Předvolání k soudu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19788
10.12.13 17:43

Nevím, jestli to už bude fungovat, ale to, aby svědek nemusel cestovat z Londýna, by bylo dostatečným důvodem: http://www.ceskatelevize.cz/…rok-realita/

http://www.rozhlas.cz/…rava/1033141

Tady máš případ, že to funguje: http://kraken.slv.cz/11Tcu52/2013

Požádej o umožnění výslechu prostřednictvím videokonference!

Příspěvek upraven 10.12.13 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
10.12.13 17:49

TP mam uz v Londýně. E-mail jsem již napsala, zaslala cely dopis a nikdo mi neodespal a asi ani neodepise. Přikládám foto, jen bez mých údajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19788
10.12.13 18:01

@anlendy. Nedostavíte-li se bez dostatečné omluvy. Vy ale omluvu máte. To, že se omluvíte pozdě, není vaše vina. (Obzvlášť když vybíráte schránku na adrese vašeho TP - tedy v Londýně). Kam byl vlastně ten dopis adresován? Do ČR, nebo do Londýna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
10.12.13 19:21

@eumedon počítám,ze poprvé do ČR na bývalou adresu, která byla následně přepsána na aktualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.12.13 19:27
@anlendy. píše:
TP mam uz v Londýně. E-mail jsem již napsala, zaslala cely dopis a nikdo mi neodespal a asi ani neodepise. Přikládám foto, jen bez mých údajů.

věřím, že to bude v pohodě, odpověď spíše neočekávej, reálnější, že tu omluvu vytisknou a přidají do pisu, obzvlášť pokud jsi napsala aspoň 3 vykřičníky, že soud už je zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.4.17 12:56

Prosím mám dotaz.. co byste udělali na mém místě? Jsem předvolána k soudu - jsem žalovaná (určení vlastnictví).. mám 3 děti mladší 4 let, nejmladší má teď 3 týdny..
soud je příští týden a mě dnes odpadlo hlídání.. :D vzít děti sebou? nebo se nějak ze soudu omluvit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.4.17 13:03

@blekota15 zaplatila bych chuvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.4.17 13:04

@Tichošlápek na takovou srandu nemám peníze.. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 13:07
@blekota15 píše:
@Tichošlápek na takovou srandu nemám peníze.. :lol: :kytka:

A jesle? Rodina? Babička? Dědeček? Otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.4.17 13:11

@hudečice to je právě problém - babičky se neuvolní z práce, manžel taky ne.. „dědeček“ bude u soudu taky.. :cert: máme tu jen školku - tam mi všechny děti nevezmou.. je to zapeklitá situace.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 13:14
@blekota15 píše:
@hudečice to je právě problém - babičky se neuvolní z práce, manžel taky ne.. „dědeček“ bude u soudu taky.. :cert: máme tu jen školku - tam mi všechny děti nevezmou.. je to zapeklitá situace.. :-D

Tak to soukromé hlídání na jedno dopoledne, anebo vzít děti s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
21.4.17 13:39

Ja bych deti nebrala. Na 90% akorat nastvete soudce. Leda by je nekdo hlidal pred jednaci sini. Jak vas budou vyslychat, kdyz budete venovat pozornost tren detem, ktere navic budou jednani urcite rusit? Nebo si zkusit zazadat o odroceni jednani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
21.4.17 13:48

Kamarádka? sousedka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 13:52
@blekota15 píše:
@hudečice to je právě problém - babičky se neuvolní z práce, manžel taky ne.. „dědeček“ bude u soudu taky.. :cert: máme tu jen školku - tam mi všechny děti nevezmou.. je to zapeklitá situace.. :-D

Jedno dopoledne by určo manžela uvolnili z práce. Ale on zřejmě nechce. Jinak by vyšel vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.4.17 13:53

@hudečice v pondělí nastupuje do nového zaměstnání.. ;) není to že by nechtěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová