Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Říkal že mě miluje do poslední chvíle
Romantický víkend, pak jsem na to přišla
Rána, šok a konec
Nebojuji o chlapa co lže, podvádí a ještě se mi při tom divá do očí
Z
no tak pak nějak nevim co řešíš ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem poprosit, jestli se vám taky v dlouhém manželství stalo, že pořád dobrý, říkal, že vás miluje, v žertu, že si vás už nechá a tak, a za rok měl milenku, pálil mosty a nepřipustil jinou variantu. V našem případě si myslím, že hodně záviděl kamarádům, co ji měli taky a chtěl se jim hodně moc podobat. Manželé jsme 19 let.
Nevím, co bude, ale asi jsme se teda podle něj rozešli.
Nevíš, co bude…rozvod, ne? To chceš čekat až se vymedí u mileny a s prosíkem se vrátí domů? Zařiď si život jinak, bez něj…na světě jsme jen jednou, tak se pro něj netrap, sám si vybral.
@rea.sk Mě přijde normální říkat si hezké věci i po letech. Nic to nestojí, dokonce ani žádnou námahu, tak proč ne? Proč by to mělo být směšné? Manžel se mi stále líbí, je sexy, miluju ho, říkám mu to i po 21 letech manželství. Ano, chlapi jsou ješitní, tak proč jim slova chvály nedopřát…alespoň pak nemají potřebu dokazovat si něco jinde.
@Paoloska píše:
@rea.sk Mě přijde normální říkat si hezké věci i po letech. Nic to nestojí, dokonce ani žádnou námahu, tak proč ne? Proč by to mělo být směšné? Manžel se mi stále líbí, je sexy, miluju ho, říkám mu to i po 21 letech manželství. Ano, chlapi jsou ješitní, tak proč jim slova chvály nedopřát…alespoň pak nemají potřebu dokazovat si něco jinde.
souhlasím
taky jsem moc ráda, že si s manželem pořád máme co říct i po těch letech (budem mít 17.výročí) a i hezký věci a to i přes tu krizi, co jsme měli.. ted´je zas všechno fajn ![]()
@brumdinka nejsem zakladatelka
Z
Jen jsem chtěla napsat že mi taky říkal, jak miluje jen mě, jak je šťastný a spokojený
@Anonymní píše:
@brumdinka nejsem zakladatelka
Jen jsem chtěla napsat že mi taky říkal, jak miluje jen mě, jak je šťastný a spokojený
Je spokojený, protože si mohl kdykoliv zajít za milenou, užívat si jako jeho kámoši a tobě vykládal, jak je to skvělé. Ale neboj, vím čím si procházíš, jednou to přejde. Hlavně jej pusť za milenou… mu to jednou dojde..
@rea.sk píše:
19 let je dlouhá doba a buhužel chlapi si něco v nějakém období musí něco dokazovat. Pořád dokola tady slychám že chlap podvedl svoji manželku po nějaké době manželství proto že mu už nedávala to co by potřeboval. Přijde mi to směšné že chlap chce i po 19 letech manželství slyšet jak je krásny milovaný..ono asi by to tam mělo být ale někdy mi přijde že si chlap neuvědomí že žena..práce domácnost děti (zahráda koníčky) vyžadujou energii a tak už tu lásku třeba dáva tam kde ji chlap nevidí. Na večeři udělá jídlo které má rád nebo dělá věci které on si ani nevšimne a bere to jako samosřejmost. Pak přijde nějaká mladice řekne mu jak je sexy a chlap se hned odkrví v dolní části těla. Je to pořád dookola…samozřejmě že je to smutné…Ještě že máme samé citáty na FB nebo různé prychologické články kde každou chvilku píšou manualy na šťastné manželtsví..ale mám pocit že žena i kdyby se řídila nějakou encyklopedii tak je to málo a nestačí to…(samo je to i někdy naopak..muž se muže rozdat ženě to přijde málo) Jsme divní tvorové..Dneska je asi taková doba jsme zvyklí mít věci hned nemusíme mít čekací lhůty na auta..v obchodech máme všechno na všechno záruky 2 roky…poškodí se vyhodíme koupíme nové..protože nám to náš systém dovoluje díky půjčkám a tak dále..a proto mám pocit že si nič nevážíme a ani vztah který máme..něco se naruší tak ho prostě vyměníme za nový protože opravovat starý se neoplatí když nový mužem mít lechce…
Tohle ale platí i na ženské
Chlap si jich nevšímá, objeví se kolega, co jí pošimrá ego a je to.
Pokud se o vztah nepečuje, prostě žijou lidi vedle sebe a ne spolu.
@hudečice už tam je…
a už mu to došlo…jenže už je na všechno pozdě, bohužel…já toto prostě neumím odpustit, nemohla bych s ním dál žít
On by chtěl, já ne…už jsem jinde…ono už to je skoro rok, co jsem ho zabalila a vyslala k ní
Z
@Anonymní píše:
@hudečice už tam je…
a už mu to došlo…jenže už je na všechno pozdě, bohužel…já toto prostě neumím odpustit, nemohla bych s ním dál žít
On by chtěl, já ne…už jsem jinde…ono už to je skoro rok, co jsem ho zabalila a vyslala k ní
Z
aha a proč si tedy zakládala tuto diskuzi…uvažuješ že h vezmeš zpátky nebo co ![]()
@brumdinka tak znova, jak je psáno výše…nejsem zakladatelka, jen jsem psala, jak to ti chlapi mají se slovy miluji tě
Z
@Anonymní píše:
@brumdinka tak znova, jak je psáno výše…nejsem zakladatelka, jen jsem psala, jak to ti chlapi mají se slovy miluji tě
Z
tak znova jak to mám asi poznat ![]()
a na základě jednoho bl*bce bych neříkala, že takhle to maj s tim miluje tě všichni…mmch oodjakživa chlapa dělaj činy, né slova ![]()
@Anonymní píše:
Z
Mě to z na konci taky mate (z jako zakladatelka) ![]()
To jsou prostě chlapi, musí mít víc, nevydrží u jedné baby…Nevím jestli si tím musí něco dokazovat nebo co. Plná huba keců s tím jak strašně nás milujou a šup, příjde hubenější, hezčí, s většíma kozama a už je u ní.. Nechci aby to znělo že hážu všechny do jednoho pytle, ale mám s tím svoje špatné zkušenosti ![]()
@brumdinka jenže tam byly i ty činy…právě-o to to byl větší šok
A omluvám se za Z…nenapadlo mě, že to může být jako zakladatelka…
takže ZZZZZZZZZZ nezakladatelka
![]()