Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám dotaz na ty, které mají nebo měly problém s pravidelným špinění před MS. Objevilo se Vám i v měsíci, kdy jste otěhotněly nebo jste ten měsíc konečně nešpinily?
Trápí mě vždy před MS cca 5 dní špinění, tak si musim trochu dupnout na gynekologa, aby to řešil.. mám srach, že to může být důvod, proč se nedaří..
Díky ![]()
@EvieK děkuju moc za info. gyndař mi na to řekl, že špinění řešit nebude a až otěhotním, tak to přestane… tak jsem chtěla znát názory z praxe ![]()
a očividně to teda stejně nepoznám, když můžu špinit, i když budu těhu ![]()
@baru-ska píše:
@EvieK děkuju moc za info. gyndař mi na to řekl, že špinění řešit nebude a až otěhotním, tak to přestane… tak jsem chtěla znát názory z praxe
a očividně to teda stejně nepoznám, když můžu špinit, i když budu těhu
Hele přesně tak, já jsem špinila a pořád jsem si myslela, že přijde MS a už jsem byla v tom
. Ale je fakt, že kamarádka to poznala právě když před MS nešpinila a bylo jí to divné. Takže asi záleží na každé jak to má.
@EvieK tak jsem ráda, že vůbec přes to otěhotnět jde a každá to má asi jinak
Vždycky kdyžtak přijde, tak jsem zklamaná a i tak furt doufám, že tentokrát třeba to spineni je jiný ![]()
Ahojky
a jak dlouho se snažíte? Mně toto taky trápilo, byla jsem z toho zoufalá. K tomu navíc gyn. záněty. Žadné bylinky/vitaminy nepomáhaly. Mně pak udělali hormonální profil - ten první odběr byl takový na hraně, druhý v pořádku - tedy vyhodnoceno to bylo jako OK. Přesto mi ale zkusili nasadit Gynprodyl. Je to docela dryák, ale mně to pomohlo - špinění postupně vymizelo a do 3 měsíců jsem otěhotněla. Těžko říct, jestli to bylo tím, nebo jsem tomu prostě tak moc věřila. Mně to špinění začínalo i 7 dnů před MS - něco šílenýho. Přeji hodně sil a snad se ti to brzy upraví ![]()
@baru-ska píše:
@EvieK tak jsem ráda, že vůbec přes to otěhotnět jde a každá to má asi jinak
Vždycky kdyžtak přijde, tak jsem zklamaná a i tak furt doufám, že tentokrát třeba to spineni je jiný
No my se snažily hoodne moc dlouho, ale zrovna špinění bych jako důvod toho, že se nám nedařilo nebrala. Spíše ty další věci okolo..ale pokud tě to tak trápí asi bych to probrala s gynekologem
.
Snažíme se třičtvrtě roku a zatím za sebou nemám žádný vyšetření. takze asi i proto mě to spineni trápí, protože to je něco, co vidím, že je špatně a tak tomu možná přikládám zbytečnou váhu.
ale díky za info holky
@baru-ska my se snažily cca 9 let
. Ale já myslím, že pokud ses už na gynekologii zmínila, tak by ti asi doktor řekl, že je něco špatně ![]()
@Anonymní píše:
Ahojkya jak dlouho se snažíte? Mně toto taky trápilo, byla jsem z toho zoufalá. K tomu navíc gyn. záněty. Žadné bylinky/vitaminy nepomáhaly. Mně pak udělali hormonální profil - ten první odběr byl takový na hraně, druhý v pořádku - tedy vyhodnoceno to bylo jako OK. Přesto mi ale zkusili nasadit Gynprodyl. Je to docela dryák, ale mně to pomohlo - špinění postupně vymizelo a do 3 měsíců jsem otěhotněla. Těžko říct, jestli to bylo tím, nebo jsem tomu prostě tak moc věřila. Mně to špinění začínalo i 7 dnů před MS - něco šílenýho. Přeji hodně sil a snad se ti to brzy upraví
díky, uvidíme, jak to pujde, jen mě zajímaly zkušenosti ostatních… je to prostě taková nejistota, když člověk neví, jestli to špinění nebrání těhu ![]()