Tchyně - přeháním? Jaký je Váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
22.9.13 08:14

Hele, máš pusu, tak ji otevři. Je to tvoje dítě a jestli ti něco vadí, tak to musis říct. Slušně, ale důrazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.13 11:17

ZAKL.
Tak já samozřejmě tchýni můžu říct co se mi nelíbí ale vede to jen k pomluvám a v podstatě jsem pak „TA“ co je přestrašená a nesnese že ji někdo sahá na dítě či co. Přitom to je pitomost. Je to o tom že ona pak doráží na manžela tak dlouho dokud ho nepřesvědčí že má pravdu a že je chuděrka šikanovaná celým světem:cert:

• Citovat
  • Upravit
7182
22.9.13 14:14

No tak buď překousneš to, že tě pak pomlouvají za zády (což budou v každém případě), nebo překousneš to, že dělá s tvým dítětem to, co se ti nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.9.13 20:41

Ty jo tvoje tchýně je pěkná mrcha, vzít tchýně moje děti ven bez mýho vědomí a neoblečený do počasí, tak by bylo pěkný tóčo a to s ní bydlíme a v životě je sama neměla a venku už vůbec ne. Ty jsi máma a rozhoduješ a tvůj chlap je s prominutím vůl když se tě nezastane a ještě tě nechá pomlouvat? Moje sem lezla 3× denně když se kluci narodili, omezili jsme to na jednou týdně a ještě klepe a zeptá se, stačilo jen párkrát prostě říct že nesmí, ale bez zastání chlapa by to nešlo, nikdo na ní nebyl hnusnej, prostě jsme se naučili říkat ne. Když za tebou nestojí chlap, je každá rada k ničemu. Ale snad procitne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová