Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je to podle mého i o osobních sympatií toho mimča. Třeba moje holky od miminek moc nemusí moji babičku, přestože já ji mám ráda. Jezdíme tam docela často a už si jakš takš zvykly, ale pochovat se od ní nenechají a zdrhají ![]()
@Králičice anetka (5mes)měla ve4mes taky takove obdobi, potrebovala vice casu na rozkoukani se,…kdyz na ni i znama osoba sla moc hrr, hned zacla delat cukrbliky, anetka nasadila podkovicku a bylo vymalovano…od te doby (ikdyž už tohle obdobi castecne pominulo), kdyz ma kdokoliv prijit nastivit dcerku jsem u ni tak dlouho dokud se na dotycneho alespon trochu neusmeje nebo ji i treba chovam v naruci a dodrzujem od dotycneho odstup…aby ve mne mela jistotu a aź po te se jdu starat o obcerstveni
takze za me: je to jen obdobi, prejde to…je treba to respektovat a dite nestrsovat! nejakym zvykanim… babicka si ji jeste uzije az az
a jsem si vedoma ze anetka urcite citia i moji nervozitu ci mensi averzi, snazim se vedome to nedavat najevo ani v tonu hlasu ci reci tela…naopak se na anetku rozzarene usmeju a reknu, ze mame navstevu, babi prisla, huraaaa…(ikdyz v duchu si rikam…hura
)a ona se usmeje na me a je z puli vyhrano ![]()
@kjhui @Králičice u nás taktéž babičky učitelky
1.vnouče i pravnouče ![]()
Kdyz byl maly prcek, tak kdyz jsme potkali nekoho, koho moc nemusim, tak se zacal osivat a po chvilce brecet
Asi ze me neco citil…