Předvolání v případě vraždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20855
13.10.10 19:28
neczuz píše:
STÁLE SE OBJEVUJE JAKO ZAKLADATELKA v nových diskuzních témATECH

Děkuji za upozornění, řeším :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.10.10 19:40
admin píše:
verenika píše:
Sati píše:
Na adminy nenadávejte, nejsou tady 24 hodin denně, jsou to normální lidi, kteří chodí do práce a toto dělají ve svém volnu. Nemůžete čekat, že budou reagovat hned.
To jim nikdo nebere,ale teď se stal omyl tak bych byla pro aby zakladatel diskuze mohl změnit i název diskuze dle své libosti…Anonymní tak mohla editovat celý tex. a název taky změnit zeptat se třeba na plenky pampers newborn nebo tak něco 8-) takhle už to četlo půl emimi :think:

Celou diskusi jsem prošla, promazala a editovala všechny příspěvky.

L.

Heh, promazala důkladně. I s mým… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: .
A já ho chci zpátky! A hned!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vtip samozřejmě.

Ne, teď vážně: Díky, že to tu celé tak hlídáte. A že snášíte naše všelijaké nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10828
13.10.10 19:56

Ahoj, k tématu, většinou už ti správně odpověděla El.

Na předvolání se dostavit musíš, pokud by ses nedostavila, můžeš být předvedena anebo ti může být uložena pořádková pokuta, o čemž musíš být v předvolání poučena.

Právo odepřít výpověď má jen zákonem vymezený okruh osob, mezi které podle toho, co píšeš, nepatříš.

Právo na utajení mají tzv. „ohrožení svědci“, což asi taky nebudeš. Ale myslím, že není důvod k obavám. Prostě jen řekneš, co o věci víš - co jsi o tom slyšela a od koho. Oni si pak předvolájí ty přímé svědky. K soudu už tě pravděpodobně nepředvolají, protože vlastně nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 20:21

Jsem zakladatelka…

neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 20:24
verusak.berusak píše:
Ahoj, k tématu, většinou už ti správně odpověděla El.Prostě jen řekneš, co o věci víš - co jsi o tom slyšela a od koho. Oni si pak předvolájí ty přímé svědky. K soudu už tě pravděpodobně nepředvolají, protože vlastně nic nevíš.

To jsem potřebovala vědět…by mi asi hráblo kdybych tam měla stát tváří v tvář člověku, kterýho vídám denně, a vypovídat proti němu, když to navíc nevím nabeton, ale z doslechu že… Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
13.10.10 21:02
Anonymní píše:
Jsem zakladatelka…
neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o

koukni s na stránku s novými diskuzemi. za názvem tématu je v závorce zakladatel diskuze.

• Citovat
  • Upravit
20855
13.10.10 21:04
neczuz píše:
Anonymní píše:
Jsem zakladatelka…
neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o
koukni s na stránku s novými diskuzemi. za názvem tématu je v závorce zakladatel diskuze.

Víme o tom a řešíme.

L:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.10.10 21:14
admin píše:
neczuz píše:
Anonymní píše:
Jsem zakladatelka…
neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o

Víme o tom a řešíme.

L:

jjj, četla jsem již více, jen vysvětlovala překvapené 8-o zakladatelce ...co? Já? Kde? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 21:25
neczuz píše:
admin píše:
neczuz píše:
Anonymní píše:
Jsem zakladatelka…
neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o

Víme o tom a řešíme.

L:
jjj, četla jsem již více, jen vysvětlovala překvapené 8-o zakladatelce ...co? Já? Kde? 8-o
neczuz píše:
Anonymní píše:
Jsem zakladatelka…
neczuz píše:
…co? Já? Kde? 8-o

Jo tááák, děkuju!!! :kytka: Jsi všímavá!!! :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 21:27

Teda kvůli jednomu překlinutí takovejch potíží, to mi štve, že jsem to tu takhle adminům zavařila. :zed: Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
10828
13.10.10 22:00

no, i kdyby tě k soudu předvolali (což pochybuju, protože k tomu fakt není důvod - předvolají si ty přímé svědky, tak můžeš požádat, aby obviněnýho po dobu tvojí výpovědi vyloučili ze soudní síně, pak mu přečtou protokol a on se může vyjádřit, ale tváří v tvář se nesetkáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová