Přejícnost partnerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
13.6.20 09:31

Tak 14 dni je kvuli organizaci rodiny s malymi detmi docela dlouha doba. Takze asi bych radost nemela, ze muz bude za 14 dni vywellnesseny a ja orvana jak boruvka.
Taky by mu vadilo, kdyby na podobne pobyty plencal dovolenou, kterou potrebukeme na vykryti skolnich prazdnin.
Za me idealni si priplatit a stravit tam treba jako rodina tyden spolu a tyden at ma klidne panskou jizdu.

Takze primarne by me zajimal pohled na vec tech neprejicich partnerek. Nemusi za tim byt jen zavist ci stihackovstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.6.20 10:42

Jak pisou holky, zalezi na poctu a veku deti. Pro me by ted 14 dni bylo dlouho, mame dve male deti, kazde v jine skolce, je treba je rano rozvezt, odpoledne vyzvednout, starsi ma nekolik krouzku, do toho take pracuji temer na plny uvazek. Dokud jsme deti nemeli, nebo naopak jak budou starsi a samostatnejsi, tak nemam problem, naopak si rada obcas od chlapa odpocinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
13.6.20 10:48

Jako bezdětní klidně. S dětmi a dalšími povinnostmi taky, pokud by se to dalo zvládnout bez něj. Vždy bych jela na 14 dní s holkama taky někam pryč. Ve vztahu má být rovnováha a spravedlnost. Takže mít doma žárlivce nebo neschopného se postarat o děti sám, co by mě nechtěl pustit - taky nikam nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 10:49

On ten nárok na rehabilitaci vznikne až po určitém počtu odpracovaných let. To už děti nebývají tak malé. A ano, musí jet. Zůstávat doma mohou jen vyšší šarže.

• Citovat
  • Upravit
5185
13.6.20 10:51
@Oxbowww píše:
Zdravím. V práci máme jako benefit každý rok 14 dní lázně. Přijde mi srandovní, jak někteří kolegové si musí před manželkami vymýšlet, že je to rozkazem, neb ty jejich semetriky to nevidí rády. Zajímalo by mne, jak moc by byly zdejší dámy v tomto případě přející? :)

Kolegyně má doma hasiče a ten jezdí takto do lázní. Je ráda, že má chvilku klid :lol: Ale po 25ti letech je to pochopitelné. Já bych manželovi ráda dopřála pánskou jízdu třeba i s kolegy v lázních. On by ale nejel, není ten typ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 10:55

@ulice Když to má rozkazem, tak musí.

• Citovat
  • Upravit
4731
13.6.20 10:57

To je skvely benefit, benefitu je malo a za kazdy je clovek rad..predpokladam, ze z dovolene se to nebere a auto by mi nechal, takze by mi to nevadilo, urcite se tam da i za nim prijet..muj muz by treba bez nas 14 dni byt nechtel… to neco za neco mi prijde smesne..ja mam jedno dite a babicku, takze to nemam narocne, ale 14 dni proste neni takova hruza a verim, ze pak manzel aspon o vikendu deti pohlida, at si muzete mamky vyrazit k rybniku…jestli ne, tak mate deti se sobcema, poridily jste si je s nema samy.. a lhat, protoze se boji stary :zed: tvl, krasny vztah asi maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
13.6.20 10:59

Zapomnel jsi zminit, ze nekdy je moznost vzit i rodinne prislusniky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.6.20 11:13
@Oxbowww píše:
Zdravím. V práci máme jako benefit každý rok 14 dní lázně. Přijde mi srandovní, jak někteří kolegové si musí před manželkami vymýšlet, že je to rozkazem, neb ty jejich semetriky to nevidí rády. Zajímalo by mne, jak moc by byly zdejší dámy v tomto případě přející? :)

Byla bych šťastná, kdyby měl manžel něco takového z práce nařízeno, bo on neumí odpočívat a jednou se sedře. Ale jemu by se tam asi samotnému nechtělo, to by byl problém. Na těch 14 dní bych si bez něj doma poradila, to by se zorganizovalo. Já si taky vybírám během roku volno od rodiny, tak bych mu to nezáviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
13.6.20 11:29
@Anonymní píše:
On ten nárok na rehabilitaci vznikne až po určitém počtu odpracovaných let. To už děti nebývají tak malé. A ano, musí jet. Zůstávat doma mohou jen vyšší šarže.

Ano, musí jet, ale je tady možnost to tam zařídit i pro členy rodiny, což někteří doma asi ani neventilují… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.6.20 11:45
@free333 píše:
Ano, musí jet, ale je tady možnost to tam zařídit i pro členy rodiny, což někteří doma asi ani neventilují… :)

To jo, ale zas ženská by si musela vzít dovolenou a co s dětma? Ne všechny takové pobyty jsou pro. malé děti vhodné. My jsme jako rodina jezdili na wellness jen do hotelů pro rodiny s dětmi, kde pobíhající haranti nikomu nevadili :mrgreen: Kdyby bylo. možné si vybrat místo pobytu, tak to he jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
13.6.20 11:50

Pracovala jsem na recepci. Pan co tam jezdil (voják) měl také přikázané lázně/wellness. Mu to zaplatil zaměstnavatel a jeho ženě a dětem to zaplatil on a jeli všichni spolu. Proč ne. Já bych to muži dopřála, a dokonce i moc ráda, protože celý život pracuje, na dovolené jako takové byl 2× v životě. Ale vím, že by bez nás nejel, tak jsem v klidu :lol:

• Citovat
  • Upravit
alena1995
13.6.20 11:51

Ale doplňuji, že jeho žena ho tam nechala přijet s dětmi a nakonec nedojela :lol: takhle se to dělá :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
13.6.20 11:56

@Oxbowww jestli ty chlapi taky nekecaji víš… To je takový to klasický „musím se věnovat rodině“, sedne na gauč, vytáhne mobil a nemusí nic, manželka by se ho i ráda zbavila na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.6.20 12:15
@Oxbowww píše:

normálně…proč nevyužít benefit, když jiní za to platí.
Můj ex si tam třeba našel milenku, časem manželku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria