Práce učitelky 1. Stupeň + Vš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
28.11.22 17:22
@Anonymní píše:
Maturovala na nástavbě??? 8o Všechny mé kolegyně mají gymnázium, jen jedna pedagogické lyceum, než šly studovat pedagogickou fakultu 1.stupeň… Úroveň Aj na A2??? Vždyť i maturita je žádaná B1-B2. Úroveň A2 je konec deváté třídy ZŠ. A bez urážky. Ty asi nebudeš nejchytřejší,.když jsi v dnešní době šla ze základky na učňák a až pak na nástavbu…doufám, že učitelství pro 1.stupeň nebudeš studovat. Nestačíš na to. Sorry za upřímnost. :mavam:

A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 17:25
@g.sandova píše:
A proč anonym?

Povolání. :mavam: nechci ho mít spojené s nickem v této diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
10994
28.11.22 17:46
@Anonymní píše:
Povolání. :mavam: nechci ho mít spojené s nickem v této diskuzi.

A podívejme, ty máš dva profily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
28.11.22 17:47
@g.sandova píše:
A proč anonym?

Hlavně jeden anonym Tulipán a druhý Slunečnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.11.22 17:49
@Anonymní píše:
Maturovala na nástavbě??? 8o Všechny mé kolegyně mají gymnázium, jen jedna pedagogické lyceum, než šly studovat pedagogickou fakultu 1.stupeň… Úroveň Aj na A2??? Vždyť i maturita je žádaná B1-B2. Úroveň A2 je konec deváté třídy ZŠ. A bez urážky. Ty asi nebudeš nejchytřejší,.když jsi v dnešní době šla ze základky na učňák a až pak na nástavbu…doufám, že učitelství pro 1.stupeň nebudeš studovat. Nestačíš na to. Sorry za upřímnost. :mavam:

V tom případě asi B1, nevyznám se v těch normách, z angličtiny mám dvojky, trojky z vysvědčení.
Proč bych nebyla nejchytřejší? Učňák jsem měla jedničky, dvojky, na nástavbě možná pak 2 trojky.
Nevidím důvod, proč by člověk, co byl na učňáku, protože ho bavilo péct a chtěl se v tom dál zdokonalovat neměl být nejchytřejší? Jsem vyučená s vyznamenáním :lol:
Tyhle kecy na učňáky miluji :zed:
Asi si neuvědomujete, že na nástavbě máte vměstnané 4 roky do 2 a musíte se vše naučit během dvou let místo ostatních, co mají lážo plážo maturitu roztáhlou do 4 let.
Pobavila jste mě :palec: :potlesk:

Příspěvek upraven 28.11.22 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 17:50
@Trojlístek píše:
A podívejme, ty máš dva profily?
@Trojlístek píše:
Hlavně jeden anonym Tulipán a druhý Slunečnice.

Nebude to tím, že jde o dvě různé uživatelky? Jedna chce studovat a druhá už pracuje.
Já jsem taky jiný anonym a též kvůli práci nechci být spojována s nickem.

• Citovat
  • Upravit
10994
28.11.22 17:53
@Anonymní píše:
Nebude to tím, že jde o dvě různé uživatelky? Jedna chce studovat a druhá už pracuje.
Já jsem taky jiný anonym a též kvůli práci nechci být spojována s nickem.

Aha, to je pravda. To je má nepozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42205
28.11.22 17:55
@Kleisy píše:
V tom případě asi B1, nevyznám se v těch normách, z angličtiny mám dvojky, trojky z vysvědčení.
Proč bych nebyla nejchytřejší? Učňák i nástavbu mám jedničky, dvojky, možná 2 trojky.
Nevidím důvod, proč by člověk, co byl na učňáku, protože ho bavilo péct a chtěl se v tom dál zdokonalovat neměl být nejchytřejší? Jsem vyučená s vyznamenáním :lol:
Asi si neuvědomujete, že na nástavbě máte vměstnané 4 roky do 2 a musíte se vše naučit během dvou let místo ostatních, co mají lážo plážo maturitu roztáhlou do 4 let.
Pobavila jste mě :palec: :potlesk:

Tak to máš zkreslenou představu. Asi jsi pobavila víc. Doteď jsem ti fandila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.11.22 18:00
@Havlova píše:

Proč zkreslenou představu? Je něco jiného, když se člověk učí a něco jiného když se učit nepotřebuje, protože na střední mu nějaká ta trojka nevadí?
Učit se umím, ale volný čas věnuji práci a koním. Samozřejmě na vysoké to bude jiné, učit se umím dobře.
A jestli to bylo kvůli mému vyjádření, tak bylo adekvátní k tomu, co anonymka napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 18:01
@Havlova píše:

Asi si neuvědomuje, že právě nástavby mají tu nejhorší bilanci, co se úspěšnosti u státních maturit týká…někde ani 50% absolventů neuspěje. U gymnazistů to jsou jednotky lidí, kteří by ji neudělali. Na základce jsi jistě vyznamenání neměla… :? :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Jinak kamarádka má taky učňák a VŠ. Ale šla na to opačně. Udělala si SŠ, potom šla na VŠ a přitom si udělala učňák. Chodila hlavně na praxe.

• Citovat
  • Upravit
42205
@Kleisy píše:
Proč zkreslenou představu? Je něco jiného, když se člověk učí a něco jiného když se učit nepotřebuje, protože na střední mu nějaká ta trojka nevadí?
Učit se umím, ale volný čas věnuji práci a koním. Samozřejmě na vysoké to bude jiné, učit se umím dobře.
A jestli to bylo kvůli mému vyjádření, tak bylo adekvátní k tomu, co anonymka napsala.

Syn nástavbu dělal. Dcera klasickou střední. Opravdu to nejde srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 18:02
@Kleisy píše:
Proč bych nebyla nejchytřejší? Učňák jsem měla jedničky, dvojky, na nástavbě možná pak 2 trojky.
Pobavila jste mě :palec: :potlesk:Příspěvek upraven 28.11.22 v 17:54

Teď jsi pobavila ty mě.
Výuční list obsahuje odborné předměty.
Maturitní vysvědčení obsahuje obyčejně, cizy jazyk, český jazyk, matematiku a potom nějakou odbornost.

Tudíž dva roky si doplňuješ to, co jsi na učilišti nestihla. To je úplně jiná osnova učení.

To jsi těžce přestrelila. Ty nic ve dvou letech vměstnane nemáš, ty si rozsiris a prohloubis vědomosti v matematice, češtině a cizym jazyce, tedy ty spíše doháníš tu hloubku vědomostí.

Ty máš o sobě velmi vysoké mínění. Přitom…

• Citovat
  • Upravit
10994
28.11.22 18:04
@Kleisy píše:

Popiš nám svou představu, jak takové učení na VŠ dle tebe probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 18:06
@Anonymní píše:
Teď jsi pobavila ty mě.
Výuční list obsahuje odborné předměty.
Maturitní vysvědčení obsahuje obyčejně, cizy jazyk, český jazyk, matematiku a potom nějakou odbornost.

Tudíž dva roky si doplňuješ to, co jsi na učilišti nestihla. To je úplně jiná osnova učení.

To jsi těžce přestrelila. Ty nic ve dvou letech vměstnane nemáš, ty si rozsiris a prohloubis vědomosti v matematice, češtině a cizym jazyce, tedy ty spíše doháníš tu hloubku vědomostí.

Ty máš o sobě velmi vysoké mínění. Přitom…

Tak tohle jsem vycítila hned z úvodního příspěvku…takových namachrovaných už jsem učila :zed: holka, ty bude s mít štěstí, jestli tu státní maturitu vůbec uděláš…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat