Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ..Urcite je dost nedockavych ,ktere cekaji az mimi se rozhodne na svet.Prenasim 5 den a pekne se to tahne…
Pojdte skecnout ![]()
Ahojky:):) mě zbývají do porodu ještě dva měsíce:):) Ale už ted se nemužu dočkat až to bude:D ![]()
@liliannoel píše:
Ahojky:):) mě zbývají do porodu ještě dva měsíce:):) Ale už ted se nemužu dočkat až to bude:D
Ahojjj
no je to na palici cekat nez to mimi budeme mit u sebe..A jeste ty vedra ted..no hruza
Jinak jak si uzivas tehulkovani?
Ahojky, mě zbývají 4dny do termínu a stále nic :-/ už bych také chtěla mít mimíska u sebe a hlavně to mít všechno za sebou
Nedovedu si představit ještě přenášet už teď jsem úplně vyřízená
Ty vedra jsou šílený
říkám si jak jsem ráda že už to snad brzy bude a obdivuji maminky co čekají v létě ![]()
@lucieSe
snažím se si to užívat
ale už mám hrozně těžké bříško a málo spím nevím jak si lehnout a stále vstávám na čůrání
těším se až se vyspím
Jen mám obavu že to se mi nejbližších pár let nepovede ![]()
Ahoj holky.Ja prenasela 2 dny a ve stredu po pulnoci mi praskla voda a pred desatou vecer byl malej na svete.Ted vedle mne krasne spinka.Jeste jsme v porodnici.Cele tehu jsem mela dobry,uzivala jsem si,ale ten konec se tahnul,to cekani bylo nejhorsi
Jeeeee tak aspon nejsem sama co se tak trapi s pupkem
Nejhorsi pro me ted je,ze kdyz vidim kamosky co uz porodili driv a meli termin pozdeji..To si fakt pobrecim jak mala…Ja uz zkousea vse at male pomuzu,ale potvurka se me drzi jak kliste
Tak si myslim,ze mi budou porod vyvolavat..
coz se fakt bojim,jelikoz jsem se docetla ,kdyz ma mamina streptokoka ,tak ji nedaji epidural an i nic od bolesti ![]()
@lucieSe píše:
Ahojjjno je to na palici cekat nez to mimi budeme mit u sebe..A jeste ty vedra ted..no hruza
Jinak jak si uzivas tehulkovani?
No jako ty vedra mi dávaj:D Raději sem zalezlá doma aby sem se nespálila, a ven na prochajdu chodim až na večir…:D
Jinak těhulkování zatim v pohodě, vše v naprostém pořádku tak sem ráda, ale už aby byla venku:D bříško ječímdál tím těžší:D
Ahojky,já mám termín dnes. Byla jsem v porodnici, kde mi řekli, že to rozhodně nevypadá, čípek mám 1,5 cm ani na plodovku se nemohl podívat. Břicho už je těžký jako blázen a modlim se aby to už bylo!!!!!
@kangi píše:
Ahojky,já mám termín dnes. Byla jsem v porodnici, kde mi řekli, že to rozhodně nevypadá, čípek mám 1,5 cm ani na plodovku se nemohl podívat. Břicho už je těžký jako blázen a modlim se aby to už bylo!!!!!
Ja stebou soucitim:-))vim jak ti je
Ja jdu zitra na kontrolu,uz bych i brala at mi to vyvolaji a bude klidek,jen oni maji na vse cas
ani mi nerekli.ze mi udelali hamil.hmat..
Obdivuji maminy co budou tahat pupek pres leto.
me ty vedra davaj pekne zabrat
pripadam si jak rpochna zafunena ![]()
Já si dnes zajela s manželem na točenou zmrzlinu
měla jsem na ní hroznou chuť a protože měli hodně druhů musela jsem je ochutnat
takže jsem slupla hned 4 velké točené ![]()
@lucieSe
Je to hrozně zvláštní ale já se porodu vůbec nebojím. Myslela jsem si že budu mít předporodní deprese a šílený strach a nic
Doufám že dnes přijde bouřka a změna tlaku mi ten porod vyvolá
kéžby
Také jdu zítra na kontrolu tak jsem zvědavá jak dopadnu, jediné co bych nechtěla je přenášet 14dní
ufufuf
@romannkad
Gratuluji k miminku
můžu se zeptat když Ti praskal voda bylo to v posteli nebo při nějaké činnosti ? Naprosto souhlasím to čekání kdy to přijde je strašné stále se snažím něco dělat ale už to moc nejde ![]()
Ja v noci vstala,nemohla jsem spat a sla k oknu a najednou jsem citila mokro a jak ze mne jde voda.Tak se jelo do porodnice.Tam udelali test a voda se potvrdila.Zustala jsem na predporodnim pokoji na monitoru a pozdeji mne prohlidla dr,ktera mi rekla,ze mam ve vnitr ale nejakou blanu a hodne vody,tak mne vysetrila a voda se valila.Celkove az do porodu.
LUCIE SE:
No právě já nechápu, když je ta mamina tak utahaná, že to nezačnou vyvolávat hned, vždyť prcek má 3600 g, jestli brzo neporodim, tak budu rodit jednak veliký dítě a jednak jsem se celý těhu držela, abych se nerozežrala a teď už mám hlad furt a rozhodně nepřemýšlím o tom, že bych to měla krotit, protože to už bych se z toho asi musela zbláznit!
@kangi píše:
LUCIE SE:
No právě já nechápu, když je ta mamina tak utahaná, že to nezačnou vyvolávat hned, vždyť prcek má 3600 g, jestli brzo neporodim, tak budu rodit jednak veliký dítě a jednak jsem se celý těhu držela, abych se nerozežrala a teď už mám hlad furt a rozhodně nepřemýšlím o tom, že bych to měla krotit, protože to už bych se z toho asi musela zbláznit!
Ahojj.Tak ja slysela ,ze pry kdyz mamina prenasi,tak nemusi mit velke ditko..ale ja nepochopim proc nechavaji prenaset,vzdyt je to rizikove.. ![]()
Ahoj holky
kdo si počká, ten se dočká
ha jen provokuju, úplně vím jak vám je, a soucítím s váma, já jsem to prožívala zhruba před měsícem
3 týdny před termínem mi gynekolog říkal, že porodní cesty jsou připravené, že už se začínám otvírat, že to vypadá, že přenášet asi nebudu, takže jsem až do termínu žila v tom, že každým dnem porodím, ale pořád se nic nedělo a od termínu už mi začlo připadat, že prostě neporodím nikdy
nakonec mi porod vyvolávali 13 dnů po termínu podle ms a 8 dnů po termínu podle utz, no ale dočkala jsem se a už mám své děťátko u sebe
Holky, tak vám přeju super porody a zdravá spokojená miminka
![]()