Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22590
8.6.13 14:41
@erinv píše:
Byt tebou, tak zavolam na ambasadu, popisu jim situaci, aby o tobe nekdo vedel, po nicem nepatram, koupim letenku a valim dom.. doma to same nahlas na policii.. a pokud te bude obtezovat, tak mu rekni, ze o vsem vi urady a ze to budes resit.. ale udelej to hned, nez zacne mit podezreni a rupne mu v kouli.. treba az najde tuto diskusi.. a prelozi si na googlu obsah..

souhlasim

hlavne nic neprohledavej! Muze tam byt kamera!

• načítám...
2853
8.6.13 14:43

@Aot a zkontrolovala sis nejdřív ty kamery, jestli tam nejsou?

• načítám...
5342
8.6.13 14:44

Jeho bratra bych nekontaktovala…opravdu spis treba sveho obvodniho lekare poprosila o kontakt na odbornika. At to muzes eventuelne probrat s nekym nestrannym. Pokud s tim budes chtit jeste ztracet cas. Radsi nic neprohledavej…mohl by to poznat. Chovej se pokud mozno normalne. To, ze ocernuje tvou rodinu=vymyva mozek. Hlavne nedavej na sobe nic znat, at nezbystri, mohla by jsi tim ztratit manevrovaci prostor. Drzim ti moc palce a fakt na tebe moc myslim!!!

• načítám...
2853
8.6.13 14:45

@Aot Holka, jestli nechceš zatím utéct, tak ale s tím testováním, šmejděním a vůbec Tvým chováním fakt opatrně, ať nemá podezření.

• načítám...
Aot
149
8.6.13 14:50

Holky vy my davate teda. Kamery tu snad nejsou. To by po me nechtel zapnuty skype, aby vedel, co delam. Nedavalo by to smysl. Tak ja uz nevim, jak zjistit, co a jak, kdyz ani volat, ani prohledavat mi nedoporucujete.?
:nevim:

Jo a holky, cela rodina Marca miluje, moje mamca ho ma jak vlastniho syna. Pokud neco, budu janza nejhorsi! :zed:

• načítám...
5342
8.6.13 14:50

Jo, tim spolecnym uctem mas ztizenou situaci…vi kde a co si kupujes, kde se pohybujes…atd. Sice nic nerika, ale ma te pekne pod kontrolou. Vymysli jak usetrit penize na letenku…no a nebo jestli to zvladnes…odlet jakoze na navstevu a uz se nevracej. Aspon si zabalis kufry.

• načítám...
24603
8.6.13 14:51

Holka, hlavně buď opatrná. moc na tebe myslím a držím palce :hug:

• načítám...
22590
8.6.13 14:52

@Aot vysvetleni muzes dat mamce potom :nevim: lepsi ted nez nikdy :hug: Jestli potrebujes nejaky dalsi impulz tak tu oracovnu prohledej, treba te beco sokuje jeste vic nez orezane fotky :think:

• načítám...
2853

@Aot Jo to jsem Ti psala já, že nejspíš kamery nebudou, protože Tě vlastně sleduje přes skype, ale nikdy nevíš.

• načítám...
sophinka1

@Aot řekni máš i dnes pocit že ty jsi ta velitelka rodiny?

• Upravit
6388
8.6.13 14:53
@Aot píše:
Holky vy my davate teda. Kamery tu snad nejsou. To by po me nechtel zapnuty skype, aby vedel, co delam. Nedavalo by to smysl. Tak ja uz nevim, jak zjistit, co a jak, kdyz ani volat, ani prohledavat mi nedoporucujete.? :nevim:Jo a holky, cela rodina Marca miluje, moje mamca ho ma jak vlastniho syna. Pokud neco, budu janza nejhorsi! :zed:

Ale nebudeš, vysvětlíš jim, jak váš vztah vlastně vypadal :kytka:
Já bych se podívala, kdyžtak se z toho vykecáš, že si hledala něco svýho apod, ale kamery nevěřím…s tím skypem mu může jít i o to, že tím že ho zapínaš daváš zas najevou svou lásku, takže i tak tam kamery být můžou…

• načítám...
544

Opravdu jak uz tu holky rikali, priprav si vsechno na utek a vem nohy na ramena…hlavne pas penizky na cestu ostatni bych se vykaslala

• načítám...
24603

Já bych teda prohledat šla. těm kameram moc nevěřím kdyz je řeč o tom skypku.

• načítám...
22590
8.6.13 14:54

@Aot a co si naplanovat i s nim dovolenou v CR? A pak uz se s nim proste nevratit ;)

• načítám...
2853
8.6.13 14:55

@Aot s rodinou bych si teď žádnou hlavu nedělala, dovysvětlíš později, pochopí neboj.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová