Přenášení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
4.5.12 18:15

já cpala skořici i semínko…a když po týdnu byl nález pořád stejný, tak už na to dva dny víceméně dlabu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.12 18:17

kangi: Tak pisni, zda to pokračuje…A ve středu budeš kolik?U mě taky nejdřív ve středu - dle obou termínu budu 41 plus 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
4.5.12 18:20

Já budu ve středu 41+3 a to mi řekli, že to je poslední termín na přirozený porod, že pak nastoupím do nemocnice. Všechno ale ještě může být jinak, když budou špatný ozvy nebo tak…

• Citovat
  • Upravit
43
4.5.12 18:23

jojo, já taky pokud to bude ok…taky mi řekl středa - to budu 41 plus 3…no třeba se něco stane v pondělí…to budu 41 plus 2…tak to už by mohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.5.12 19:05
@kangi píše: …Jinak k těm otázkám, jestli jsme už rodili…VÁŽNĚ SI VŠICHNI MYSLÍ, ŽE SI TO NECHÁME PRO SEBE ŽE JSME PORODILI????!!!! PŘIPADAJÍ MI VŠICHNI JAKO MAGOŘI :nevim: :evil:

no já si už říkala, že jestli mě nepřestanou otravovat, tak jim nic neřeknu :D

já bych šla na vyvolávačku klidně hned, jen ať už to mám za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.12 19:09

po mě i všichni chtěj dát vědět jak pojedu do porodky…tak to určitě…a vyvolávačku chci taky hned…faktže jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.5.12 19:27

jo s tím mě taky všichni otravujou, hlavně tchýně. Prý hned jak pojedem do porodnice, tak jim máme okamžitě volat. To tak, jsem se zařekla, že nikomu nic neřeknu. Už vidím, že to nebude hned, budu tam tvrdnout dlouho než půjde konečně ven a ještě do toho řešit každou hodinu telefon jak jsem na tom. To opravdu neee. I kdyby mě v tu chvíli někdo volal, tak řeknu že jsem doma. Proto bych byla nejradši kdyby to na mě přišlo večer, bych si v noci hezky odrodila, nikdo by o ničem nevěděl, nikdo by během toho neotravoval a ráno by sme jen všem poslali mmsku. No škoda, že ten porod nejde takhle krásně naplánovat jak se to člověku hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.12 19:59

jo v noci by to bylo skvělý…amohlo by to začít prasknutím plodovky, ale hodně - aby bylo jasné, že je to tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.5.12 20:15

to si taky říkám :D mám pocit, že jinak to snad asi ani nepoznám :D
Jak jsou teď ty vedra tak se pořád potím a když pak něco dělám a cítím mokro na stehnech, tak už vyšiluju jestli to není konečně plodovka, ale ono pořád nic, sakra :D
Když jsem byla ve středu u dr, tak jsem šla potom nakoupit, venku šílený vedro, já se potila a jak do mě doktor sahal, tak jsem pak měla trošek výtok. Teď jsem cítila to mokro v kalhotkách, chvilku na to na stehnech…no mě v tu chvíli polil pot, že je to už orpavdu tady a začal jsem přemýšlet co jako budu dělat uprostřed sídliště před obchoďákem. Jediný na co jsem myslela, že manžel přijede až tak za půlhodiny, tak jestli ještě stihnu nakoupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.12 20:20

já měla taky pořád takový mokrá pocity…teďka odcházej ty krvavý hleny po amnio a hamiltonech, tak mám vložku…a výtok zmizel, jsou jen ty hleny…
Zítra je fajn datum, se mají ty co poroděj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy 82
4.5.12 20:35

Lucipe : mě taky pobolívá v podbříšku - už 2 týdny a vůbec nic se neděje 8o ale souhlasím s tebou, pro jistotu si do porodnice zajeďte ;) no jsem zvědavá jestli ty víkendové bouřky a nedělní úplněk zabere :mrgreen: všichni na to vsázejí, ale já si myslím, že my vydržíme pěkně do toho pondělka :) už jsem na jakékoli hokusy pokusy rezignovala, víkend si pěkně užiju a budu se těšit na pondělní „vyvolávací tabletku“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
84
4.5.12 20:51

tak ženský bacha, teď na novinkách píšou, že tento víkend bude superměsíc, největší úplněk za celý rok :D tak třeba to fakt zabere :D
jo jo, taky jsem si říkala že ten zítřejší datum je fakt pěknej, že by mohl vylíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kangi
4.5.12 20:59

Tak holky dala jsem teplou vanu a vypadá to, že se to zastavilo, už jsem se těšila, že kdybychom to protáhli, tak jsme mohli mít 5.5. miminko a zase nic! Dokonce nad naší zahradou dneska proletěl čáp, tak jsme si říkali, že už to asi bude signál. Holky mě už z toho věčnýho čekání fakt šlehne. to není normální! :jazyk: :roll:

• Citovat
  • Upravit
kangi
4.5.12 21:13

http://www.novinky.cz/…ely-rok.html?…

Posílám odkaz s nadějí, že tohle by mohlo zafungovat :) :D :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
84
4.5.12 21:27

Kangi, je to poslední věc na kterou vsázím :D pak to vidím jedině už na vyvolávačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí