Přenášení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kangi
30.4.12 03:58
@lucieSe píše:
Ahojj.Tak ja slysela ,ze pry kdyz mamina prenasi,tak nemusi mit velke ditko..ale ja nepochopim proc nechavaji prenaset,vzdyt je to rizikove.. :nevim:

No mě už 3,6 kg přijde dost velký a stále roste, takže můj případ nevelkého dítěte to asi nebude. Jo a tobě dělali hamiltona? já ho chci už 3 týdny a stále mi nejde, takže jsi na tom co se týče otevírání se podstatně lépe než já :D Nemáte někdo zkušenost s tím, jak rychle se zkracuje čípek?

• Citovat
  • Upravit
308
30.4.12 10:12

Holky tak dnes mi vyvolavaji porod ..Tak cekam na chlapisko a jde se rodit:-))drzte mi palecky ,at tam neudelam ze sebe histerku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 14:30

@lucieSe

ahoj, DRZIM MOC PALCE!!! DRZ SE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.5.12 11:28

@lucieSe
taky mě to asi čeká, moc na Tebe myslím a držím palečky. Napiš nám jak jste to zvládly? Jsem hrozně zvědavá? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.5.12 11:47

Přenášení

Ahojky,
já zatím přenáším jen 3 den, ale i tak jsem z toho už docela nesvá…nemůžu vydržet se zádama. Kolik dní se nechává přenášet? (konkrétně v Třebíčské porodnici, kam se asi chystám) Nejraději bych požádala, aby mi porod 40 plus 5 nebo tak nějak už vyvolali, protože mám docela obavy i z komplikací - zkažená plodovka a tak. Máme bohužel takový případ v rodině u sestřenice…nakonec jí to dobře dopadlo, přenášela jen 4 dny a pak doktoři tvrdili, že mimi mělo už být venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
1.5.12 18:05

INVP: Ahoj, nevím ale asi by to mělo být všude stejné. Mě v nemocnici řekli, že budu docházet do poradny dokud nebudu 41+3, pak teprve nastoupím na vyvolávání. Jinak já jsem dnes 40+2 a povedlo se udělat dr. amnioskopii. Voda byla čistá, takže pokud by byla zkažená, tak by samozřejmě k vyvolávání hned přistoupili. Být tebou tak nemám strach a svěřím se do péče doktorům, asi nejlépe vědí, kdy už prcek musí ven…

• Citovat
  • Upravit
241
2.5.12 12:02

Holky tak já dnes přenáším první den ale obavy mám taky. Bojím se vyvolání, že to bude dlouho trvat. :zed: Doufám že si to malej ještě rozmyslí a porodíme bez vyvolání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
INVS
2.5.12 12:43

No já už doufám taky, ale pořád to nevypadá…včera kontrola, CS 6, (stejné už asi týden),amnioskopie,mimo jiné taky slavný Hamiltonův hmat…a nic.

• Citovat
  • Upravit
kangi
2.5.12 13:19

Podle mě pokud je vše v pořádku tak tě fakt nechají až do toho 41+3, ale je to úmorný, zvlášť v tomhle počasí. Mě malej strašně tlačí, mám pocit, že mi to břicho za chvilku praskne, už se tam prostě nevejde! :zed:

• Citovat
  • Upravit
1122
2.5.12 13:45

kamarádka ted taky už byla 14dní po termínu tak ji povolali v pondělí do nemocnice, že ji porod budou vyvolávat. No pak znicch vylezlo, že se to ještě muže spustit samo, ale že si ji tu raději nechaj , že malej tam má málo plodový vody a málo se hejbe… hrozný uplně. ale že ji to vyvolávat ještě nebudou, že to musí nechat až na středu, že v uterý o státní svátek porody nevyvolávaj. tak chudák trpěla až do dneška. tak nevim jak to teda má ted, zatim do ní žádný info nemám ale chudák uplně.
Já jen doufám že to v tom létě přenášet nebudu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.5.12 13:49

úmorný to teda je…a když si představím ještě týden…no fuj. Jinak toho Hamiltona mě dělali, moc příjemný to teda nebylo, pak špinění, den bolelo břicho a to je celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
2.5.12 15:36

no tak to jsem mela stejne, bolelo me bricho, spinila jsem a jinak nic. Myslim, ze nejhorsi je ta nuda, protoze porad cekam jestli to prijde a hlavne nemuzu nic delat, protoze me vsechno boli

• Citovat
  • Upravit
43
2.5.12 15:49

tak to je přesný…čekání, nuda, čekání…a občas mě přepadne trochu depka, zda je mimi OK, i když všechny ty vyšetření dopadají dobře…jenže ta sestřenka taky pořád měla vše ok, amnio vpohodě, voda čirá, pak asi ten 5, 6 den řekla, že už prostě chce vyvolat, tvářili se prý děsně, ale nakonec vyvolali a hle - voda zelená, mimi se jí nalokalo…ale dopadlo to pak dobře. Ale je jasný, že většinou to asi vidí správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.5.12 11:57

Jak tak čtu, jsme na tom všechny stejně, už nejde nic moc dělat a miminkům se stále nechce ven. Já se teda nedivím do toho vedra, komu by se chtělo? Já doufala v bouřku a nějakou změnu (přece jen se říká že bouřky vyvolávají porody) ale bohužel nic! Tak budeme čekat dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
3.5.12 12:16

No dneska jsem byla zase na kontrole, prý bouřka přináší většinou odtok vody, což v mém případě, kdy jsem otevřená steží na prst je prý antiproduktivní, protože si to potom protrpím:-( Tak jsem začala pít čaj z maliníku, přestože jsem si říkala, že na tyhle babský rady nedám, ale PA říkala, že to chce zkoušet všechno…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100