Přenášení miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
29.4.12 08:38

prenaseni miminka...

Ahoj holky ..Urcite je dost nedockavych ,ktere cekaji az mimi se rozhodne na svet.Prenasim 5 den a pekne se to tahne… :( Pojdte skecnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1122
29.4.12 08:44

Ahojky:):) mě zbývají do porodu ještě dva měsíce:):) Ale už ted se nemužu dočkat až to bude:D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.4.12 08:51
@liliannoel píše:
Ahojky:):) mě zbývají do porodu ještě dva měsíce:):) Ale už ted se nemužu dočkat až to bude:D :jazyk:

Ahojjj :D no je to na palici cekat nez to mimi budeme mit u sebe..A jeste ty vedra ted..no hruza :D Jinak jak si uzivas tehulkovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.4.12 09:19

Ahojky, mě zbývají 4dny do termínu a stále nic :-/ už bych také chtěla mít mimíska u sebe a hlavně to mít všechno za sebou :mrgreen: Nedovedu si představit ještě přenášet už teď jsem úplně vyřízená :? Ty vedra jsou šílený :zed: říkám si jak jsem ráda že už to snad brzy bude a obdivuji maminky co čekají v létě :andel:
@lucieSe
snažím se si to užívat :D ale už mám hrozně těžké bříško a málo spím nevím jak si lehnout a stále vstávám na čůrání :( těším se až se vyspím :D Jen mám obavu že to se mi nejbližších pár let nepovede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
29.4.12 09:30

Ahoj holky.Ja prenasela 2 dny a ve stredu po pulnoci mi praskla voda a pred desatou vecer byl malej na svete.Ted vedle mne krasne spinka.Jeste jsme v porodnici.Cele tehu jsem mela dobry,uzivala jsem si,ale ten konec se tahnul,to cekani bylo nejhorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.4.12 09:35

Jeeeee tak aspon nejsem sama co se tak trapi s pupkem :-))Nejhorsi pro me ted je,ze kdyz vidim kamosky co uz porodili driv a meli termin pozdeji..To si fakt pobrecim jak mala…Ja uz zkousea vse at male pomuzu,ale potvurka se me drzi jak kliste :mrgreen: Tak si myslim,ze mi budou porod vyvolavat.. :( coz se fakt bojim,jelikoz jsem se docetla ,kdyz ma mamina streptokoka ,tak ji nedaji epidural an i nic od bolesti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.4.12 11:40
@lucieSe píše:
Ahojjj :D no je to na palici cekat nez to mimi budeme mit u sebe..A jeste ty vedra ted..no hruza :D Jinak jak si uzivas tehulkovani?

No jako ty vedra mi dávaj:D Raději sem zalezlá doma aby sem se nespálila, a ven na prochajdu chodim až na večir…:D
Jinak těhulkování zatim v pohodě, vše v naprostém pořádku tak sem ráda, ale už aby byla venku:D bříško ječímdál tím těžší:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
29.4.12 14:17

už je toho moc

Ahojky,já mám termín dnes. Byla jsem v porodnici, kde mi řekli, že to rozhodně nevypadá, čípek mám 1,5 cm ani na plodovku se nemohl podívat. Břicho už je těžký jako blázen a modlim se aby to už bylo!!!!!

• Citovat
  • Upravit
308
29.4.12 18:24
@kangi píše:
Ahojky,já mám termín dnes. Byla jsem v porodnici, kde mi řekli, že to rozhodně nevypadá, čípek mám 1,5 cm ani na plodovku se nemohl podívat. Břicho už je těžký jako blázen a modlim se aby to už bylo!!!!!

Ja stebou soucitim:-))vim jak ti je :mrgreen:Ja jdu zitra na kontrolu,uz bych i brala at mi to vyvolaji a bude klidek,jen oni maji na vse cas :evil: ani mi nerekli.ze mi udelali hamil.hmat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.4.12 18:29

Obdivuji maminy co budou tahat pupek pres leto. :hug: me ty vedra davaj pekne zabrat :D pripadam si jak rpochna zafunena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.4.12 18:53

Já si dnes zajela s manželem na točenou zmrzlinu :) měla jsem na ní hroznou chuť a protože měli hodně druhů musela jsem je ochutnat :mrgreen: takže jsem slupla hned 4 velké točené :mrgreen:
@lucieSe
Je to hrozně zvláštní ale já se porodu vůbec nebojím. Myslela jsem si že budu mít předporodní deprese a šílený strach a nic 8o Doufám že dnes přijde bouřka a změna tlaku mi ten porod vyvolá :mrgreen: kéžby :mrgreen: Také jdu zítra na kontrolu tak jsem zvědavá jak dopadnu, jediné co bych nechtěla je přenášet 14dní :zed: ufufuf
@romannkad
Gratuluji k miminku :kytka: můžu se zeptat když Ti praskal voda bylo to v posteli nebo při nějaké činnosti ? Naprosto souhlasím to čekání kdy to přijde je strašné stále se snažím něco dělat ale už to moc nejde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
29.4.12 20:13

Ja v noci vstala,nemohla jsem spat a sla k oknu a najednou jsem citila mokro a jak ze mne jde voda.Tak se jelo do porodnice.Tam udelali test a voda se potvrdila.Zustala jsem na predporodnim pokoji na monitoru a pozdeji mne prohlidla dr,ktera mi rekla,ze mam ve vnitr ale nejakou blanu a hodne vody,tak mne vysetrila a voda se valila.Celkove az do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
29.4.12 20:29

LUCIE SE:
No právě já nechápu, když je ta mamina tak utahaná, že to nezačnou vyvolávat hned, vždyť prcek má 3600 g, jestli brzo neporodim, tak budu rodit jednak veliký dítě a jednak jsem se celý těhu držela, abych se nerozežrala a teď už mám hlad furt a rozhodně nepřemýšlím o tom, že bych to měla krotit, protože to už bych se z toho asi musela zbláznit!

• Citovat
  • Upravit
308
29.4.12 20:55
@kangi píše:
LUCIE SE:
No právě já nechápu, když je ta mamina tak utahaná, že to nezačnou vyvolávat hned, vždyť prcek má 3600 g, jestli brzo neporodim, tak budu rodit jednak veliký dítě a jednak jsem se celý těhu držela, abych se nerozežrala a teď už mám hlad furt a rozhodně nepřemýšlím o tom, že bych to měla krotit, protože to už bych se z toho asi musela zbláznit!

Ahojj.Tak ja slysela ,ze pry kdyz mamina prenasi,tak nemusi mit velke ditko..ale ja nepochopim proc nechavaji prenaset,vzdyt je to rizikove.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.4.12 21:56

Ahoj holky :mavam: kdo si počká, ten se dočká :lol: :mrgreen: ha jen provokuju, úplně vím jak vám je, a soucítím s váma, já jsem to prožívala zhruba před měsícem :) 3 týdny před termínem mi gynekolog říkal, že porodní cesty jsou připravené, že už se začínám otvírat, že to vypadá, že přenášet asi nebudu, takže jsem až do termínu žila v tom, že každým dnem porodím, ale pořád se nic nedělo a od termínu už mi začlo připadat, že prostě neporodím nikdy :lol: nakonec mi porod vyvolávali 13 dnů po termínu podle ms a 8 dnů po termínu podle utz, no ale dočkala jsem se a už mám své děťátko u sebe :hug: Holky, tak vám přeju super porody a zdravá spokojená miminka :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí