Pozujici Kaliopa ci Izquierdo v plavkach

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15227
1.8.20 13:24

Tebou jmenovanou uživatelku nemusím, mám názor že kdo nejvíc o sexu kecá, nejmíň su. ka. Ale postavu má na 43 let pěknou. Tak o co ti jde.

• načítám...
Manoela
1.8.20 13:25
@Pet32 píše:
Ani jednu z těch dvou neznám, ale paní nemá problém s postavou, ale se sebepřijetím. Na 43 let postava ucházející, nepíše kolik má dětí

Vypada tak na 47 az 49.

• Upravit
Manoela
1.8.20 13:26

Jeste mohla dat fotku svyho staryho.

• Upravit
Pet32
1.8.20 13:26
@Manoela píše:
Vypada tak na 47 az 49.

Ukaž svoji fotku

• Upravit
Manoela
1.8.20 13:27
@ludmilaadamkova píše:
@Bubla Bůčková já si to myslím taky… Ale stejně bych to nechala smazat.. ta paní co to zakládá potřebuje reakci na svůj zevnějšek ať už jakoukoliv

Taky myslim, ze cekala vice chvaly a ona se jaksi nedostavila :).

• Upravit
My Melody
1.8.20 13:28
@Bubla Bůčková píše:
Já to vidím jinak. Paní neznámá z rajčete si založila na dvou serverech diskuzi, kde chce názor na postavu. Diskuze utichly a tak jí sem šoupla znova, aby to mělo grady plus tipuju, že se tady vyfocené budou zastávat a chválit ji. Tak bych toho trolla nekrmila, max doporučila nějaký ty sklapovačky :*

Kaliopa Izquerdo je troll, napsala sem desitky, mozna stovky fabulaci, naprosto nemuzeme tusit, kto se pod tim nickem skryva.
Pokud nema problem vymejslet si v kazdem tematu kterej zalozila, nema problem si tvorit dalsi nicky a nema problem menit idetitu od zeny, po chlapa a pubertaka, pak nevidim duvod, proc by tady zverejnovala svoji skutecnou fotografii. Klidne mohla pouzit cizi fotografii a napsat dalsi fake clanek o nohach. Nerikam, ze to tak je, ale je to mozny.

Kdyz utocila na Waritu, to byla zlomyslnost, takove utoky by ji nemeli prochazet, pokud si to pro priste odpusti a bude dal jen fabulovat a vymejslet absurdni sextemata, je to epipi folklor, kterej tady proste je.

Příspěvek upraven 01.08.20 v 13:32

• Upravit
2424
@Manoela píše:
Jeste mohla dat fotku svyho staryho.

Neříká se tomu co tu děláš šikana? :pocitac:

• načítám...
Manoela
@Pet32 píše:
Ukaž svoji fotku

Nemam to zapotrebi, ale vypadam urcite lip. Ty nohy ma fakt otresne. Prsa nulky a nohy jak sloupy.

• Upravit
Mango_Lassi
@Bubla Bůčková píše:
Já to vidím jinak. Paní neznámá z rajčete si založila na dvou serverech diskuzi, kde chce názor na postavu. Diskuze utichly a tak jí sem šoupla znova, aby to mělo grady plus tipuju, že se tady vyfocené budou zastávat a chválit ji. Tak bych toho trolla nekrmila, max doporučila nějaký ty sklapovačky :*

Vidím to podobně. Je to reklama na diskuzi, která už všechny přestala zajímat.

• Upravit
@Manoela píše:
Vypada tak na 47 az 49.

Co to meleš? Máš katalog, jak se má v kolika vypadat? To jsi jasná hájovna!

• načítám...
1.8.20 13:29
@Manoela píše:
Nemam to zapotrebi, ale vypadam urcite lip. Ty nohy ma fakt otresne. Prsa nulky a nohy jak sloupy.

Tak se pochlub…jako cancy zvládne mít každý…

• načítám...
ontarova.stara
1.8.20 13:31
@Mango_Lassi píše:
Vidím to podobně. Je to reklama na diskuzi, která už všechny přestala zajímat.

To uz je ale nejaka dusevni porucha a zjevny masochismus, ne? Jako rika se, ze nejhorsi nejsou pomluvy, ale kdyz se mluvit prestane, ale tohle? Nejak nechapu, proc by touzil kdokoliv dostavat kartac, i kdyz jen na netu.

• Upravit
Manoela
1.8.20 13:31
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak se pochlub…jako cancy zvládne mít každý…

A proc? Komu to prospeje?

• Upravit
Manoela
1.8.20 13:32
@karkarka píše:
Tebou jmenovanou uživatelku nemusím, mám názor že kdo nejvíc o sexu kecá, nejmíň su. ka. Ale postavu má na 43 let pěknou. Tak o co ti jde.

Asi moc nesexuje, to by mela stehna pevnejsi :D

• Upravit
Pet32
1.8.20 13:32

@Manoela prsa nulky určitě nemá, ty jí znáš osobně, že ti tak moc vadí. Přece neexistuje manuál jak má kdo vypadat, pro mě má normální postavu.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová