Prasklá pneumatika u auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.16 22:00

@jakanas :lol: :lol: :lol:
@wewa1 @PetraJ už tolikrát jsem ho chtěla zhodit ze skály, ale žádnou jsem nenašla. Strašný krám. Jak to není v garáži v zimě, tak nestartuje, věčně je na něm něco pokaženýho
@Pipet Po ráfku jsem jela, kravál to dělalo a smrdělo to jak Spojené gumárenské závody. Takže si moc šancí nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31696
28.5.16 22:12
@jakanas píše:
Hele už jsem jel na prázdném kole i několik km a disku nic nebylo, takže nejspíš ani tvému nic nebude.Takže počítej jednu novou gumu, pokud je už máš decela ojeté tak vem rovnou dvě na pravou i levou stranu.

Pokud ti od kol nelítaly jiskry tak to bude OK

A v tom nejekonomičtějším přípaě se dají koupit i jeté pneu za pár korun. (třetina ceny,70% vzorku)

Příspěvek upraven 28.05.16 v 21:30

To by mě zajímalo co za pidi auto to muselo být (nebo jaké odolné kolo), protože já si kolo zdemolovala po ani ne 100m jízdy na prázdé pneu a to nejezdím náklaďákem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
28.5.16 22:18
@PetraJ píše:
To je krám, co? :lol: Měli jsme ho půl roku a strašný, co do něj zahučelo peněz. Pak šel z baráku. Zlatá Fábka, co mám teď. :lol: I když je pravda, že v Scénicu bylo o hodně lepší svezení než ve Fábce a i výbava byla trochu jinde.

Bylo to mé nej auto. Pohodlná jízda, velké a prostorné… A toho úložného prostoru… Jenže ex chtěl ušetřit a koupil rezavou kraksnu. Prý, že si to necháme za prachy, které jsme ušetřili opravit… No nikdy na to pořádně nedošlo… Nechala jsem si to trochu polátat, ale za 3 měsíce jsem do toho narvala 16 tis. Za další 3 jsem ho raději prodala. Teď v té felicii si připadám jak v tanku, ale hlavně, že to jede…

• Citovat
  • Upravit
wewa1
28.5.16 22:23
@poplašenka píše:
@jakanas :lol: :lol: :lol:
@wewa1 @PetraJ už tolikrát jsem ho chtěla zhodit ze skály, ale žádnou jsem nenašla. Strašný krám. Jak to není v garáži v zimě, tak nestartuje, věčně je na něm něco pokaženýho
@Pipet Po ráfku jsem jela, kravál to dělalo a smrdělo to jak Spojené gumárenské závody. Takže si moc šancí nedávám

Dívala jsem se, že jsi z Prahy, škoda. Zbyly mi po renaultu (aspoň doufám, že po něm) 4 pneu a minimálně jeden ráfek. Ty ostatní pneu jsem nekontrolovala, možná jsou taky na ráfcích… Vše bych ti ráda darovala, jen když se toho zbavím…
Ten můj renaul byl super. Nikdy mě nenechal ve štychu. Z Prahy jsem k nám na Moravu dojela i s prasklým výfukem. ;) Ale podle mechanika měl na kahánku motor. To už by pro mě byla velká investice a auto potřebuju. Tak jsem vzala za vděk felinou od našich, kteří si koupili nové auto.

• Citovat
  • Upravit
wewa1
28.5.16 22:26
@Nimie píše:
To by mě zajímalo co za pidi auto to muselo být (nebo jaké odolné kolo), protože já si kolo zdemolovala po ani ne 100m jízdy na prázdé pneu a to nejezdím náklaďákem…

Já kdysi píchla kousek za barákem a nevěděla o tom a dojela jsem 60 km na chalupu. Tam mi soused povídá, že mám píchlé kolo. Ráfek naprosto v pořádku a pneu po opravě potom taky. Měla jsem formana. :)

• Citovat
  • Upravit
6611
28.5.16 22:36
@Nimie píše:

právě naopak to byla dodávka peugeot expert. Byla skoro prázdná a píchlé kolo bylo vzadu, skoro to nešlo cítit. Ujel jsem s tím 8 km na depo české pošt kde jsem po vyložení balíků zjistil že pneumatika je na šrot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
28.5.16 23:03

Asi máš plechový kola, tak to bude ještě dobrý. Já jsem 3× po sobě zrušila litý kolo, než jsem se naučila jezdit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31696
29.5.16 02:24
@wewa1 píše:
Já kdysi píchla kousek za barákem a nevěděla o tom a dojela jsem 60 km na chalupu. Tam mi soused povídá, že mám píchlé kolo. Ráfek naprosto v pořádku a pneu po opravě potom taky. Měla jsem formana. :)

Píchla a protrhla je rozdíl. Píchlá guma se vyfukuje hrozně pomalu, když jí bouchneš tak, že je z toho rána, tak je prázdná do pár vteřin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31696
29.5.16 02:25
@jakanas píše:
právě naopak to byla dodávka peugeot expert. Byla skoro prázdná a píchlé kolobylo vzadu, skoro to nešlo cítit. Ujel jsem s tím 8 km na depo české pošt kde jsem po vyložení balíků zjistil že pneumatika je na šrot.

To bude ten rozdíl :) zakladatelka psala, že slyšela ránu - tu nedělá píchnutí kola, ale protržení kola, což je obrovský rozdíl. Pneumatika totiž potom v sobě má dost velkou díru a není skoro prázdná, ale téměř okamžitě je úplně prázdná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.5.16 07:55
@wewa1 píše:
Bylo to mé nej auto. Pohodlná jízda, velké a prostorné… A toho úložného prostoru… Jenže ex chtěl ušetřit a koupil rezavou kraksnu. Prý, že si to necháme za prachy, které jsme ušetřili opravit… No nikdy na to pořádně nedošlo… Nechala jsem si to trochu polátat, ale za 3 měsíce jsem do toho narvala 16 tis. Za další 3 jsem ho raději prodala. Teď v té felicii si připadám jak v tanku, ale hlavně, že to jede…

Mně se v něm taky dobře jezdilo, vyhovovalo mi to vyšší sezení. Moje další auto bude taky MPV. Holt jsme narazili na blbej kus a ty opravy byli fakt drahý. Třeba naši maj taky Scénica a těm se nes.re, ale když už tam musej něco nechat opravit, tak jsou to docela pálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová