Přejícnost partnerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106377
13.6.20 12:19
@Mollify83 píše:
To je jako že skolky :mrgreen: když nejedu já, tak ty taky neeee :mrgreen: u nás je tedy normální, že se domluvíme a nemusíme před sebou tajit žádné rekreace na obou stranách ;)

jako ve školce to bývá tam, kde jeden může a jezdí, a druhý sedí na zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.6.20 12:31

@Venetia jenže taky není výjimkou, že jeden sedí na zadku a chce druhého přinutit, aby to měl stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 12:44

Manžel má tento typ povolání. Poprvé mohl ještě těch 14 dní trávit doma, tento rok musel jet alespoň na týden pryč a týden byl doma.
Dřív by mi to vadilo celkově.
Teď mě jen nevýslovně se*re, že on si byl týden na lyžovačce, chodil si plavat, do sauny… a já byla doma zavřená s dětmi. Roky jsem už takhle zavřená doma a díky jeho 24 službám mám ještě omezení v hledání práce.
Kdybych měla kompenzaci a nemusel by to být celý týden, stačil by alespoň víkend, tak jsem s tím v pohodě ať si jede. Ale nic takového se nekonalo, jen v souvislosti s jednou psychicky náročnou situací mi slíbil ať někam jedu a zrelaxuju, ale pak přišel covid19 a už dělá, že o ničem neví.

Takže, když to shrnu až budou děti velké a nebudu muset řešit hlídání, tak ať si jede kam chce, na jak dlouho chce. Ale já pak udělám totéž. Když to bude takto vyrovnané, alespoň trochu, nebudu s tím mít žádný problém. Doufám jen, že do té fáze stihnem dojít dřív, než to půjde úplně do kytek…

• Citovat
  • Upravit
4731
13.6.20 13:27
@Anonymní píše:
Manžel má tento typ povolání. Poprvé mohl ještě těch 14 dní trávit doma, tento rok musel jet alespoň na týden pryč a týden byl doma.
Teď mě jen nevýslovně se*re, že on si byl týden na lyžovačce, chodil si plavat, do sauny… a já byla doma zavřená s dětmi. Roky jsem už takhle zavřená doma a díky jeho 24 službám mám ještě omezení v hledání práce.
Kdybych měla kompenzaci a nemusel by to být celý týden, stačil by alespoň víkend, tak jsem s tím v pohodě ať si jede. Ale nic takového se nekonalo, jen v souvislosti s jednou psychicky náročnou situací mi slíbil ať někam jedu a zrelaxuju, ale pak přišel covid19 a už dělá, že o ničem neví.Takže, když to shrnu až budou děti velké a nebudu muset řešit hlídání, tak ať si jede kam chce, na jak dlouho chce. Ale já pak udělám totéž. Když to bude takto vyrovnané, alespoň trochu, nebudu s tím mít žádný problém. Doufám jen, že do té fáze stihnem dojít dřív, než to půjde úplně do kytek…

To je fakt, na tyden MUSEL pryc, jak pises…tak mel sedet cely den na skypu a koukat, co se doma deje…ty normalne zavidis vlastnimu manzelovi, to snad ne…jestli jsi roky s detma doma, tak uz jsou snad dost stare, abys je vyslala nekam na tabor, nebo proste nekam a dej si voraz, nebo pokud jste se na necem domluvili, tak na tom trvej…jinak asi bude muset manzel zmenit praci nebo se rozved :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.6.20 13:28
@mau-mau píše:
Se třemi malými dětmi (z toho jedním těžce zdravotně postiženým a jedním miminkem) mě nechat samotnou a rekreovat se na 2 týdny někde SÁM? No ty vole. Na můj úkor, ovšem! To ne! A sama bych mu to taky neudělala, 2 týdny mu nechat všechno na hrbu?? Bych si to ani neužila, protože bych furt myslela na ně všechny, že beze mě je jim těžce. Kdybychom neměli děti, nebo měli více méně soběstačné, nevidím v tom problém, ať si jede. Ale 3 malé děti, to mě nikdo nemůže nazývat semetrikou. A pokud jo, nemá to v hlavě v pořádku. Je třeba zvážit rodinnou konstelaci přece :nevim:
nikdo není nenahraditelný a třema dětma si to zasloužite oba .Nepotřebujete na chvíli vypnout ?
@Oxbowww píše:
Tto je ovšem už něco maličko jiného, zde je to pochopitelné.

proč je to pochopitelné? Co kdyby se s jednímněco stalo, tak to ten druhý nezvládne a děti dí do utulku. 14 dní je dobrá zkouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
13.6.20 13:31

Příspěvek upraven 11.03.26 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.6.20 13:42
@Venetia píše:
proč je to pochopitelné? Co kdyby se s jednímněco stalo, tak to ten druhý nezvládne a děti dí do utulku. 14 dní je dobrá zkouška.

Já to taky nechápu, 14 dní jednou za rok se snad dá zvládnout, naplánovat. U nás se stalo, že já v šestinedělí, starší školkové, manžel akutní operace a 14 dní v nemocnici. A přišlo to ze dne na den, taky se to zvládlo. Já jela na 14 dní na jazykový kurz do zahraničí, manžel se staral o školkáče a dítě v 1. třídě s kroužky. Taky to dal, povolali jsme babičky do pohotovosti, ale nakonec měly docela volno. Manžel mě v pohodě „pustil“, kdyby on měl nėco podobného, pojede taky, nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
13.6.20 13:45
@cecetka píše:
Nepises, o jake jde zamestnani :nevim: ale treba prislusnici bezpecnostnich sboru maji 14denni ozdravne pobyty stanoveny zakonem. Dostanou poukaz a jedou. Nikdo se jich nepta, jestli chteji nebo ne :think:
říkal manžel? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.6.20 13:51
@jura8823 píše:
@Venetia jenže taky není výjimkou, že jeden sedí na zadku a chce druhého přinutit, aby to měl stejně.

ano, to je skoro to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.6.20 13:57
@Anonymní píše:
Kdybych měla kompenzaci a nemusel by to být celý týden, stačil by alespoň víkend, tak jsem s tím v pohodě ať si jede. Ale nic takového se nekonalo, jen v souvislosti s jednou psychicky náročnou situací mi slíbil ať někam jedu a zrelaxuju, ale pak přišel covid19 a už dělá, že o ničem neví.Takže, když to shrnu až budou děti velké a nebudu muset řešit hlídání, tak ať si jede kam chce, na jak dlouho chce. Ale já pak udělám totéž. Když to bude takto vyrovnané, alespoň trochu, nebudu s tím mít žádný problém. Doufám jen, že do té fáze stihnem dojít dřív, než to půjde úplně do kytek…
to je fakt tak těžké se domluvit , že když jede on , ty pojedeš také ?
@řehořice píše:
Taky mám takového příbuzného. Stydím se za to, že 2× ročně jede na 14dni do lázní a nechá partnerku s dvěmi skolkovymi dětmi a postiženým bratrem na hrbu samotnou :roll:
Není to o neprejicnosti, ale o nějaké rovnováze v partnerství. Bohužel je jeho partnerka dost zakriknuta. On se na výchově a domácích pracech nepodili ani normálně. :zed:

pokud si nedokáže prosadit svoje, tak si za to může sama a nemůže vyčítat partnerovi, že ten jede…ten si prosadit zjevně umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
13.6.20 14:00

Tak jsem rád, že některé z vás jsou v pohodě a n vadilo by jim to 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.6.20 14:13
@Oxbowww píše:
Tak jsem rád, že některé z vás jsou v pohodě a n vadilo by jim to 🙂

Ono je to prosté, milý Watsone ;) Pokud sis nevzal debila nebo slepici, ale máš partnera rád, chováte se k sobě slušně a pomáháte si, tak můžeš počítat s tím, že ti partner chce dopřát nějaké ty „bonusy“ a nemusíš se bát žádných podmínek, protože je přece jasné, že když bude mít partner možnost nebo chuť na nějaké podobné bonusy, tak mu je taky dopřeješ. Jde jen o to najít co nejlepší řešení. Na druhou stranu. nesmíš být sám sobec a žádat něco, co by druhého totálně vyčerpalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
13.6.20 14:24

Můj manžel jezdil až do korony každý měsíc na týden na SC. To mi nevadilo, protože to bylo vykompenzováno penězi, tudíž jsem např nemusela vařit, ale jídlo objednala. A o víkendech můžeme s dětma vyrazit ven a peníze neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 14:48
@Melodie91 píše:
To je fakt, na tyden MUSEL pryc, jak pises…tak mel sedet cely den na skypu a koukat, co se doma deje…ty normalne zavidis vlastnimu manzelovi, to snad ne…jestli jsi roky s detma doma, tak uz jsou snad dost stare, abys je vyslala nekam na tabor, nebo proste nekam a dej si voraz, nebo pokud jste se na necem domluvili, tak na tom trvej…jinak asi bude muset manzel zmenit praci nebo se rozved :roll:

Četla jsi to? Proč by měl sedět na skypu, já to někde píšu? Naopak na to bych fakt zvědavá nebyla. Za celou dobu jsme si volali jednou nebo dvakrát a to volal on. Takže opravdu nevím, jak jsi na to přišla.
Jo závidím, on může kdykoliv vypadnout, já ne. On může jet pryč, ja tu možnost nemám.
Ne, nejsou obě dost staré na tábor.
Nebo prostě někam - kam? Kdyby ta možnost byla, tak bych to vůbec neřešila, pokud umíš číst.
K vůli 14 dennímu pobytu 1× za rok asi práci měnit nebude. Celkově mi přijde, že jsi to snad nečetla nebo nepochopila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19874
13.6.20 14:51
@Anonymní píše: Četla jsi to? Proč by měl sedět na skypu, já to někde píšu? Naopak na to bych fakt zvědavá nebyla. Za celou dobu jsme si volali jednou nebo dvakrát a to volal on. Takže opravdu nevím, jak jsi na to přišla.
Jo závidím, on může kdykoliv vypadnout, já ne. On může jet pryč, ja tu možnost nemám.
Ne, nejsou obě dost staré na tábor.
Nebo prostě někam - kam? Kdyby ta možnost byla, tak bych to vůbec neřešila, pokud umíš číst.
K vůli 14 dennímu pobytu 1× za rok asi práci měnit nebude. Celkově mi přijde, že jsi to snad nečetla nebo nepochopila :nevim:

A proč nemůžeš vypadnout aspoň na víkend a děti nechat manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí