Prechodny pobyt pre malú

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
9.1.15 15:36

A smiem vediet v com ti to zjednodušilo život prosim ta? Este som na vyhodu neprisla.
Ci sa vratim na Sk alebo nie nevie. Este to neplanujem, ale nechce sa mi pobehovat koli dalším dokladom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.1.15 15:43

Kým som mala TP na SVK, musela som každý rok riešiť všelijaké čestné prehlásenia na dane, na odpadky a podobne. Druhá vec sú práve tie doklady, všetko si vybavím tu a nemusím lietať to riešiť na SVK. Asi pred 4 rokmi ma okradli, to bola lahodka zorganizovať čas a všetko vybaviť práve v mieste TP. TP mi umožnil získať jednotné rodné číslo, nemusím všade vysvetľovať, že mám rodné číslo a ešte aj číslo poistenca. Viac mi teraz nenapadá, ale ja sa teraz cítim lepšie, žijem jeden život tu a nemusím vobec riešiť, aké by som mala povinnosti ako obyvateľ Slovenska. Ale hovorím, toto je individuálne, každý to vníma inak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.15 18:56

Janka, dostala si od toho pravnika nejake prehlasenie pre riaditelku skolky, ze staci aj prechodny pobyt resp. ze u cudzincov aj prechodny je v tomto pripade povazovany za dlhodoby teda pre tieto ucely aj trvaly? V kriteriach prijimania v Prahe 9(vysocanoch) je kriterium trvaleho pobytu nielen pre dieta ale aj rodica. Staci myslis karticka prechodneho pobytu pre matku, tak aj dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
10.2.15 11:50

Ahoj, nedostala som nic. Oni dostali centralne nariadene ako maju postupovat ohladne cudzincov.
Ja som len doložila prechodny pobyt. Mala je ceska a ma trvaly pobyt na Prahe 9 takze tam problém nebol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová