Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
544
8.6.13 16:06

Holky uz ji nestraste, myslim ze je vystrasena dost. Souhlasim tedy z vetsinou, snazit se chovat normalne a odkladat si penizky na cestu, schovat pas at ho nenajde a pri nejblizsi prilezitosti letet do ceska. Nejlepsi napsat mu sms ze us se nevrati, ze je konec, aby po ni jeste nevyhlasil patrani. Snazit se uklidnit a dat zivot doporadku. Rodine se vysvetli vse, a kdyz nepochopi pochopi pozdeji. Dulezite ze zakladatelka bude v poradku…drz se

• načítám...
Aot
149
8.6.13 16:10
@siamka7 píše:
Nechceš nám sem hodit jeho nebo vaši fotku? :zed:

Ja jsem sem neprisla, abych uspokojoval neci zvedavost a touhu po klepech. Chtela jsem opravdu poradit a pomoc. Protoze jsem to nemela komu rict. Ale je mi jasne, ze tady jde spis o to, aby lidi uspokojili svou zvedavost a touhu po zivotnich stories ostatnich lidi. Vystavovat tady svou nebo Marcovo fotku rozhodne nebudu, v dnesni dobe, kdy na internet chodi tolik lidi, cokoli se da dohledat.

Jinak samozrejme dekuji vsem, co se snazi uprimne pomoci :hug:

• načítám...
sophinka1
8.6.13 16:11
@Aot píše:
Ja jsem sem neprisla, abych uspokojoval neci zvedavost a touhu po klepech. Chtela jsem opravdu poradit a pomoc. Protoze jsem to nemela komu rict. Ale je mi jasne, ze tady jde spis o to, aby lidi uspokojili svou zvedavost a touhu po zivotnich stories ostatnich lidi. Vystavovat tady svou nebo Marcovo fotku rozhodne nebudu, v dnesni dobe, kdy na internet chodi tolik lidi, cokoli se da dohledat.Jinak samozrejme dekuji vsem, co se snazi uprimne pomoci :hug:

ale prdlačky. TAdy už se pomohlo hodně holkách z podobných situací.
Hodně holek se o tebe bojí a přemýšlí jak ti pomoci, alespoň nějakým nápadem
:hug:

• Upravit
54030
8.6.13 16:15
@Aot píše:
Holky vy my davate teda. Kamery tu snad nejsou. To by po me nechtel zapnuty skype, aby vedel, co delam. Nedavalo by to smysl. Tak ja uz nevim, jak zjistit, co a jak, kdyz ani volat, ani prohledavat mi nedoporucujete.? :nevim:Jo a holky, cela rodina Marca miluje, moje mamca ho ma jak vlastniho syna. Pokud neco, budu janza nejhorsi! :zed:

co když kamery zapíná ten skype? :think: na tvém místě bych už seděla v letadle, páč to vypadá, že něco tuší :think:

• načítám...
2499
8.6.13 16:15

Domácí násilí. Taková smutná, trapná, trýznivá zkušenost mnohých žen, i moje.
„Ale co když se pletu?“ - lžeme si do kapsy, dokud nejsme na dně.
„Ale vždyť on je jinak takový úžasný“ - kdyby aspoň občas nebyl, tak bychom s ním opravdu neměly důvod být.
A další a další naše VÝMLUVY, které nám umožňují svou situaci neřešit.
A za tím vším naším neřešením jsou naše STRACHY: „Abych o něco hezkého nepřišla“, „Co když už nikoho tak úžasného nepotkám“. Každá sem můžeme doplnit ty své strachy, které nás ve výsledku vedou do žáru pekla.

Doporučuji, dát si do googlu „domácí násilí příběhy“ a počíst si v nich. Třeba si pak zakladatelka -anebo kterákoli jiná dosud váhající nešťastnice- udělá v sobě jasněji. To jasno v sobě každé ze srdce přeji :srdce:

• načítám...
káťa
8.6.13 16:18

Aot, ještě mě napadla jedna věc, co ti poradit. On má obšancovaný váš účet a jakmile si koupíš letenku, je zle…
Co o tom popravdě uvědomit tvoji rodinu. I kdyby se mi zdál zeťák sebezlatější, tohle bych na lehkou váhu nebrala a dceři věřila a pomáhala, co by to šlo. Co se s nimi spojit z nějaké internetové kavárny (tvůj PC bude asi pod kontrolou) a popsat jim svoji situaci. Třeba jim dát odkaz na tuto diskusi. Jsi jejich dcera/sestra, určitě tě nenechají na holičkách. A letenku by ti mohli koupit oni tady v Čechách, to přeci musí jít, ne? No a pak bych se s nima domluvila, kde bych mohla pár dní být po příjezdu do Čech (třeba u babičky, tety, přátel atd.), kdyby ho napadlo tě hledat u vašich. A také bych je poprosila, zda by nemohli informovat Kanadské úřady, ty sama nic nepodnikej, ne z PC, neplať, neprovokuj…

• Upravit
5342
8.6.13 16:23

@petraminimaks vis, ono zalezi na osobnosti…je typ zen, ktere by byly spokojene jen doma a cilem jejich zivota opravdu muze byt jen partner a jeho spokojenost. Okolni svet pro tyto zeny neexistuje…ano mohou byt takto spokojene, mozna nic lepsiho treba ani nepoznaly.
Nicmene pokud si opravdu prectes co zakladatelka psala a davala jsi ve skole trochu pozor…tak uvidis rysy patologicke osobnosti.
Je normalni, ze koupil letenky zrovna na termin prijezdu zakladatelcinych rodicu byt domluva byla jina? Je normalni ocernovat zakladatelcinu rodinu a sebe tim vystavovat v lepsim svetle? Je normalni citove vydirat, kdyz chce zakl. navstivit rodice (viz slzy?). Prober se! Takhle se zraly muz nechova. Muze rict nazor, ale musi respektovat i partnerku.
@Aot mas nejakeho obvodaka doktora? Tak zkus mu nastinit situaci, jako jsi to udelala nam. Treba ti doporuci odbornika, pro konzultaci situace. Partnetovi muzes rict, ze jdes k dr. s migrenou. Fakt se porad.

• načítám...
Aot
149
8.6.13 16:25

Holky, pomalu se rozloucim,.Marc brzy dorazi, tak se musim dat do poradku a hrat, jakoby nic. Rozhodla jsem se, ze pokud mi nekdo napise, tak mu to neukazu, kdyz to bude vyzadost, a taky s nim opravdu tento vikend nebudu spat. Nemam na to ani pomysleni. Tak uvidim, jak se projevi. Pokud neco udela, tak mi nezbyde nez letet domu. Coz je teda pro me hrozny, protoze tu zem miluju, i praci, i Marca. No, kdyz to pujde, tak alespon nakouknu a napisu.

Pekny vikend vam vsem.

• načítám...
2853
8.6.13 16:28

@Aot opatruj se :hug:

• načítám...
8911
8.6.13 16:32
@Aot píše:
A co mam rict na policii a ambasade? Muj pritel mi koupil letenky do Karibiku, nikdy na me nesahl, ani vlasek nezkrivil, ale bojim se, ze me zabije? Budu za blazna. Neni to tak lehky. Kdo mi uveri? Krom orezanych fotek ja nemam nic. Nic! A co dokazuji orezane fotky? Nic.

Na ambasadě bych řekla, že jsi je přišla požádat o pomoc. Že žiješ s přítelem, ze kterého máš poslední dobou strach. Že ti sice nikdy neskřivil ani vlásek, ale že tě neustále hlídá, musíš mu dávat číst svůj mobil, kontroluje tě kde jsi a s kým jsi, atd. Že ti to dříve nepřišlo, ale teď se to začíná stupňovat. A že chceš odjet domů. A chceš, aby o tom u nich byl záznam, aby o tobě věděli…

A neprovokovala bych ho! Neměnila bych zvyky s mobilem. Sex možná odmítla s výmluvou na nevolnost…

• načítám...
Aot
149
8.6.13 16:33
@káťa píše:
Aot, ještě mě napadla jedna věc, co ti poradit. On má obšancovaný váš účet a jakmile si koupíš letenku, je zle…
Co o tom popravdě uvědomit tvoji rodinu. I kdyby se mi zdál zeťák sebezlatější, tohle bych na lehkou váhu nebrala a dceři věřila a pomáhala, co by to šlo. Co se s nimi spojit z nějaké internetové kavárny (tvůj PC bude asi pod kontrolou) a popsat jim svoji situaci. Třeba jim dát odkaz na tuto diskusi. Jsi jejich dcera/sestra, určitě tě nenechají na holičkách. A letenku by ti mohli koupit oni tady v Čechách, to přeci musí jít, ne? No a pak bych se s nima domluvila, kde bych mohla pár dní být po příjezdu do Čech (třeba u babičky, tety, přátel atd.), kdyby ho napadlo tě hledat u vašich. A také bych je poprosila, zda by nemohli informovat Kanadské úřady, ty sama nic nepodnikej, ne z PC, neplať, neprovokuj…

Nedokazu si predstavit mamci reakci, kdybych toto rekla. Ona ho zboznuje, ale zase je dost moudra, aby mi verila, akorat ze bude vysilovat. Nasi jsou rozvedeni. Tatka mamcu mlatil a zahybal ji, nechci ji stresovat. Sestra se ted rozchazi s pritelem po 10ti letech, a je na tom zdravotne spatne, takze ji taky do toho tahat nechci. V uvahu prichazi tatka. Uz jsem na to taky myslela. Ale nemame nejlepsi vztah, po tom, co udelal a stale dela mamce, takze nevim no. :zed:

• načítám...
5487
8.6.13 16:33

.

Příspěvek upraven 09.06.13 v 14:03

• načítám...
Aot
149
8.6.13 16:38
@Lemuska píše:
@petraminimaks vis, ono zalezi na osobnosti…je typ zen, ktere by byly spokojene jen doma a cilem jejich zivota opravdu muze byt jen partner a jeho spokojenost. Okolni svet pro tyto zeny neexistuje…ano mohou byt takto spokojene, mozna nic lepsiho treba ani nepoznaly.
Nicmene pokud si opravdu prectes co zakladatelka psala a davala jsi ve skole trochu pozor…tak uvidis rysy patologicke osobnosti.
Je normalni, ze koupil letenky zrovna na termin prijezdu zakladatelcinych rodicu byt domluva byla jina? Je normalni ocernovat zakladatelcinu rodinu a sebe tim vystavovat v lepsim svetle? Je normalni citove vydirat, kdyz chce zakl. navstivit rodice (viz slzy?). Prober se! Takhle se zraly muz nechova. Muze rict nazor, ale musi respektovat i partnerku.
@Aot mas nejakeho obvodaka doktora? Tak zkus mu nastinit situaci, jako jsi to udelala nam. Treba ti doporuci odbornika, pro konzultaci situace. Partnetovi muzes rict, ze jdes k dr. s migrenou. Fakt se porad.

Lemusko doktora mam, zrovna vcera jsem tam byla. Ale je to pro me uplne cizi clovek. A popravde, ono se to taky hur rika v anglictine a uplne cizimu cloveku. :think: A je mi trapne, do toho zatahovat nejake lidi, jeste aby citili zodpovednost, nebo tak neco. :nevim:

• načítám...
sophinka1
8.6.13 16:39

@Aot hlave bud opatrna a ozvy se!!!

• Upravit
291
8.6.13 16:51

Sestra mého manžela byla taková cestovatelka, žila nějakou dobu v Anglii, pak v Egyptě a teď shodou okolností také žije nějaký ten rok v Kanadě, v Torontu…
Ale v tom Egyptě žila nějakou dobu s muslimem… Ze začátku byl taky jako med a pak, když začínala mít tušení, že je něco špatně, protože se její milý egyptský přítel začal chovat podobně, jako ten tvůj Marc, tak při dobré příležitosti odletěla… Jela tam za ní její mamka, moje tchýně na dovču, nějak si promluvily a zpátky už letěla moje švagrová domů s ní ;) Naštěstí se to obešlo bez nějakých dramat. A švagrová právě taky není žádná chudinka, je celkem temperamentní, takže takové majetnické chování a omezování nesnesla!
Teď v tom Torontu žije s Čechem, který už je tam dlouho a má Kanadské občanství a je moc spokojená :) Napadlo mě, že pokud bys chtěla, mohla bych ti na ní dát kontakt do sz, třeba by se ti hodila kamarádka češka tam u vás, ona je strašně empatická :hug:

A ohledně těch letenek je to prostě tak, že hned jak jsi mu nastínila, že přijedou vaši, tak začal mít strach, že by vyšlo najevo to, jak to mezi váma je, tak běžel koupit letenky do toho Karibiku, které ti při zvláštní přiležitosti s velice romantickým gestem předá a jakoby náhodou si vzpomene, že vlastně máte mít zrovna v tu dobu návštěvu… :roll:

To s tím lektorem angličtiny je taky síla, teda 8o Nevěřím, že si to vymyslel, až takovou fantazii chlapi nemají, prostě to tak bylo, Marc mu vyhrožoval, zastrašil ho a je spokojený, že si tě ubránil…

Holka, myslím, že lepší už to nebude, spíš budeš postupem času zjišťovat víc a víc věcí, které tě jen utvrdí v tom, co ti tu všechny píšeme, tedy že tvůj milovaný Marc je psycho :evil:

Chápu, že sis tam zvykla na ten život, práci, trošku lepší životní podmínky a standart, než je tady v Čechách, ale pokud jsi tam vším opravdu vázaná na něj, tak už si tam ani neškrtneš a budeš ráda, když ti nebude znepříjemňovat život ještě v Čechách :(

Tak držím palce a určitě se ozvi… Pokud bys totiž přestala psát, bude si tu většina z nás myslet, že je po tobě 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová