Představy při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.11 15:00

díky za reakce :-) chtěla jsem jen zjistit, jak to máte…
nevim, proč by to mělo o něčem vypovídat :nevim: mít sexuální fantazie je úplně přirozený a nepřijde mi na tom nic divnýho - s rozumem to moc nesouvisí, aspoň u mě. Btw. já si třeba myslim, že někteří chlapi si taky něco představujou, akorát si to nechávaj pro sebe, chápu, že by to mohlo někomu ublížit. Nicméně za mě: ať si ten druhý představuje, co chce, když ho to vzrušuje, mně to fakt neva, dělám ostatně to samé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
5.3.11 01:17
Lizbeth píše:
Anonymní píše:
Ahoj e-mimiňačky,
raději jako anonym… 8-)

Můj dotaz: představujete si něco při sexu?jak často a jakej to má pak vliv na Vaše vzrušení…?

Nebudu zabýhat nějak extra do detailů, nicméně: včera jsme se o tom s partnerem bavili. Zajímalo mě, jestli si taky něco představuje a řikal, že jak kdy…někdy jo a někdy ne. Já si něco představuju pokaždé a mám úplně volnou fantazii, to je pak nejlepší…
Sem píšu, protože mě zajímá, jestli to tak maj i ostatní ženy… :mavam:
Dík za odpovědi :kytka:

Erotické představy mám téměř pokaždé a vliv to má velký!!!( v pozitivním smyslu) :mrgreen: :mavam:
Myslela jsem ,že to má tak většina..

Jednou jsem při tom mylslela na to, že až bude po všem , že si dám hranolky - a to byl jasný důkaz horší kvality aktu!! :think: :mrgreen: :-?

Tak ja osobne si myslim nebo spise to tak mam ze pri sexu s partnerem ktereho miluju nemusim myslet vubec nanic jen se unasim a vnimam jeho teplo a telo to potom clovek nema cas na predstavy

• Citovat
  • Upravit
474
5.3.11 18:25
Anonymní píše:
díky za reakce :-) chtěla jsem jen zjistit, jak to máte…
nevim, proč by to mělo o něčem vypovídat :nevim: mít sexuální fantazie je úplně přirozený a nepřijde mi na tom nic divnýho - s rozumem to moc nesouvisí, aspoň u mě. Btw. já si třeba myslim, že někteří chlapi si taky něco představujou, akorát si to nechávaj pro sebe, chápu, že by to mohlo někomu ublížit. Nicméně za mě: ať si ten druhý představuje, co chce, když ho to vzrušuje, mně to fakt neva, dělám ostatně to samé :mrgreen:

Jojo… :) U nás třeba přítel tak nějak asi ví, o čem „sním“, ale prostě na tenhle typ hrátek není, já se spokojím s fantaziemi, a myslím, že jsme navýsost spokojení oba… :) Nemyslím si, že to něčemu škodí.
 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.11 11:36

Já jsem si dříve při sexu s partnerem představovala někoho jiného, ale možná to bylo tím že když jsme o tom s přítelem, teď už bývalím mluvily tak mi řekl že asi 3× při sexu on myslel na jinou, prý to bylo že si jen představoval jak jí svléká šaty ale i tak myslel na jinou, tak jsem si chtěla vyzkoušet jaké to je asi…
Teď nemyslím na nic, nebo mě občas něco napadne, třeba co budeme dělat :lol:
Můj současný partner při sexu na nic nemyslí…

• Citovat
  • Upravit
31292
9.3.11 13:07

já teda při sexu nemyslím na nic, hlava by mi to nepobrala, mozek vypínám, jsem prostě plně soustředěná na ten tělesný požitek a pocity s tím spojené…
jen teda při nějaké méně pohodlné poloze myslím na to, že jestli jí do vteřiny nezměním, tak už v životě nenarovnám nohy :mrgreen:

OT: no a co se teď snažíme o mimčo, tak si teda ještě občas potom představuju jako v tom filmu Kdopak to mluví, jak ty spermíci letí k vajíčku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a fandím jim

ale představy ani jiného prostředí ani jiného partnera mě tedy nijak nevzrušují, pro mě je to čistě tělesná záležitost…a to i v případě, že jsem u toho sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.2.12 16:07

Oživuji diskuzi a dodávám, že přemýšlení mě u sexu tak nějak ruší, i když věřím tomu, že to může ten prožitek umocnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 16:15

No, tak za mě, já si někdy představuji při sexu, že to dělají dvě holky, jedna je černoška a druhá bílá :lol: Normálně v reálu bych to nedokázala, ale při představě jo. Co sjem zjistila, v mých představách je převážně takové to, co bysme mohli označovat za „zakázané ovoce“…asi tohle mi podněcuje tu fantazii. Nejsem BI a myslím někdy na holky- divné :think: :nevim: :lol: Jinak nepíšu anonymně, jelikož se za to nestydím, pořád lepší představa, než představa mé nejmenované kamarádky, které se zase promítají scény horších kalibrů :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.2.12 17:09
Vanesanka píše:
No, tak za mě, já si někdy představuji při sexu, že to dělají dvě holky, jedna je černoška a druhá bílá :lol: Normálně v reálu bych to nedokázala, ale při představě jo. Co sjem zjistila, v mých představách je převážně takové to, co bysme mohli označovat za „zakázané ovoce“…asi tohle mi podněcuje tu fantazii. Nejsem BI a myslím někdy na holky- divné :think: :nevim: :lol: Jinak nepíšu anonymně, jelikož se za to nestydím, pořád lepší představa, než představa mé nejmenované kamarádky, které se zase promítají scény horších kalibrů :lol: :mavam:

Já také nejsem BI a občas mám tyto představy :oops: a musim rict, ze jednou jsem si to i vyzkousela, kdysi v puberte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.2.12 17:13

Mimo to me rajcuje kdyz si to chlap dela sam:) vetsinou bez tvare a nebo pritel:) Obcas si temito predstavami spestruji zivot:) A nemyslim si ze je to nejak spatné, nebo že to o něčem svědčí.

Příspěvek upraven 15.02.12 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.2.12 19:45
Karenka píše:
Mimo to me rajcuje kdyz si to chlap dela sam:) vetsinou bez tvare a nebo pritel:) Obcas si temito predstavami spestruji zivot:) A nemyslim si ze je to nejak spatné, nebo že to o něčem svědčí.

taky tak :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí