Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
hmm máme to nějak obráceně, nevím co dělat aby konečně sestoupil dolů…
Tak držím palce aby si tě tam už nechali a mělas to za sebou ![]()
Tak jsem zase doma, mám nastoupit ve středu…už jsem rezignovala, vím, že neporodím normálně, tak si jdu poklidit a budu odpočívat…
jo jo, nohy hore, odpočívej, za chvilku to už budeš mít za sebou
já můžu jen tiše závidět. Teď tu ležím a bojuju s teplotou ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes nastoupila ráno v 8 hodin na vyvolávání do nemocnice. Ráno mi natočili ozvy, vyšetřili, uložili na pokoj a od té doby se nic neděje. Jen mě dali na pokoj, na který jsem vyloženě nechtěla, takže se to momentálně snaží asi vyvolat sestry tím, že mě budou rozčilovat!!! Jinak jsem nedostala ani tabletu ani injekci, prý je praxe taková, že začnou zítra! Potom ovšem nechápu proč jsem nemohla zůstat ještě dneska doma
![]()
no tak to teda fakt nechápu, proč tam máš zůstávat, když začnou až zítra ráno :/ jako kdyby ses tam ráno nemohla prostě normálně dostavit.
Já byla dnes skoro hodinu na monitoru, prcek spal a nemohli jsme ho vzbudit, tak se to trošek protáhlo. Za celou tu dobu jsem neměla vůbec žádný stahy, ta křivka je téměř rovná. Jen mě teda teď začíná pěkně bolet břicho, hlavně podbřišek, hrozně mě tam píchá. Malej prý už konečně sestoupil dolů a začíná hlavičkou trošek naléhat, jen hrdlo mám ještě vysoko. Taks nad už to opravdu nebude dlouho trvat. Ale CS mi napsal jenom 4 :/ tak teda fakt nevím. Další kontrolu mám v pondělí, upřímě doufám že už se tam nedostanu…
V podbřišku mě taky hrozně píchalo a občas i píchá, je to podle mě tím, jak tam miminko tlačí. No budu ti držet palečky, abys tam už na další kontrolu nešla. Mě by dnes měli teda dát první přípravnou tabletu, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký efekt. Docela koukám, že ti rovnou měří kontrakce. Mě tu sondu vůbec nedávaj, akorát se zeptaj jestli mám kontrakce a když řeknu, že ne, tak mi daj sondu jenom na mimíska…
No já doufám, že když už se začínám otevírat a prcek je konečně níž, tak že už to opravdu nebude dlouho trvat. Asi dneska zas zkusím vyrazit na nějakou prochajdu, snad to tomu alespoň trošek pomůže. Mě dávají teda obě najednou a zatím mi vždy nějaké kontrakce naměřili, jen teď ne. Ono to snímá i pohyby mimča, nevím teda která z těch dvou sond, ale zapisuje se to u tý křivky na kontrakce, tak to bude asi ta.
Tak to budu držet pěsti ať už to máš konečně za sebou a vše dopadne tak jak má ![]()
Holky, tak my už jsme doma z porodnice i s mimískem. Nakonec to byl celkem fofr…a je doteď:-)
Jéééé…tak to já docela závidím!!!! Dnes ráno jsem dostala nějakou injekci a přípravnou tabletu, ale nic to nedělá, takže uvidíme, co mi doktor řekne ráno po vyšetření. Jinak zítra dostanu další a uvidíme…bojim se že se to potáhne! ![]()
@INVP píše:
Holky, tak my už jsme doma z porodnice i s mimískem. Nakonec to byl celkem fofr…a je doteď:-)
Tak to teda moc gratuluju!
Přeju hodně zdraví tobě i mimču! A copak máte? ![]()
mě teď začali šílené bolesti a tlaky v podbřišku. Ale moc nadějí si nedělám, určitě to zas přejde…
No jestli půjdeš rodit i ty, tak už se asi picnu! to budu tak poslední člověk co tu zůstane s břichem…ale co…já už jsem si na něj zvykla, tak já si ho nechám. můžu se cpát, všichni jsou na mě hodní…co víc si přát ![]()
no na dnešek to rozhodně nevidím, ale psala mi tchýně, že její známá je kartářka a vyložila jí, že prý z pátka na sobotu porodím
no tak schválně jestli karty nelžou
ale upřímě já už nevěřím vůbec ničemu. Dneska jsem zase šlapala s pesanem na prochajdě, teď jsme s manželem vyžunkli flašknu vína a stejnak se nic neděje ![]()