Přenášení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
11.5.12 10:37

hihihi…já jsem dnes dostala další tabletku…a hádej co???? Zase NIC!!!!tak budu držet palce, ale dneska mají přijít ty bouřky, tak by to mohlo mít vliv, nám se minule vyhnula, tak doufám, že třeba dneska se tu zastaví pozlobit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.5.12 11:35

teda ten se tě drží jak klíště. Nakonec to dopadne tak že půjde císařem ne?
U mě teda stále nic nového, třeba se kartářka sekla a bude to až příští pátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.12 18:37

:mrgreen: No zatím to moc na přirozený porod nevypadá, ale třeba si to ještě rozmyslí…naděje umírá poslední! A ty nesejčkuj, přijde bouřka a může být všechno jinak, pojedeš tak rychle, že ani nebudeš vědět jak :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.5.12 18:41

Hele já si moc velké naděje nedělám :D před chvilkou jsme odklidili poslední zbytky kuchyně, vydrhla jsem kachličky ať je to připravené na zítřek na novou, splavená jsem jak… no sice se dole něo děje, furt nějaké ty tlaky a bolesti, ale já už tomu ani nevěnuju pozornost, stejnak z toho zas nic nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.5.12 09:29

holky, držím palce, ať už to máte brzo za sebou a jste ok.Jak to s váma vypadá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.5.12 18:13

Holky moc Vám držím palce co to už mate pred sebou at se Vámm to netáhne :hug: :hug: Chci se zeptat vy co prenášite ste prvorodičky? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.5.12 07:29

Ahoj holky, tak my už jsme na světě, mám Pavlika,měřil 52 cm a vážil 3350 g, což na to, že byl 14 dní přenášenej je naprosto neuvěřitelná váha. Porod byla hrůza, voda mi praskla nejspíš díky bouřce v pátek v 20.30, pak mi začali porod intenzivně vyvolávat a malej se narodil v 19.36 v sobotu…Ale jsem ráda, že jsme to zmákli. Porod pod kapačkama nic moc, když se nemůžete pořádně polohovat. Jsem moc ráda, že jsem tam měla manžela, moc mi pomohl…
Hana 89: Jsem prvorodička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.5.12 09:49

Kangi moc gratuluji k prckovy :kytka: :kytka: no jak pozerám tak same prvorodičky prenášejí, :kytka: to asi u vícrodiček nejde :nevim: :nevim: hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
14.5.12 10:48

Ahoj holky, omlouvám se, že takto vstupuji do rozběhlé diskuze, chtěla bych se jen zeptat jak to teď je s přenášením. V sobotu 12.5. jsem měla termín - takže už třetí den přenáším. Rodit budu v Podolí. Zajímalo by mě jak dlouho teď nechávají přenášet než porod vyvolávají? moc děkuju za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuuq
15.5.12 09:13

Ja mam termin 17.5. a taky budu rodit v Podoli. Zitra jdu na kontrolu,takze se jich pekne vyptam,jak to s tim prenasenim je :)

• Citovat
  • Upravit
15.5.12 11:22

Přenáším

Ahoj holky,chtěla jsem se optat 12. a 13.5 jsem měla termíny a ani jeden nevyšel.Jak jste na tom s psychykou??Já jsem na jednu stránku v pohodě ale na druhou stránku je mi z toho smutno.Všechny okolo mě rodí mi příjde na termín nebo kolem termínu a já nic příjdu si taková divný.Závidím fakt vše co to mají už zasebou a mají mimísky u sebe… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.5.12 11:22
@zuuq píše:
Ja mam termin 17.5. a taky budu rodit v Podoli. Zitra jdu na kontrolu,takze se jich pekne vyptam,jak to s tim prenasenim je :)

Jeee tak to dej pak prosím vědět…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.5.12 11:25
@Anička Pelcová píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se optat 12. a 13.5 jsem měla termíny a ani jeden nevyšel.Jak jste na tom s psychykou??Já jsem na jednu stránku v pohodě ale na druhou stránku je mi z toho smutno.Všechny okolo mě rodí mi příjde na termín nebo kolem termínu a já nic příjdu si taková divný.Závidím fakt vše co to mají už zasebou a mají mimísky u sebe… :,(

Mám to úplně stejně jako ty. Jsem z toho už zoufalá. Termín jsem měla 12.5 a pořád ještě nic. Na malého se už tak těším…Už přemýšlím i nad vyvoláním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 11:54

AnnaP:A doktor ti neříkal kdy případně na vyvolání??Já jedu zítra do porodnice aby si mě prohlídli tam,protože doteď jsem chodila normálně na gyndu.Pokud neporodím do konce tohoto týdne tak příští týden by mi ho měli vyvolávat.Tak uvidím co mi řeknou zítra na kontrole.. :(

Já nevím ale připadám si jak se přenáší že něco prostě není v pořádku a že je to vůči nám nespravedlivý :,( Proč se už jiný můžou radovat a my stresovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.5.12 12:01

Anička Pelcová: No právě, že se mnou o tom vůbec nemluvili. Minulý týden jsem byla na kontrole v pátek-což jsem ještě nepřenášela a vůbec nikdo se mnou nic ohledně přenášení neřešil. Jsem hloupá, že jsem se nezeptala-teď už se nemůžu dočkat další kontroly - zase v pátek až si s nimi o tom tedy promluvím. Doufám, že co nejdříve sama porodím nebo mi tedy vyvolají-už jsem z toho na nervy a ještě ke všemu mám teď migrény takže je to náročné… :(

Taky nechápu proč vždy já musím mít vše složité. Všichni už porodili a mají vše ok a já zase nic… :( Taky mi připadá, že to není ok - proto jsem i pro vyvolání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí