Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Opět mám takovou otázku… Oblékáte se rády lehce provokativně? Nemyslím tím samozřejmě jako lehká děva točíci kabelkou vyhlížející klienta
ale prostě jen třeba něco lehce průsvitného, nedopnutých pár knoflíčků, něco těsnějšího nebo kratšího jen tak aby bylo vidět, to co chcete aby bylo vidět? Jestli tím rády uvádíte muže do rozpaků a lehce je provokujete třeba nějakým gestem, pozicí nebo pohybem (a oni se třeba vzruší)? ![]()
Já se tak sem tam obléknu
Přítel hrozně zbožňuje upnuté legíny, prý ho to vzrušuje…A tak si je často oblékám když někam jedeme - baví mě sledovat jeho výrazy a to jak nemůže nic udělat ![]()
Jako měla jsem tohle období, ale už jsem z toho vyrostla a posunula se někam jinam. Nechodím jako jeptiška, tak normálně, spíše preferuju historický styl oblékaní (sukně po zem, režné věci apod.). Děkolt mám pěkný, ale s jizvou, takže ho ukazuju, ale zároveň nevystavuju. Vzrušovat cizí chlapy nechci (taky se mi nelíbí když se některá pokouší vzrušovat mého manžela). Hranice mám nastavené asi víc, pro někoho je normální být na koupališti nebo na přehradě nahoře bez, já jsem nebyla nikdy - jsou věci, které nejsou pro každého a jsou jen a pouze pro oči mého manžela, a těch věcí mám asi více než je dneska běžné
Jsem staromilec, no…Ale doma mám pár sexy oblečků ![]()
Příspěvek upraven 13.07.13 v 11:36
Určitě jo
ted uz to teda není jak dřív před mimi, ale každá žena má určitě ráda, když jsou z ní chlapi vedle
ale nemělo by to být vulgární, laciné… některé ženy nevidí tu hranici
Ale ja jsem pro
![]()
JÁ se ráda oblékám hezky, prostě chci aby mi to slušelo,–)
Zrovan předvčírem jsem si v sekáči kupovala tričko stálo 100korun a já ho dostala za pade,–)Včera se malej zadarmo projel na poníkovi a dostala jsem lístky na představení do cirkusu, ale ty jsem odmítla. Měla jsem na sobě hezké tričko co je jen jemně prusvitné a sukni ![]()
V práci „používám“ zejména hluboký plný výstřih, většina mých klientů jsou muži, a funguje to bezvadně, ještě se u toho tvářím jakože nevinnost sama ![]()
Manžel má sice občas připomínky ale nedá se nic dělat ![]()
Jinak nevím zda se oblékám provokativně, nosím např. červenou lakovanou kabelku a k tomu jehly 10 cm, v kombinaci s formálním oblečením.
Jasne, rada se tak oblekam, ale ne lehce. Delam to i doma. Treba ted mam na sobe tuniku, ktera ma spadnuty cele rameno celkem dost, takze pulku ramene a hrudniku nad prsa mam holou a konci upnuta pod zadeckem. Nekdy k ni mam i leginy.Doma nosim i saty, sukynky. Venku to je ruzny, ale mam rada hole ramena a klicni kosti, takze saty, overal, topy bez bez raminek frci.Nebo jen bluzka polopruhledna.
@pralinka2727 píše:
V práci „používám“ zejména hluboký plný výstřih, většina mých klientů jsou muži, a funguje to bezvadně, ještě se u toho tvářím jakože nevinnost sama
Manžel má sice občas připomínky ale nedá se nic dělat
Jinak nevím zda se oblékám provokativně, nosím např. červenou lakovanou kabelku a k tomu jehly 10 cm, v kombinaci s formálním oblečením.
aaaa ted se mi zastesklo po pracovnim obleceni
.
@Apaji píše:
Jako měla jsem tohle období, ale už jsem z toho vyrostla a posunula se někam jinam. Nechodím jako jeptiška, tak normálně, spíše preferuju historický styl oblékaní (sukně po zem, režné věci apod.). Děkolt mám pěkný, ale s jizvou, takže ho ukazuju, ale zároveň nevystavuju. Vzrušovat cizí chlapy nechci (taky se mi nelíbí když se některá pokouší vzrušovat mého manžela). Hranice mám nastavené asi víc, pro někoho je normální být na koupališti nebo na přehradě nahoře bez, já jsem nebyla nikdy - jsou věci, které nejsou pro každého a jsou jen a pouze pro oči mého manžela, a těch věcí mám asi více než je dneska běžnéJsem staromilec, no…Ale doma mám pár sexy oblečků
Příspěvek upraven 13.07.13 v 11:36
Tak jak jsi to popsala…no asi jsem taky staromilec
![]()
Meldy bohuzel zeny neumi odhadnou hranici a pak to vypada silene. Treba mini ze ktere leze prodlouzeny zadek, tricko s dekoltem, ale u pasu leze spicek, boty na kterych bud neumi chodit, nebo se vyvrkava noha bez pasku kolem kotnika. K tomu nejlepe zvaro v puse u kocarku ![]()
@wildcherry píše:
Meldy bohuzel zeny neumi odhadnou hranici a pak to vypada silene. Treba mini ze ktere leze prodlouzeny zadek, tricko s dekoltem, ale u pasu leze spicek, boty na kterych bud neumi chodit, nebo se vyvrkava noha bez pasku kolem kotnika. K tomu nejlepe zvaro v puse u kocarku
Takových denně potkávám
Měly by se oblékat podle postavy
@Prcek88 píše:
Takových denně potkávámMěly by se oblékat podle postavy
Prave
A nevim proc, ale casto k tomu maji rychlovyrazne liceni.
@wildcherry píše:
PraveA nevim proc, ale casto k tomu maji rychlovyrazne liceni.
Protože to jsou blbky ![]()
@Prcek88 píše:
Protože to jsou blbky
Já se přímo vyžívám v oblékání a ráda nosím výstřihy, šaty, kraťásky a legíny, protože prsa a nohy mám fakt pěkný
Kolikrát taky koukám, co si kdo dokáže oblíct
Jednoduchá rada stylistů-kombinovat strakaté a jednobarevné věci, vzít si buď volný vršek a uplý spodek a naopak, ne oboje. Já se cítím hodně sexy v botách na podpatku a vůbec v těch, které klapou, chlapi na vás koukají úplně jinak, než když máte tenisky.Ne,že bych potřebovala nějaké balit, ale dělá mi dobře, když vím, že se líbím
![]()