Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sati píše:
Na adminy nenadávejte, nejsou tady 24 hodin denně, jsou to normální lidi, kteří chodí do práce a toto dělají ve svém volnu. Nemůžete čekat, že budou reagovat hned.
To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco
takhle už to četlo půl emimi ![]()
Vereniko, bohužel, vypovídat musíš, pokud nejde o případy, které jsem uváděla už na začátku. Pokud je vážná obava o život, tak je možné takového svědka utajit, aby obviněný nevěděl, o koho se jedná. Takže by leda mohla Anonymní o takové utajení požádat, ale jestli je pravda, že nic neví, tak ji nikdo nejspíš neutají. Anonymní mluví jen o tom,že slyšela nějaké spekulace, takových lidí ale může být v celé vesnici třeba 50 a policie nemůže bohužel utajovat svědky nadbytečně, protože to je pak v rozporu s právy obviněného (bohužel..).
ono stačí že jim přítel řekne že vše slyšel v hospodě … a prvně bude stejně předvolaný na policii než to vyšetří a dají k soudu.
Lesina není on line to vím, psala jsem ji i SMS, ale netuším , kde je a jak rychle se dostane k PC, a Radek asi taky ne. Musíte vydržet, nedá se nic dělat, určitě to spraví hned jak se připojí, pochybuji, že by z tvého omylu měli bůhví jakou srandu.
Sati píše:
Lesina není on line to vím, psala jsem ji i SMS, ale netuším , kde je a jak rychle se dostane k PC, a Radek asi taky ne. Musíte vydržet, nedá se nic dělat, určitě to spraví hned jak se připojí, pochybuji, že by z tvého omylu měli bůhví jakou srandu.
To jsou tu jen dva?
Já myslela aspoň 4… ![]()
hAnonymní píše:Sati píše:To jsou tu jen dva?
Lesina není on line to vím, psala jsem ji i SMS, ale netuším , kde je a jak rychle se dostane k PC, a Radek asi taky ne. Musíte vydržet, nedá se nic dělat, určitě to spraví hned jak se připojí, pochybuji, že by z tvého omylu měli bůhví jakou srandu.Já myslela aspoň 4…
Myslím,že jsou 3,ale nevím to jistě ![]()
Anonymní,fakt toho mají admini hodně,mě třeba vadí to upravování názvu diskuzí,už je an to několikastránková diskuze
A zase jedou spekulace,nepočkají na vyjádření admina.Sama Lesina má 3 děti a o ty se asi taky musí starat ne?!
Neboj oni ti fakt pomůžou ![]()
Nevím, když jsem před dvěmi lety adminovala tak jsme to dělali ve dvou
. Jak je to teď nevím, ale typuji, že podobně?
jak říká El-Brno, jde jen o pouhé spekulace..které jsme slyšeli. Ale je teda fakt že vyypadaj věrohodně, protože ti lidi, co nám to říkali přímo mrtvého(mrtvou) našli a říkali, že o sebevraždu fatk nešlo…že měl(a) rozbitou hlavu. Fuj je to hnus… no, bude to ještě zajímavý
Děkuji za rady a zkušenosti ![]()
verenika píše:Anonymní píše:Sati píše:To jsou tu jen dva?
Lesina není on line to vím, psala jsem ji i SMS, ale netuším , kde je a jak rychle se dostane k PC, a Radek asi taky ne. Musíte vydržet, nedá se nic dělat, určitě to spraví hned jak se připojí, pochybuji, že by z tvého omylu měli bůhví jakou srandu.Já myslela aspoň 4…
Myslím,že jsou 3,ale nevím to jistě
Anonymní,fakt toho mají admini hodně,mě třeba vadí to upravování názvu diskuzí,už je an to několikastránková diskuze
Neboj oni ti fakt pomůžouA zase jedou spekulace,nepočkají na vyjádření admina.Sama Lesina má 3 děti a o ty se asi taky musí starat ne?!
Dobrá dobrá, adminům se hluboce omlouvám
Jsem fakt myslela že je jich tady víc a že tu aspoň jeden (krom nocí) vždy je… ![]()
Holky ještě jednou díky za reakce
, nemáte zač za odpolední vzrůšo
, a adminům ještě jeno velké sorry!!!
![]()
Jdu koukat na Prostřeno ![]()
verenika píše:Sati píše:To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco
Na adminy nenadávejte, nejsou tady 24 hodin denně, jsou to normální lidi, kteří chodí do práce a toto dělají ve svém volnu. Nemůžete čekat, že budou reagovat hned.takhle už to četlo půl emimi
Celou diskusi jsem prošla, promazala a editovala všechny příspěvky.
Zakladatelko, ono by při podobném omylu pomohlo si za prvé okamžitě editovat svůj příspěvky aby byl bez texty, a hlavně pokud už do takové diskuse odpovídám, tak alespoň u dalších příspěvků si dát pozor.. Takto jsem musela upravovat každý - tomu říkám opravdu pomoc adminům při vlastní chybě.
Projdi si diskusi ještě jednou, pokud jsem někde něco vynechala nahlaš ho hned ty sama jako nevhodný, upravím ho.
L.
admin píše:verenika píše:Sati píše:To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco
Na adminy nenadávejte, nejsou tady 24 hodin denně, jsou to normální lidi, kteří chodí do práce a toto dělají ve svém volnu. Nemůžete čekat, že budou reagovat hned.takhle už to četlo půl emimi
Zakladatelko, ono by při podobném omylu pomohlo si za prvé okamžitě editovat svůj příspěvky aby byl bez texty, a hlavně pokud už do takové diskuse odpovídám, tak alespoň u dalších příspěvků si dát pozor.. Takto jsem musela upravovat každý - tomu říkám opravdu pomoc adminům při vlastní chybě.
Projdi si diskusi ještě jednou, pokud jsem někde něco vynechala nahlaš ho hned ty sama jako nevhodný, upravím ho.
L.
No jo, editovat jsem to chtěla, ale holky byly rychlejší a než jsem se vzpamatovala, už mě citovaly a byly tam už tři příspěvky. Jsou to prostě rychlíci ![]()
Anonymní píše:admin píše:No jo, editovat jsem to chtěla, ale holky byly rychlejší a než jsem se vzpamatovala, už mě citovaly a byly tam už tři příspěvky. Jsou to prostě rychlíciverenika píše:Sati píše:To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco
L.
Ano, ale dalších deset jsi jich přidala se svým nickem. Dej si příště pozor, ano?
admin píše:Anonymní píše:Ano, ale dalších deset jsi jich přidala se svým nickem. Dej si příště pozor, ano?admin píše:No jo, editovat jsem to chtěla, ale holky byly rychlejší a než jsem se vzpamatovala, už mě citovaly a byly tam už tři příspěvky. Jsou to prostě rychlíciverenika píše:Sati píše:To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco
L.
No jasně, no protože za prvé nevím jak to chodí…už to teĎ vím, a za druhé jsem žádala o smazání celé diskuse… to jsi se s tim neměla takhle párat… Ale děkuju!!! ![]()
STÁLE SE OBJEVUJE JAKO ZAKLADATELKA v nových diskuzních témATECH