Praha - známí si z nás dělají hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15503
21.3.16 13:56

@Amerielle Máš tedy zvláštní lidi kolem sebe, neumím si představit, že se cpu na přespání do tak malého bytu, to jsou nějaké cikánské způsoby nebo co :roll: Všem bych řekla,,velice ráda bych vás nechala přespat, ale bohužel se k nám nevejdete,, výjimku by měla pouze nejbližší rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.3.16 13:57

Pokud ti to vadí, tak se budeš muset naučit říkat ne ;) Řekla bych, že na návštěvy přes noc prostě nemáme kapacitu (což je v garsonce pravda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
21.3.16 13:58

@Amerielle hele to nevyřešiš jinak, než tak, že jim prostě řeknete NE. Slušně bych jim to všem hromadně vysvětlila, pošli jim hromadný meil ve kterém jim to vysvětlete, aby jim došlo, kolik jich všech je a třeba to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.3.16 13:58
@Amerielle píše:
Není to osobní. Vadí mi to u všech. Jenže ostatní lidi si aspoň tak arogantně nenárokujou přespání. Bratr od přítele mu to prostě vyčetl, jako kdyby se nechumelilo. On je celkově takový spratek, který si myslí, že se kolem něho všechno točí.

Tak s takovým přístupem by mi to odmítnutí fakt blbý nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.3.16 13:59

@Amerielle Tak pokud je bratr takový „spratek“ jak píšeš o to více bych mu to řekla na rovinu, chceš jezdit do Prahy - OK - ubytování seženeš tam a tam, náš byt je malý. Co si myslí ti může být jedno, žiješ s jeho bratrem, ne s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.3.16 14:01

Rekla bych ne mame malý byt a tečka.. Vždyť v Praze je tolik hotelu a ubytoven.. Taky mam v Praze dve kamarádky ale ani jednou co jsme tam jeli me nenapadlo se zeptat jestli muzu byt u nich.. Byli jsme ubytováni v hotelu a kdyz jsme se snima chtěli vidět nekde jsme se sešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.3.16 14:03
@Amerielle píše:
Není to osobní. Vadí mi to u všech. Jenže ostatní lidi si aspoň tak arogantně nenárokujou přespání. Bratr od přítele mu to prostě vyčetl, jako kdyby se nechumelilo. On je celkově takový spratek, který si myslí, že se kolem něho všechno točí.

No a co, tak bych ho poslala na 3 doby do háje, alespoň se urazí a bude od něj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.16 14:06

@Amerielle tohle holka znam moc dobre. akorat, že mi bydlíme v cizině. Takže když někdo přijede, t ak je to minimálně na týden a to se od nás čeká, že je mi budeme obskakovat, vozit a vymýšlet výlety, vařit a starat se o ně. Sice máme byt větší a není to tak často, ale rodině atd je mi taky blbý jim říct, že přijet můžou, ale spát by mohli v hotelu nebo kempu a vařit si taky sami. Jako my když přijedeme do Čech, tak třeba spíšme u našich, ale většinu času jsme stejně někde v luftě, takže tam jde spíš jen o to přespání.
ale tohle mě už taky unavuje. Není to sice tak často, ale zase to pak stojí za to. Dřív jsme si i kvůii každý návštěě brali ten týden až dva volno, a bychom se jim mohli věnovat, ted už si dovolenou, když to nejde neberu, a le oni zase čekají až mi přijdeme z práce, pomalu nikam sami nejdou a čekají až já něco uvařím až přijdu z práce.
A to nemluvím, že dřív jsme byli sami, tak se to dalo ukousnout, ale ted už máme dvě malý děti a to mě fakt vytáčí. Hlavně kamarádi, který tu jen chlastají a čekají to i od mého manžela, že od rána hned pivo a já pomalu, abych šla na tu dobu z baráku, abych jim tam s dětma nepřekážela.

Příspěvek upraven 21.03.16 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
21.3.16 14:09

@Maddi-Jane :palec: :palec: přesně, ono každý to asi nevidí, oni třeba všichni ani neví, kolik jich je a že zakladatelka pak nemají žádné soukromí… sehnat na všechny meil a oslovit je hromadně… aby jim to všem došlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.3.16 14:09

Mne by teda ani jako studentku, ktera ma hluboko do kapsy nenapadlo se cpat nekomu na noc do garsonky… :roll:
Proste jednoduse odmitnout a rict ne, mame maly byt a sotva se tam vejdeme my.

• Citovat
  • Upravit
6605
21.3.16 14:11

@Amerielle no tak pak vážně nevím, co jsi od této diskuze čekala?? Mi to spíš přijde jako vtip když čtu Tvé odpovědi… nebudu říkat ne protože se nauštvou, neumím to, meil psát nebudu… co vlastně chceš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.3.16 14:13

@Amerielle Jestli jsou ze strany partnera, tak se domluvit s partnerem a řešit by to měl hlavně on, ne?

Jinak s tím bráchou - to víš, že to bylo kvůli tobě. Si chtěl ten tvůj zaš* se starou beze svědků a chudáčka bratříčka kvůli tomu vystrčil na mráz… nemáš bejt tak sexy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.3.16 14:13
@Amerielle píše:
Zase tak zlé to není. Není to každý týden a ani každý měsíc, ale na můj vkus to často je.Hromadný mail bych neposílala. Stoprocentně by se urazili a pak by nepřijeli ani na návštěvu (bez přespání).

proste je postupne zacni odmitat, treba si to znami reknou mezi sebou a nebudou Vas uz otravovat…

• Citovat
  • Upravit
19131
21.3.16 14:14

@Amerielle Ty jsi taky hodně velkorysá. Já bych u sebe doma nechala přespat akorát návštěvu, která přijede za náma (a třeba se večer pije)…a to máme 3 + 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.3.16 14:15
@Miataa píše:
Přesně tak, jaký si to uděláš takový to máš

Tak.
Tomu se říká tak hodná, až blbá.
Sorry.
Děláte si to sami.
Pokud nechcete, řekněte ne a smiřte se, že někdo je holt de.il a naštve se, že ho někdo nechce ubytovat v 1+0.
Neumíte a nechcete říct ne? Trpte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová