Přejídání x diety, bez lepku, touha zhubnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1951
20.4.17 11:22
@mishama píše:
Děkuju za každou odpověď…Reakci. Váhu už jsem vyhodila a pak jednoho dne šla a koupila si další…Měla jsem skoro absťák… :roll: viděla se jako bych přibrala několik desítek kil a potřebovala se zvážit jestli je to pravda… Jak já tyhle stavy nenávidím. Asi to budu muset zkusit znovu…Bez vážení..Má to pak efekt spíš ten že se přejím, když ukáže pár dkg navíc…A pak hladovim…

hladověním dlouhodobě nikdy nezhubneš. Pokud budeš mít malý příjem tuků, tak si je tělo bude ukládat. Stejné to je s vodou. Já celý život jím pizzu, hamburgery, vaječiny, ale cholesterol mám nízky a tuk kolem 8-10 %. U těch 8mi % mi už šli vidět všechny žebra a bříšní svaly a to jsem měl nějakých 90 kilo. Důležitý je pohyb, pak člověk zpracuje většinu toho co sní. Pokud nebudeš mít ve stravě všechno potřebné, tak si tu látkovou výměnu budeš brzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.4.17 16:51

Přesťante se ničit dietama a udělejte si opravdu důkladnou inventuru v hlavě.

Je potřeba pochopit a odžít si, co vedlo k tomu, že se takhle ničíte. A cesta k tomu nebude úplně jednoduchá a rozhodně nebude moc příjemná. Ale výhodou je, že pak se začnete mít daleko víc ráda, budete si daleko více rozumět a podaří se vám najít takový životní styl, který povede ke zdravému tělu.

nejspolehlivější způsob k tomu, abyste si udělala sama v sobě pořádek je dlouhodobá individuální psychoterapie.

Problém je v hlavě. Dokud ho se s tím nevypořádáte, tak se furt budete točit v tom kruhu, co se točíte.

Jo a jestli ten problém v hlavně nepochopíte, nepřijmete sebe samu a nevyčistíte to, tak vaše problémy od vás přeberou vaše děti, zejména dcery a je to nejjistější cesta, jak vychovat anorektičku.

Jen kdybyste potřebovala trošku motivace, proč se do té práce na úklidu vlastní duše pustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
20.4.17 19:49

Co treba vahu nekam odvezt, a kdyz budes mit velkou potrebu se ujistit, ze nepribiras, tak se radeji zmerit, tj. Vymen vahu za centimetr, ovsem asi to nevyresi tvoji „zavislost“… ale treba to pomuze. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková