Prdění před kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.8.16 11:03
@Tunrida píše:
Tak to je pěkný. Ty zvažuješ, že se přestaneš stýkat s kamarády kvůli prdu, a oni si to dost možná už ani nepamatují :lol:

No je mi opravdu trapně, ale máte pravdu, už to nebudu řešit, třeba to už zapomněli

• Citovat
  • Upravit
74217
16.8.16 11:45
@Premek_Orac píše:
Já bych řekl:,,Hergot, ty židle vám tedy vržou. A nemáte tu někde chcíplou fretku, cejtim nějakej smrad."

Nee tohle mi nedělej :mrgreen:
Sousedi si budou myslet, že jsem se sjela, když se tu furt rehtam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
16.8.16 12:31
@Tamtama píše:
Já jsem teda šíleně uprděná, takže před blízkými přáteli zkrátka prdím. Zasmála bych se tomu a šla dál.
@Premek_Orac to mi připomnělo jeden vtip: Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrže židlí.
Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: „Úplně jiný zvuk, co?“ :mrgreen:

Ten je dokonalej :mrgreen: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.16 12:39

Jéžiš, to je toho. Měla jsi se omluvit, nebo ještě lépe, udělat si z toho prču a je to. Jsou horší věci na tom světě. Taky ses mohla po*rat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.8.16 12:42
@unuděná píše:
Jéžiš, to je toho. Měla jsi se omluvit, nebo ještě lépe, udělat si z toho prču a je to. Jsou horší věci na tom světě. Taky ses mohla po*rat :lol: :lol:

Jj, vždycky to může být ještě horší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.8.16 12:56
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se svěřit, nebo asi umřu :? :oops:
O víkendu jsme byli u mé kamarádky a poseděli jsme společně i s jejím manželem.
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?
:lol: :lol: :lol: nestalo..ale mělas to zahrát nějak vtipně do autu…případně udělat něco jako „hups“ :lol: já bych se jako kámoška spíš poskládala na zem smíchy :P jako stane se…ale trochu s humorem ne? Ale je fakt, že pokud jsi postarší generace, tak jste možná trochu moc upjatí :jazyk:

Jinak na veřejnosti nikdo neprdíme..ale doma s mojim před sebou už leta letoucí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.8.16 13:05
@Tamtama píše:
Já jsem teda šíleně uprděná, takže před blízkými přáteli zkrátka prdím. Zasmála bych se tomu a šla dál.
@Premek_Orac to mi připomnělo jeden vtip: Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrže židlí.
Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: „Úplně jiný zvuk, co?“ :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.8.16 13:08

Mne se to taky obcas stalo a neco jsem vzdycky prohodila a udelala si z toho srandu :-) stane se kazdymu a prdeni je prirozeny, neda se vzdy pockat a odejit :-)

Dost jsem se pobavila, co tady ctu :-D vsichni maji pravdu, neres to. Parkrat se vyspis a uz na to myslet nebudes :-) navic, resis to jen ty, neboj se, ze se doma bavi jen o tvem prdu :-D druhy den si na to nevzpomneli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
16.8.16 13:08
@unuděná píše:
Jéžiš, to je toho. Měla jsi se omluvit, nebo ještě lépe, udělat si z toho prču a je to. Jsou horší věci na tom světě. Taky ses mohla po*rat :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: neeee už neeee…se tu řežu jak blázen :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
16.8.16 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se svěřit, nebo asi umřu :? :oops:
O víkendu jsme byli u mé kamarádky a poseděli jsme společně i s jejím manželem.
Já jsem vstala od stolu a hrozně hlasitě jsem si prdla. Všichni to museli slyšet, bylo ticho. Nikdy se mi toto nestalo, ale teď mi to úplně ujelo. Hrozně jsem zčervenala, nikdo tedy nereagoval, nic neříkal, ale mně je od té doby hrozně. Už je asi ani nechci nikdy potkat, šíleně se stydím :oops: :oops: Je mi od té doby hrozně.
Stalo se vám to taky někdy?

Ale no tak se nestyď, je to lidske, i když neprijemne. téměř divne by bylo kdyby si někdo nikdy nepšouk. si představ že prdi vseci, aj ty krásné modelky si musí někdy prdnout, a myslím, že i jim to někdy uletělo mezi lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 13:37

Já tedy fekální vtipy nevyhledávám, ale z dětství mi utkvěly v paměti hlášky mé tety z Moravy. např. Stréc leze na schůdky do vlaku a uprdne si. Aby to nějak zakecal, tak koukne na oblohu a říká. " Herdek, asi bude pršet, už aj hřmí „. A chlap za ním povídá: " Jaja, tož ale podle smradu to vypadá, že budú padat hovna.“ nebo - Stréc stojí ve frontě a uprdne si. Neví jak to zamaskovat, tak se snaží vrzat botou. Chlap co stojí za ním, se k němu nakloní a říká: " Zvuk ide napodobit, ale vůňa né."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.8.16 16:42
@dragoswoman1 píše:
Já tedy fekální vtipy nevyhledávám, ale z dětství mi utkvěly v paměti hlášky mé tety z Moravy. např. Stréc leze na schůdky do vlaku a uprdne si. Aby to nějak zakecal, tak koukne na oblohu a říká. " Herdek, asi bude pršet, už aj hřmí „. A chlap za ním povídá: " Jaja, tož ale podle smradu to vypadá, že budú padat hovna.“ nebo - Stréc stojí ve frontě a uprdne si. Neví jak to zamaskovat, tak se snaží vrzat botou. Chlap co stojí za ním, se k němu nakloní a říká: " Zvuk ide napodobit, ale vůňa né."
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15070
16.8.16 17:49

Taky by mi bylo trapně, ale zase bych to jako tragédii neviděla. Prdí všichni na světě. Já byla s kamarádkou v Chorvatsku a šly jsme do baráčku kde jsme byly ubytované. Nikde nikdo a ona si strašně po cestě prdla, najednou koukáme za plotem u vedlejšího domu vykukují dvě hlavy Chorvatů a smějí se.Ona zrudla jak rak a pak se začala smát, až tak, že se ještě ke všemu počurala. Dodnes nevíme, jestli to viděli či ne, nicméně až do konce dovolené jí všichni od sousedů hlasitě zdravili a kynuli na cestu s úsměvěm. Možná na ní vzpomínají dodnes :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.8.16 18:03
@Anonymní píše:
Tak já také anonymně, neb se také hrozně stydím :oops:
Když jsem ještě sportovala, bylo někdy velmi těžké při tréninku udržet větry před ostatními na uzdě. Takže když jsem sedla po tréninku do auta, tak jsem si to hezky a hlasitě vynahradila. No a jednou, že vezmu kámošku i se synem domů autem. Už byli v autě a já dle svého zvyku skočila do auta a spustila svůj obvyklý koncert a nějak zapomněla, že oni sedí vzadu… :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: ne ne to musel byt koncert
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.8.16 18:03
@boball píše:
Taky by mi bylo trapně, ale zase bych to jako tragédii neviděla. Prdí všichni na světě. Já byla s kamarádkou v Chorvatsku a šly jsme do baráčku kde jsme byly ubytované. Nikde nikdo a ona si strašně po cestě prdla, najednou koukáme za plotem u vedlejšího domu vykukují dvě hlavy Chorvatů a smějí se.Ona zrudla jak rak a pak se začala smát, až tak, že se ještě ke všemu počurala. Dodnes nevíme, jestli to viděli či ne, nicméně až do konce dovolené jí všichni od sousedů hlasitě zdravili a kynuli na cestu s úsměvěm. Možná na ní vzpomínají dodnes :jazyk:

Tak to mě totálně rozsekalo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová