Přátelství s cizincem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
14.7.13 11:25
@Enciklopedie píše:
ale on chce, aby jsem za ním přijela, má svůj vlastní byt, svojí práci kterou má rád ale bojí se, že přijde o syna…a já nechci být ta, která se bude podřizovat co chce a nechce jeho bývalá paní… :nevim:

no ze chce, abys prijela jeste neznamena, ze chce oficialni ptitelkyni ;)
Ja tyhle propracovane vysvetlovaci pribehy nemusim, za tim vetsinou byva neco uplne jineho.
A nechapu, jak ty bys mu mela pomahat, to si musi vyresit on- jeho byvalka, jeho dite, jeho penize. Ty si s nim jenom pises, co tam muzes resit?
Jestli to vubec pravda je, tak to mel resit davno (kdo dneska nekam vozi penize v hotovosti??) a jestli to neresi, tak kdo vi, jake ma k tomu duvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa

Taky nemám ráda takový ty omáčky kolem. Buď s tebou chce být, tak ať s tebou je, anebo s tebou nechce být, tak ať s tebou není. Problémy s bývalkou ať si vyřeší on. Tobě do nich nic není.
Na mne to spíš dělá dojem, že s manželkou normálně je a tebe chce jako tajnou milenku. A proto celá tato pohádka a tom, proč o tobě nesmí manželka vědět. Nevěřím tomu, že v dnešní době by byl nějaký muž tak hloupý, že by dobrovolně a bez potvrzení odevzdával téměř celou svou výplatu bývalé partnerce :roll:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12

A co s tím příjezdem pořád- to jako na víkend nebo na jak dlouho? ale fakt je to jeho problém, ty se do toho vůbec nepleť. Navíc si jen píšete, třeba se k sobě vůbec nehodíte…psaní často klame

• Citovat
  • Upravit
586
14.7.13 11:26
@Enciklopedie píše:
vydírá ho tí, že pokud semnou začne žít, že mu přestane pujčovat syna :zed:
a na soud on jít nemůže protože si od ní nenechal potvrdit do klady o převzetí alimentů a ona mu řekla, že pokud nebude skákat jak on píská, tak nahlásí na soudu, že jí celé dva roky neplatil na kluka ani korunu…

Ale on jí dával celou dobu většinu své výplaty? Potom ho asi nebude moc bolet, kdyby ho zažalovala, že 2 roky neplatil nic? Je to blbý, ale asi bych to, být jím, vyřešila takhle. Začít platit normální výživné a ty dva roky prostě doplatit navíc. Linkovat svůj život si přece nenechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
14.7.13 11:27

Pokud stojí o syna i o tebe. Tak si snad nechá stanovit výší alimentů a platí slozenkou nebo převodem, soudně si zajistí styk dítětem, aby mu jeho matka nemohla zamezit se s ním vídat, a hold to na co nemá doklad si doplatí. Soudě k věku dítěte zas tak horentní suma to nebude.
Myslím, že rozumu má ten pán dost, na to aby si tohle všechno zjistil a zařídil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 11:36
@Seizdra píše:
Tak ať si to začne nechat potvrzovat a hotovo. Syna mu nevezme. A on nemá být blbej a když je to ex, nebýt pod pantoflem… Opravdu takový tuponě nechápu, sorry…

to ano, jenže pokud jí to začne ted' posílat převodem, tak jeho ex se začne bránit…to mu už taky řekla, že to je od něj podraz že ona to tak nenechá a taky řekla, že v tom případě pomaže k soudu a řekne, že jí za celý 2roky nic neplatil, že to chce zaplatit a že jkmile jí pošle peníze na účet tak na soudu řekne, že to je první částka kterou za 2roky poslal na syna :nevim:
a ještě řekla, že nebude koukat na to, jak živí nějakou cizí pí…ču, že ty peníze má dostat ona ze synem. Jovica jí na to řekl, že alimenty jí bude dávat pořád, že nemusí mít strach a půjdou napůl až bude mít kluk kroužky, školu v přírodě, boty oblečení a tak. Že chce začít nový život a že jí nemůže už dávat skoro celou výplatu no a ona se mu prý vysmála do očí a řekla, že tu jeho vejplatu co jí dával jí bude dávat pořád :zed: že jinak na něj podá trestní oznámení, že jí nezapltil na kluka za celé 2roky ani korunu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
14.7.13 11:38

Prosimte a proc ti tohle vsechno pise? Tak se neschazejte kdyz ma pan takovy problem.. A ty to hlavne neres, je to JEHO problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.7.13 11:38
@Enciklopedie píše:
to ano, jenže pokud jí to začne ted' posílat převodem, tak jeho ex se začne bránit…to mu už taky řekla, že to je od něj podraz že ona to tak nenechá a taky řekla, že v tom případě pomaže k soudu a řekne, že jí za celý 2roky nic neplatil, že to chce zaplatit a že jkmile jí pošle peníze na účet tak na soudu řekne, že to je první částka kterou za 2roky poslal na syna :nevim:
a ještě řekla, že nebude koukat na to, jak živí nějakou cizí pí…ču, že ty peníze má dostat ona ze synem. Jovica jí na to řekl, že alimenty jí bude dávat pořád, že nemusí mít strach a půjdou napůl až bude mít kluk kroužky, školu v přírodě, boty oblečení a tak. Že chce začít nový život a že jí nemůže už dávat skoro celou výplatu no a ona se mu prý vysmála do očí a řekla, že tu jeho vejplatu co jí dával jí bude dávat pořád :zed: že jinak na něj podá trestní oznámení, že jí nezapltil na kluka za celé 2roky ani korunu :pocitac:

Jo, kdyby to bylo takhle jednoduchý :roll: Prostě přestaň řešit věci za něj a aon ať se začne bránit. PS: S takovým chlapem bych si já v životě nic nezačala, protože vždycky tu bude ta „řidička ex“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.7.13 11:39
@pikola píše:
Prosimte a proc ti tohle vsechno pise? Tak se neschazejte kdyz ma pan takovy problem.. A ty to hlavne neres, je to JEHO problem.

Taky nechápu, co je to za módu řešit věci za (de facto) cizí lidi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.7.13 11:39

A co je za národnost? Já mám taky cizince - rumuna, ale to je teda slušnej chlap, ale jeden z mála. Co jsem stačila poznat i jiný kluky, chlapi tak ty jsou schopní si vymyslet i dítě a rodinu, aby současný přítelkyni nemuseli platit navíc ani korunu a ještě z nich tahaj prachy… takže si dej pozor. Vlastně ho ani neznáš a hned mu věříš. Já bych teda byla obezřetná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 11:48

Děkuju holky :kytka: rozhodla jsem se a oznámím mu, že dokud si věci nezařídí a nevyřeší, tak si o mě může nechat jen zdát ;) at' si rozmyslí co vlastně chce, at' začne bojovat, at' řekne bývace, že jí ty dva roky klidně zaplatí a mezitím, než se to vyřeší u soudu, tak jí začne jí ty alimenty posílat na účet. Že víc pro něj dělat už nemůžu a tohle je má poslední rada a od této chvíle se od všeho distancuju ;) záleží to na něm, jak si to rozhodne sám, že nejsem žádná samritánka nebo spasitelka a on je dospělý člověk, tak at' se podle toho zařídí :nevim:
Mějte se faine a ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 11:52

At si dojde na prislusny urad, rekne vse jak je, ze se jiz nechce nechat vydirat a dva roky ji hold bude doplacet a soucasne posilat alimenty soucasne. Stejne mu zbyde vic, nez kdyz ji dal vyplatu. A zazada si soud o narizeni navstev, nebo castecne pece o dite, to mu nikdo neupre. Nechapu co resi, to neni nijak slozita situace, ale sla bych to resit bez toho aby o tom ex vedela, tu postavit pred hotovou vec. Ale Tebe nechapu, za prve by se mi to nechtelo verit, za druhe bych takoveho otlounkanka ex nechtela a za treti kdyz si chlap nedovede poradit s takovouto situaci tak to neni chlap, vzdyt muze zacit klidne manipulovat on s ni, bude posilat jen to co bude muset a kdyz bude chtit neco vic madam, tak pod podminkou, ze bude vic se synem, promin, ale je to trouba a takoveho ja bych nechtela, to bych byla radeji sama.

• Citovat
  • Upravit
35903
14.7.13 11:54

Sikovna. Dej si bacha, aby kdyz uz jsi se zbavila jedny koule na noze si tam hned montovat dalsi a najdi si normalniho mladyho chlapa bez problemu. Neboj, i takovy existuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 12:01
@pikola píše:
Sikovna. Dej si bacha, aby kdyz uz jsi se zbavila jedny koule na noze si tam hned montovat dalsi a najdi si normalniho mladyho chlapa bez problemu. Neboj, i takovy existuji :kytka:
:kytka: děkuju :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
14.7.13 12:12

Krasna pohadka :lol:
@Enciklopedie fajn, ze jsi nakonec zachovala chladnou hlavu. Preji, at si brzy najdes pohodovy vztah bez vetsich prekazek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí