Přenášení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kangi
5.5.12 15:30

LucieSe: No tak to moc gratuluji a jen tiše závidím, i když princezna byla pořádná…Až budeš mít čas tak napiš co porod, zda vše OK…
INVP: No to máme stejný, já jdu taky na další kontrolu v pondělí a nástup ve středu. Je to hrůza, že vůbec nekomunikují, ale zase na druhou stranu oni to berou jako na běžícím páse a přijde jim to normální, jen to zkouknout a další a řeším něco jen když je problém a nástup do nemocnice až když je čas… :?

• Citovat
  • Upravit
84
5.5.12 15:40

já mám další kontrolu až ve středu, upřímě doufám že už se na ní nedostanu…teď cítím hodně málo pohyby, sice se hýbe, ale ne tolik jako dřív co jsem byla zvyklá. Tak přemýšlím jestli raději nezajet do porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
5.5.12 15:53

NEIT: Jakto že jdeš až ve středu, já musím chodit každý dva dny?

• Citovat
  • Upravit
43
5.5.12 15:59

pokud máš pochybnosti, tak asi jeď…ve středu??A kdy jsi byla na poslední???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.5.12 16:12

já chodím po tejdnu, každou středu.
ještě zkusím počkat do večera, teď sebou trošek mele, asi tam už má hodně málo místa.
Chci se zeptat, taky vás tak strašně bolí břicho z vrchu, jakoby mezi prsama a pupíkem? Mě tam poslední dny začíná pěkně bolet, ale příjde mi to spíš jako svaly. A taky mě teď nějak často tlačí na pánev z boku, občas mám pocit, jakoby tlačil přímo na kyčle. Takoví zvláštní tlak prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 16:20

mě když bolí břicho, tak je to dole, vpodbřišku, někdy dost - ale je to třeba 10 minut, pak třeba ještě jednou a hotovo…a jinak někdy mimi děsně tlačí dolů a tam to pak bodá a řeže, občas to až vystřeluje do nohy…ale nahoře moc ne…
tak uvidíš, Neit, jak se to bude vyvíjet…A nejsi taky už po termínu? To bys měla chodit častěji, ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.5.12 16:30

tak v podbřišku mě pobolívá taky, někdy jako při menstruaci, někdy je to taková tupá bolest, což beru že je normální. Ale teď poslední dobou mě právěže bolí nahoře a o tom jsem nikde nic nečetla. Tak nevím jestli to jsou opravdu svaly, že by byly už unavený z tý zátěže a nebo jestli to je něco jinýho.
No podle uz mám dnes začínat 41tt, podle pm jsem 38+4tt. Já spíš věřila ultrazvuku a do teď jsem se jím i řídila, ale dr se drží stále pm, tak já sama vlastně ani nevím jak na tom jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.12 16:39

Neit: Tak to se asi mudr fakt řídí PM…jinak by tě už zval častěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.12 17:13

ahoooj holky, taky me ceka vyvolavacka ve stredu. Zatim to moc nevypada, ze by se mala umoudrila, uvidime jestli uplnek neco dokaze :D ve stredu budu 41+5. Dostala jsem do sileny unavy chripku, takze lezim a kuryruju se. Do toho mam dost bolest hlavy. Uz se citim dost bidne, velka unava a nikam nedojdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.12 18:45

Holky tak muj porod byl sileny.mam spatne vzpominky na porod.Prenasela jsem tyden a tak mi rekli,ze je cas vyvolat ho.Dva dny mi zkouseli ho vyvolat.jen bolesti krizove po deseti min.Az treti den rano ve tri mi praskla voda a silene bolesti po dvou min.Malou jsem tlacila hodinu.Jinak maminy jak budete chtit epidural a mate tetovani na bedrech ,tak vam ho nedaji…Takze porod byl pekna fuska kdyz mala mela skoro ctyri kila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.5.12 18:58

INVP: jo jo, řídí se podle pm, což se mi moc nezdá…
lucieSe: to nedávaj epidural kuli tetování? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
5.5.12 22:10

Mě bolí břicho i z vrchu, je to tím jak to tam prcek nakopává, zezdola mě bolí kosti, hlavně ta stydká, to zase z toho, jak tam tlačí hlavička. Takže bych si z toho hlavu nedělala, ale pro jistotu to řekni na kontrole. Dneska u nás byla bouřka, kroupy a já furt nic…tak já už nevím, zase se hejbe jako blázen, tak to asi nevypadá, když mám takový živý pohyby, co?

• Citovat
  • Upravit
kangi
5.5.12 22:11

Neit: JInak se tvému Dr divím, protože mě Dr říkal, že mnohem přesnější je ultrazvuk a právě na konci těhu se bere termín podle něj…Je vidět, že co doktor, to názor!

• Citovat
  • Upravit
84
5.5.12 22:49
@kangi píše:
Neit: JInak se tvému Dr divím, protože mě Dr říkal, že mnohem přesnější je ultrazvuk a právě na konci těhu se bere termín podle něj…Je vidět, že co doktor, to názor!

no právě, ten ultrazvuk je rozhodně mnohem přesnější a hlavně tomu i všechno nasavědčovalo. Třeba první pohyby, všichni se divili, že je už cítím. Podle všeho jsem musela otěhotnět a krátce na to mít ještě menzes, to krvácení bylo mnohem slabší a kratší než ho mívám obvykle, ale to se mému dr moc nezdá. Přitom na tom nic není, vynechání přece není podmínkou. No ať je to tak či tak, doufám že bude vše v pořádku a prcek nebude moc velkej.
U nás dneska bouřka nic moc, jen se tak slabě přehnala. Mám trošek bolesti už od rána, tak se půjdu naložit do vany a doufat, že konečně něco příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
6.5.12 08:27

Ahoj holky, tak musím říct, že úplněk zafungoval. V noci jsem začala mít kontrakce, dala jsem sprchu a začaly zesilovat. Pak přišla jedna neuvěřitelně silná, to jsem normálně myslela, že nedám a pak konec. Jako když utne! Já už se tak těšila, že pojedeme, všechno nachystaný!!!!!Se z toho asi picnu! :think: :nevim: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100