aspon jeden člověk že letěl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.8.12 11:34

Tady dnešní odpověd z kuptonej:
Dobrý den,

zrovna tuto situaci jsme nemohli předpokládat.

Pilot byl hospitalizován na začátku srpna a tudíž se celý srpen
zrušil. Jelikož není možné, aby Vaše zarezervované lety převzal jiný
pilot ( jelikož již mají jiné své lety) tak z toho důvodu je celý
srpen zrušen. Mohu Vám nabídnout náhradní termín, pokud si jej
nebudete přát, tak můžete žádat o vrácení Vaší platby.
 Děkuji

Hanna Králová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaaaJanaaa
24.8.12 11:38

Vůbec nehleďte na to, co Vám paní Králová píše, my jsme takhle byli důvěřiví více než rok, nám takhle termín zrušila několikrát, příště to bude nepřízeň počasí, technická závada, nedostatek účastníků (když všechny termíny jsou dlouho dopředu zadané) apod., to se nám stalo několikrát, takže na nic nečekejte a rovnou chtějte vrátit peníze!!! Urgujte každý den než se Vám peníze objeví na účtě. Nenechme takovéhle podvodné firmě tyhle bezúročné půjčky!

• Citovat
  • Upravit
946
24.8.12 11:48
@JanaaaJanaaa píše:
Vůbec nehleďte na to, co Vám paní Králová píše, my jsme takhle byli důvěřiví více než rok, nám takhle termín zrušila několikrát, příště to bude nepřízeň počasí, technická závada, nedostatek účastníků (když všechny termíny jsou dlouho dopředu zadané) apod., to se nám stalo několikrát, takže na nic nečekejte a rovnou chtějte vrátit peníze!!! Urgujte každý den než se Vám peníze objeví na účtě. Nenechme takovéhle podvodné firmě tyhle bezúročné půjčky!

to jsem já prostě důvěřivá a chci jednat slušně, ale tohle není malá částka a já uvrtala i do nákupu známý aby letěli s ná námi :zed: Tak jdu jim volat a domluvíme se a necháme si tedy vrátit peníze a seženeme let jinde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaaaJanaaa
24.8.12 11:50

My jsme byli také důvěřivý, když nám akci zrušili poprvé, tak jsme věřili. Po druhé nám to přišlo už zvláštní a po třetí jsme začali pátrat po referencích a po přečtení referencí jsme okamžitě žádali vrácení peněz. Trvalo to přes měsíc, denně jsem paní Královou urgovala, psala maily, telefonovala. Slíbí Vám, že peníze do 30 dnů vrátí, at vyčkáte, ale nevrátí a po 30 dnech musíte opět urgovat.

• Citovat
  • Upravit
946
24.8.12 11:54
@JanaaaJanaaa píše:
My jsme byli také důvěřivý, když nám akci zrušili poprvé, tak jsme věřili. Po druhé nám to přišlo už zvláštní a po třetí jsme začali pátrat po referencích a po přečtení referencí jsme okamžitě žádali vrácení peněz. Trvalo to přes měsíc, denně jsem paní Královou urgovala, psala maily, telefonovala. Slíbí Vám, že peníze do 30 dnů vrátí, at vyčkáte, ale nevrátí a po 30 dnech musíte opět urgovat.

to mi ani neříkejte:-( Jdu jí psát at peníze vrátí, nebo mám psát na nebeslev? achjooo, škoda že lidi se nato nedívají tak jak by bylo asi jim kdyby si někdo vzal peníze apak slíbené nedodržel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.8.12 11:55

A vrátila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.8.12 11:59

Tak mi píše že náhradní termín 28.10.,ale asi napíšu at vrátí peníze a raději budu hledat jiný let balonem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaaaJanaaa
24.8.12 11:59

Nakonec vrátila mně i dvoum mým známým, ale byly to nervy, jak jsem hrozně slušná, tak jsem už i musela zvýšit hlas a být nekompromisní. Bez toho to asi nejde, oni musí být zvyklí, denně jim tam volá spoustu lidí a chce vrátit peníze. Takže opravdu jednat tvrdě, nekompromisně! Kdo bude pasivní, ten z nich peníze nikdy nedostane a na to asi spoléhají. Držím palce a doufám, že takovéhle firmě už nikdy nenalítnu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
JanaaaJanaaa
24.8.12 12:01

@vamp81 určitě žádejte vrácení peněz, řekněte, že např. známým u nich byl několikrát termín rušen (nám byl u nich rušen i na zorbing a vznášedlo) a že žádáte OKAMŽITÉ vrácení peněz. Opravdu nekompromisně na ně!

• Citovat
  • Upravit
4
24.8.12 12:07

Už jsem žádala o vrácení, a mají termín do 30 dnů, tak nevím jestli mám čekat těch 30 dnů, nebo urgovat dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák