Práce, práce a zase práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.19 21:42
@Černá vdova píše:
Vydrž tam, než budeš mít dítě větší a méně nemocné. Náš kolektiv taky není nic moc, ale naučila jsem se tam žít. S některými jsem v kontaktu jen, když fakt není jiného zbytí, s jinými komunikuji víc. To, že nemáš problém s OČR je velké plus té práce. Vím, o čem mluvím, mám dvojčata a děti byly ve školce pořád na haldě. Už z toho teda vyrostly. ;)

No tak to zase neni :nevim: asi to spatne vyznelo. Mohu delat praxc z domova, ne ze si muzu brat casto OCR, to jsem nikdy nemela a kolegove jsou pak jeste protivnejsi. Coz toho clovek moc s horeckujicim ditetem neudela… takze pak pracuju do noci.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
10.2.19 21:57

Pokud jsou na pracovišti vztahy na pikaču, ale jinak všechno ostatní vyhovuje, je třeba se naučit mít tu práci a ty vztahy tam prostě dostatečně u pr…

Všude je něco. Já třeba poznám, když kolegu se.em, vezme si sluchátka :D Vzhledem k tomu, že toho z nás udělá zdaleka nejvíc, snažím se mu vyjít co nejvíc vstříc a filtrovat veškeré věci, které ho se.ou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 22:06
@Anonymní píše:
No tak to zase neni :nevim: asi to spatne vyznelo. Mohu delat praxc z domova, ne ze si muzu brat casto OCR, to jsem nikdy nemela a kolegove jsou pak jeste protivnejsi. Coz toho clovek moc s horeckujicim ditetem neudela… takze pak pracuju do noci.

aha, tak jestli jsou kolegové nas…, že pracuješ z domu tak to je pak jiná… I když na druhou stranu co je kolegům po tom, důležité je co si myslí a hlavně dělá tvůj šéf, kolegové se můžou třeba po..... Nemáš to, že jsou kolegové naštvaní, že pracuješ často z domu, jen nějak zafixované sama v sobě? Protože pokud i oni můžou pracovat z domu, tak pak není důvod je vůbec řešit…

• Citovat
  • Upravit
24.6.19 12:15

Zkušenosti

Dobry den chci se zeptat jestli už někdo nepracoval v Profizoo? Jen jaký má zkušenosti a jestli to doporučuje? :))
Nějaký názor? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria