Přenášení miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
5.5.12 06:47

Holky tak já asi dnes pojedu :think: mám křeče v podbřišku cca po 10min úplně ztvrdlé břicho a malej už se téměř nehýbe :think: tak si říkám jestli mám ještě čekat nebo už jet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 07:28

Já sázím spíš na tu vyvolávačku…snad ve středu. Ještě je to děsně dlouho :-)Chtěla bych jít taky už v pondělí…Ale kdyby fungoval úplněk, vůbec by mi to nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 07:30

Lucipe - asi tam minimálně zavolej a optej se co a jak…a dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
5.5.12 07:46

Lucipe jestli jsi ještě doma, tak bych to nechala po 5 minutách, a jinak držím palce! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43
5.5.12 08:05

dneska je opravdu pěkné datum :-)To by se mi líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy 82
5.5.12 10:08

Lucipe, držím palečky, ať vše dobře dopadne…radši si tam zajeď!!! pro jistotu, maximálně tě pošlou nazpátky domů ;)

• Citovat
  • Upravit
43
5.5.12 13:02

Tak třeba už se vydala Lucipe do porodky :-)Přála bych jí to moc…stejně jako všem ostatním tady včetně sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
5.5.12 13:41

Já jsem po další kontrole a????? BEZE ZMĚNY!!!!!! Takže ani hezké datum nepřesvědčilo toho našeho darebáka se drát na svět. A opět jsem absolvovala další telefonát, jestli jsem nezapomněla dát vědět, že jsem porodila…Jsou ty lidi ale jeblí! Jestli budu ještě někdy těhotná, tak všem opravdu řeknu termín o tři týdny později. Vypadá to, že Lucipe už jela, když nepíše, to jí závidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
43
5.5.12 13:54

kangi a nic Ti neřekli? Kolik dneska jdi? Ještě se s tebou nedomlouvali kdy případně do nemocnice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
5.5.12 14:53

Ne jenom mi natočili ozvy, podíval se mi na plodovku a hotovo. Dneska jsem 40+6 a jinak mi neřekli vůbec nic ani se se mnou nikdo o nástupu do porodnice nebavil. jen jsem se zeptala, kdy se nastupuje a Dr mi řekl, že 41+3. Oni celkově prostě nijak nekomunikujou…Tobě někdo něco vysvětlil?

• Citovat
  • Upravit
308
5.5.12 15:02

Ahoj hlky tak hlasim Karolinka se nam narodila 1.5.2012 v 13:30 s vahou 3860g a 52cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.5.12 15:09
@lucieSe píše:
Ahoj hlky tak hlasim Karolinka se nam narodila 1.5.2012 v 13:30 s vahou 3860g a 52cm.

tak to moc gratuluju k májové Karolínce! Ať dělá jen samou radost a přeju spoustu zdravíčka a štěstíčka do života! :)

U nás to dneska taky zatím nijak nevypadá, sice mě ráno chytali šílené bolesti, takové jsem ještě nikdy neměla, ale jen třikrát a dost :( a já se už těšila že je to konečně ono. Teď jsme tu měli náštěvu, tchýni a mamku, prý mám už fakt hrozné břicho a obě mě litovali. Doufám že už to orpavdu brzo bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 15:09

moc gratuluju k miminku…snad se taky dočkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 15:11

kangi: Tak to máš kdyžtak nástup ve středu?? Já taky ve středu snad…no nikdo mi taky nic neřekl, je to docela děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 15:12

kangi: A kdy máš další kontrolu?Já jdu až v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí