Překonali jste někdo nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.4.23 12:05

@botl prostě mu nabídl sex někdo kdo nebyl vyčerpanej z věčně uječenýho miminka, někdo kdo byl atraktivní což já jsem zrovna v tu dobu nebyla, protože jsem si prožívala fakt šílený období a situaci. Byla jsem unavená, vyčerpaná i když on pomáhal jak se dalo. Vlastně já bych ani nepoznala, že se něco děje. Přišlo mi, že každou volnou chvilku byl s námi a staral se. Pomáhal i v noci, ale prostě si někde mezi prací a cestou domů našel asi 20 minut kdy si užil.

• Citovat
  • Upravit
1968
1.4.23 12:33

Mě vadí lhaní, podvádění a pokrytectví a to jak se nevěrníci začnou chovat zle, hledají na partnerech najednou hnidy, nebo začnou žárlit.
Kdyby nic z toho nebylo, šlo jen o sex a nijak to neubíralo lásku, čas a další věci co patří naší rodině, tak jsem s tím asi v pohodě.
Ale zatím je to teorie, je to dost let a partnerů zpět co jsem si ověřila, jak to mám. Ale nemůžu vědět, jestli se to nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
1.4.23 13:13

Jo, překonali. Několikrát. Vlastně mi přijde že z toho vyšilujou akorát nejistý lidi s majetnickými sklony, kterým ani nejde o partnera, jako spíš o obavu ze ztráty toho, co ten partner zajišťuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.4.23 13:57
@botl píše:
A to zajistíš jak?

Tak jak asi? Mluvili jsme o tom. A vycítil to, kdyby na to přišlo ale na to nepřijde. ani jedem nechceme druhý paralelní vztah. Mě stačí ten jeden, mít dva tak nenam žádný čas pro sebe a deti :lol:, a můj čas je mi vzacny

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
1.4.23 13:58
@botl píše:
A to zajistíš jak?
Tak jak asi? Mluvili jsme o tom. A vycítil to,kdyby na to přišlo ale na to nepřijde .ani jedem nechceme druhý paralelní vztah. Mě stačí ten jeden, mít dva tak nenam žádný čas pro sebe a deti :lol: , a můj čas je mi vzacny
@LukeR1 píše:
Nezajistíš to nijak. Jak píše, že úplnou jistotu nemáš nikde. Já třeba vnímat lásku, tak jak ona, nedokážu a ani se o to pokoušet nechci. Otevřený vztah bych vnímal jako to, že si už nerozumíme v tom nejdůležitějším ve vztahu. Jak chce člověk doma vztah někam posouvat, když bych chodil pro to nejlepší ve vztahu jinam? Vnímal bych to tak, že doma to není žádná láska, ale jen dobré kamarádství. Možná to některým stačí a kvůli dětem, majetku a rodině se to zvládá dobře. Třeba jsem ale ještě mladý na to, abych to pochopil nebo nemám ještě tolik majetku.Takhle naše děti učíme, že na vztazích není třeba tolik pracovat a důležité je si hlavně užívat. Každý jsme ale jiný.

Luke ale chapas, že jdou lidé, kteří to mají jinak nastavené?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
1.4.23 13:59
@botl píše:
A to zajistíš jak?
Tak jak asi? Mluvili jsme o tom. A vycítil to,kdyby na to přišlo ale na to nepřijde .ani jedem nechceme druhý paralelní vztah. Mě stačí ten jeden, mít dva tak nenam žádný čas pro sebe a deti :lol: , a můj čas je mi vzacny
@LukeR1 píše:
Nezajistíš to nijak. Jak píše, že úplnou jistotu nemáš nikde. Já třeba vnímat lásku, tak jak ona, nedokážu a ani se o to pokoušet nechci. Otevřený vztah bych vnímal jako to, že si už nerozumíme v tom nejdůležitějším ve vztahu. Jak chce člověk doma vztah někam posouvat, když bych chodil pro to nejlepší ve vztahu jinam? Vnímal bych to tak, že doma to není žádná láska, ale jen dobré kamarádství. Možná to některým stačí a kvůli dětem, majetku a rodině se to zvládá dobře. Třeba jsem ale ještě mladý na to, abych to pochopil nebo nemám ještě tolik majetku.Takhle naše děti učíme, že na vztazích není třeba tolik pracovat a důležité je si hlavně užívat. Každý jsme ale jiný.
Luke ale chapas ,že jdou lidé,kteří to mají jinak nastavené?
@botl píše:
Já si to myslím taky, proto mě Cizinka tím výrokem překvapila.

Na druhou stranu - je jí 65, takže má větší pocit jistoty, že ten její ve skoro 70 letech nebude odcházet a budovat si nový vztah jinde, než by mohla mít nějaká čtyřicátnice.

To už ani nemusí být o velké lásce, která dovoluje mít jiné partnery, jako o čistém kalkulu, že by byl úplně praštěnej, odcházet v tomhle věku někam do nejistoty.

Příspěvek upraven 01.04.23 v 11:27

Mně není 65 :lol: :lol: Ale 48

• Citovat
  • Upravit
8397
1.4.23 20:37
@Cizinka 999 píše:
Mně není 65 :lol: :lol: Ale píše: Více

Ježiš 8o, tak to promiň :lol:

Teda nevím, kde jsem to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
1.4.23 22:01
@Cizinka 999 píše:
Mně není 65 :lol: :lol: Ale píše: Více

To si na mě už moc stará :nevim:

Jedině, že bys vypadala jako pár hereček co se mi líbí i v tomhle věku, ale je jich fakt málo, ale existují :nevim:

Jedině na sex ale… na vztah nikdy. S tvým životním přístupem atd… :nevim:

Jenže tvé hodnoty… mi brání asi i v tom sexu, asi by se mi nepostavil, kdybys mluvila o toleranci :nevim:

Jedině, že bych tě honil po domě a ty bys předstírala, že mě nechceš a já si tě vzal jakoby násilím :nevim: (a tvůj manžel by se na to musel dívat přivázaný k židli) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí