Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Turante Mam strach z toho, jak ty roky naskakuji…ja mam vystudovane pedagogicke minimum v urcitem oboru, ale opravdu nevim, kde bych se s timto uplatnila, takze v to ani nedoufam.
no já mám v životopise něco ale je mi to naprd, už nemůžu dělat sedavé zaměstnání a nic jiného neumím
teď hlídám děti a budu si na to dělat rekvalifikaci
Neví, co řešíš. Pět let jsi napracovala, pracovat jít evidentně nechceš, tak proč psát životopis?
Tak buď ti vadí prázdný životopis a budeš s tím něco dělat, nebo tě to zas tak netrápí ![]()
Já nedostudovala vysokou, jsem na rodičáku. Ale pracuju. Snažím se podnikat, pracuju na sobě. Mám i vedlejší projekt, který dělám mimo. Když se chce tak jde cokoliv ![]()
Lepsi prazdno v zivotopisu nez prazdno v hlave ![]()
Delej to, co te bavi. Rozjela bych neco sama…
Mám to úplně stejně jenom ta díra je 15 let a podvědomě si říkám co bude pak…
@Anonymní píše:
co bude pak záleží jen na tobě…buď to někam posuneš anebo se to číslo bude zvyšovat… ![]()
Já to mám stejně, v 19 jsem udělala maturitu, pak 2 roky na vysoký-nedoděláno, pak těhotenství, a pak další 2 těhotenství, do práce půjdu ve 30-31 letech, a životopis prázdnej. jako nemám v úmyslu tohle někam posílat, budu se spíš ucházet osobně o práci někde na kase..s tímhle bych byla bez šance ![]()
@Malaga píše:
co bude pak záleží jen na tobě…buď to někam posuneš anebo se to číslo bude zvyšovat…
Ale já vůbec nevím kam a jak se mám posunout a skoro nic neumím a když mě potká známej nebo sousedi a zeptaji se co delam tak se stydim a nevím co říct.
@Anonymní píše:
Ale já vůbec nevím kam a jak se mám posunout a skoro nic neumím a když mě potká známej nebo sousedi a zeptaji se co delam tak se stydim a nevím co říct.
Tomu nevěřím…něco přece za ty roky umíš…třeba umíš dobře vařit, tak co nějaká rekvalifikace abys na to měla i to lejstro?
určitě se dá něco najít
@Lejaa Ano, premylslela jsem, ze bych si udelala aspon nejaky jazykovy certifikat… ![]()
Zakladatelka.
@KalamityJohn Premylsle jsem o necem takovem, ze bych se zminila, ale nevim, aby to nevypadalo vice nez vtipne. Ovsem je pravda, ze to ma svoje uskali a clovek si musi porad neco hlidat.
Zakladatelka
@Malaga píše:
Tomu nevěřím…něco přece za ty roky umíš…třeba umíš dobře vařit, tak co nějaká rekvalifikace abys na to měla i to lejstro?určitě se dá něco najit
No ale mě už ani nebaví něco hledat nebo se vzdělávat, není to jednoduchý
Anonym 2
@Anonymní píše:
To uz je tedy opravdu dlouha doba…jenomze ja vim, jak ten cas leti
jak jsi na tom se studiem, mas o neco zajem?…me osobne to mozna i tak nejak vyhovuje, ale vim, ze pokud bych mela jit do prace, jsem nepouzitelna a nevim odkud se odpichnout. Muzu se take zeptat jak to vnima okoli?
Zakladatelka
@Anonymní píše:
No ale mě už ani nebaví něco hledat nebo se vzdělávat, není to jednoduchý
Anonym píše: Více
Naopak je to velmi jednoduché
@Anonymní píše:
To „nebaví mě hledat“ prostě převažuje nad tím „stydím se co říct“.Buď se stydíš málo anebo málo chceš…
Změnit to můžeš jen ty sama a je jen na tobě, co ti víc vyhovuje…
Hodně to tu mají holky v podpisech a docela to sem i sedí:…Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody… ![]()
Ach jo, tak ja nevim…dokazu si predstavit, ze jsem pulku sveho zivota vlastnim panem, ale mam strasny strach, aby se nestalo, ze si treba ve 40 budu muset hledat praci a kde nic tu nic skoro 20let ![]()