Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rosebery jj chtěla jsem se poptat jak to mají i ostatní ať se možná i trochu zklidním…už jen to to sem napsat mi dalo práci
Jinak, co tu píše Cenarius mě nějak nevytáčí, že je i vulgární, to ostatně skoro v každé diskuzi někoho napadá
@Mayaa007 píše:
Jinak, co tu píše Cenarius mě nějak nevytáčí, že je i vulgární, to ostatně skoro v každé diskuzi někoho napadá
Ale to si zase vyprosuju. To lžeš. Kdyby tomu tak bylo, tak jsem pořád nahlašován a blokován adminy a je to už hodně dlouho co jsem dostal od nich přes prsty.
@Cenarius píše:
A víš že přehnanou čistotou tomu dítěti spíš skodis? Že jeho imunitní systém bude úplně v rozkladu, když bude žít pomalu ve sterilním prostředí?
Ale to zas ne lozí po celém baráku a vymete kde co a jak jsem psala vysáváme jednou týdně, teda robot jezdí, imunitu má dobrou, u mě je fakt problém největší jen ta vana, umyvadlo a přecitlivělá čistota hlavně u sebe, malého koupu ob den
@Mayaa007 píše:…a budete litovat toho ztraceného času..
@Keyllah snad až budem staré babky na všecko se vykašlem
@Paoloska píše: …a budete litovat toho ztraceného času..
tak tak
@Mayaa007 píše:
@Monik29 ono zas těch prostředků moc neplýtvám, spíš to tak leštím hubkou, cif mi vydrží dlouho, jinak ty smajlíky, tak přeci nebudu za každou větu dávat uplakaného smajlíka
, ale obtěžuje jinak bych tu nepsala
Je to takové nutkání, že prostě musíš? Neměla jsi nějaký větší stres? Ono teď v Koroně se lehké psychické problémy rozjeli mnoha lidem, že terapeuti mají stop stav ![]()
Ale tohle je takové lehčí, takže je dobře, že sis to uvědomila včas.
@Monik29 to víš, že stres je…je to i taková ta přehnaná hyperaktivita, kterou to jakoby kompenzuji a vím že to je špatně…
@Mayaa007 píše:Ženské to nemají vždy těžší, mají to takové, jaké si to udělají, stejně jako všichni ostatní. Já můžu klidně celý den ležet na gauči a nic se nestane…
@Fee-beeno tak úspěch životní to není, jinak ženské to mají vždy těžší
Ahoj ja jsem teda magor na uklid
ale vanu a sprchu vydrhnu jednou denne, ale mam uchylku na zachod, po kazde potrebe kohokoliv s rodiny nalitnu s cifem a stetkou a drhnu.
Takze mam spotrebu dezinfekce a ubrousku fakr obrovskou
Nejhorsi je kdyz mi tam deti rano nechaji „prekvapeni“
jinak to ze denne vysaju, vytru, setru prach a linku, po pouziti troubu mi prijde normalni. A jednou tak za mesic vezmu celej byt vcetne ze si odmontuju mrizky na radiatorech (tam je to fakt humac)
odtatam nabytek a spotrebice, vysaju prach z knih
@Mayaa007 píše:
Ale to zas ne lozí po celém baráku a vymete kde co a jak jsem psala vysáváme jednou týdně, teda robot jezdí, imunitu má dobrou, u mě je fakt problém největší jen ta vana, umyvadlo a přecitlivělá čistota hlavně u sebe, malého koupu ob den
Já bych ubrala na vaně a přidala na luxování ![]()
Moc nechápu, proč tě posílají vyhledat odbornou pomoc, přece tím nikomu neškodíš, ani sobě, a až se vrátíš do práce, po leštění vany ani nevzdechneš. Každý máme nějaké to hobby, no…
OCD u me se to rozjelo po druhem porodu plus to mame v rodine. Je to mazec a boj. Ja s tim bojuji velmi, nechci aby dcery mely z detstvi jen mamu co uklizi.
Já když byla na mateřské, vadila mi každá kapka na kachličkách. Postupem času mě to samo přešlo.
Tak mě napadá…kolik je dítěti? Kojíš? Trochu mi to připomíná to, co jsem měla po porodu já, drželo mě to skoro rok - posedlost hygienou ohledně péče o miminko, neustále mytí rukou, oplachování nádobí i když jsem brala čisté ze šuplíku apod. Mám podezření, že to nějak souviselo s hormony a porodem a nějakou depresí.