Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blackmarse píše:
Tak to náš pejsek (je u mých rodičů)uteče jenom tehdy, když se sám ucítí.Jinak je mu to úplně fuk, leží si rozvalený, my máme kapesníky na nosech a vždycky říkám, že jeho by mohli používat místo Sarinu…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeho prdy jsou totiž docela účinná zbraň…
![]()
![]()
Náš smrdí pěkně a i děti podle smradu poznají, že to byl on.Ale copak doma, to se rozptýlí, ale v autě, to je šílený. Přítel pak vždycky říká, že s námi někam jet, je jak za trest…bud se děti vzadu dohadují, já pak nevydržím a začnu okřikovat a když náš hafuš začne ještě upouštět… ![]()
@Anonymní píše:![]()
![]()
Já si vzpomněla na jednu historku naší rodiny. Můj strejda když to vypustí, tak to je fakt bomba. Tenkrát před hodně lety byli s tetou v Německu v katakombách a strejda to už nemohl vydržet a ulevil si.Byl tam taaaak těžkej vzduch a nedýchatelno, že průvodkyně všechny hnala ven
Takže náš strejda „vylidnil“katakomby v Německu
![]()
![]()
Já si takhle jednou prdla v nabitý tramvaji. Tiše a pomalounku.Puch se rozvinul během chvilky široko daleko.Lidi okolo mě si ale mysleli, že to byl dědouš, co seděl kousek ode mě a kam až smrad dosáhl, tam až lidi kroutili hlavami a nosem a koukali na pána. Dokonce jedna paní řekla do éteru, ale směrem k pánovi, že někteří lidé by neměli vůbec cestovat.
@Anonymní píše:…tak to jsi měla sakra štěstí, že tam děda jel taky…
Já si takhle jednou prdla v nabitý tramvaji. Tiše a pomalounku.Puch se rozvinul během chvilky široko daleko.Lidi okolo mě si ale mysleli, že to byl dědouš, co seděl kousek ode mě a kam až smrad dosáhl, tam až lidi kroutili hlavami a nosem a koukali na pána. Dokonce jedna paní řekla do éteru, ale směrem k pánovi, že někteří lidé by neměli vůbec cestovat.
Nejlepší diskuze!
Válim se smíchy, včera jsme měli hrachovou kaši s uzeným, tak máme doma také dobré povětrnostní podmínky
Já se to snažím tajit, manžel taky - ale tomu vždycky stačí, když mě vidí krabatit nos a nechápe jak jsem ho mohla odhalit.
I když jsme někde mezi lidma (ostuda!!) tak poznám, že to byl on ![]()
@fayinka píše:
Nejlepší diskuze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Válim se smíchy, včera jsme měli hrachovou kaši s uzeným, tak máme doma také dobré povětrnostní podmínky
Já se to snažím tajit, manžel taky - ale tomu vždycky stačí, když mě vidí krabatit nos a nechápe jak jsem ho mohla odhalit.
![]()
I když jsme někde mezi lidma (ostuda!!) tak poznám, že to byl on
Nooo, tak u nás ta hrachová kaše bude zítra. A ještě mám zavařený bůček ve sklence, tak to bude něco!!!
![]()
Dobrý ránko baby
tak jsem chlapa vyprovodila z bytu takovou rychlostí, že se nestačil divit
jj my to řešíme, ale oni vůbec a ještě jim připadáme divné
četla jsem co nového a poprskala jsem si monitor
vzpomněla jsem si, ale asi se to nepočítá jako prdění před partnerem, ale jednou v noci, když spal, mi to ujelo a probudilo mě to
no už jsem se bála usnout a radši čekala hodinu a půl než mu zazvoní budík ![]()
@MaminkaMartinka to znám, děsnej pocit, jsem půl hodiny řešila jestli je taky vzhůru. Asi ne, protože to by si nenechal ujít ![]()
@CokeLady ty zvuky ze záchodu jsou taky někdy síla…kór když má člověk běhavku
…a potichu se vyprázdnit je v takový situaci snad nemožný
…takže nezbývá nic jinýho než trpět a modlit se, aby polovička někam zmizela a nebo aspoň usnul a tvrdě spal
…protože jinak se bloknu a radši si nechám prasknout střeva ![]()
Ženy, já se přidám,
s láskou vzpomínám na svéráznou ženu, mojí babičku. Člověk milionovej, ale v tomhle si nebrala servítek.
Ani před návštěvama
kolikrát.
Prostě uřízla a že to teda byla kolikrát pecka a dál dělala to, co předtím, jen to okomentovala slovy: „áááá, pr…del hovoří“…
tolik něžná vzpomínka na dětství
@nepř. NiKi píše:Ženy, já se přidám,
s láskou vzpomínám na svéráznou ženu, mojí babičku. Člověk milionovej, ale v tomhle si nebrala servítek.
Ani před návštěvamakolikrát.
Prostě uřízla a že to teda byla kolikrát pecka a dál dělala to, co předtím, jen to okomentovala slovy: „áááá, pr…del hovoří“…
tolik něžná vzpomínka na dětství
no tak já mám dost
![]()
Jéé vy ještě prdíte? Já teda na veřejnosti neprdím, ale přítel je v tomhle na zabití.. Tomu je jedno kde je, na veřejnosti je teda tichý, ale za to je od něj puch jak od ropuch, specializuje se na supermarkety, to pak vždycky zdrhám na druhý konec
![]()
Čau holky,
tak u vás „hořela prdel“, u nás, když si na to vzpomínám, tak „vrzaly boty“. Naše babi totiž semtam taky prdla (ona si jinak takové avantýry hrozně hlídala). Ale někdy to prostě neuhlídala a když si řízla, tak hned řekla: " Tož je toto možné?? Tož podiv sa na ty boty, co mi furt dělajů…"
Úplně na ní bylo vidět, jak se stydí, no, ale eště, že nechodila bosá, by to neměla na co svést. ![]()
Takže ať měla cukle nebo mokasíny, nikdy se k prdu jako takovému nepřiznala.
![]()
Tak já taky přispěju ![]()
Děda to u nás vždycky, ale opravdu vždycky sváděl na psa… Prostě se najednou ozvalo: „No Lovoši!!!“
A když nám pejsek umřel, tak to dědovi vůbec nevadilo, dál se po baráku ozývalo to pohoršené „No Lovoši! A ven…“ ![]()
A mám dokonce pocit, že první spojení slov mojí dcery bylo: Áďa prd… ![]()
Moje story před pár lety, když jsem ještě bydlela v paneláku, kde byl výtah…nastoupila jsem do výtahu, kde si někdo než vystoupil zřejmě dost brutálně uhnil
…přemýšlela jsem jestli to radši nevezmu po schodech, ale ze 7mýho patra se mi péšo dolu nechtělo, tak jsem se zadrženým dechem dolů prubla jet.No a když jsem vystupovala, dole na výtah čekal soused s jeho manželkou, co bydleli o patro výš…já vystoupila on mi ještě podržel dveře, nastoupili do vnitř a já jen zaslechla…„tak to je síla, to musel být břichbol“…a zůstalo to pochopitelně na mě a než jsem mohla cokoliv vysvětlit výtah už i s nimi odjel
…od tý doby se na mě soused vždy soucitně usmíval a já se cejtila jak největší dobytek ![]()